Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

پربازدید ترین‌های هفته

آموزش

 کسب درآمد با موبایل

کسب درآمد با موبایل

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

کسب درآمد با موبایل یکی از روش‌های پرطرفدار است که از آن استقبال زیادی می‌شود، زیرا با این روش کسب درآمد می‌توانید بدون محدودیت فضایی، زمانی و مکانی درآمد به دست آورید. از طرفی این نوع کسب درآمد روش‌های مختلفی دارد. مثلاً طراحی سایت فروشگاهی یکی از روش‌های کسب درآمد با موبایل است.

روش‌های مختلف کسب درآمد با موبایل

تلفن‌های هوشمند به ابزار ضروری در زندگی تبدیل شده‌اند که همیشه در دسترس هستند. برای کار با آن‌‌ها تنها چیزی که نیاز دارید تلفن هوشمند قابل اعتماد، اتصال به اینترنت و عزم راسخ برای کار با موبایل است.

طراحی سایت فروشگاهی با موبایل

طراحی سایت فروشگاهی یکی از ایده‌های موفق کسب درآمد با موبایل است. این نوع طراحی به شما اجازه می‌دهد مدیریت سایت خود را در هر مکان و زمان در اختیار داشته باشد و برنامه‌ها، تخفیف‌ها، تبلیغات و… را به مشتریان ارائه کنید.

بسیاری از افراد تصور می‌کنند برای طراحی سایت فروشگاهی نیاز به برنامه‌نویسی و طراحی سایت با هزینه بالا دارند. این در حالی است که برای طراحی این سایت می‌توان از فروشگاه‌ساز استفاده کرد.

فروشگاه‌ساز قابلیت‌های مهم و کاربردی یک سایت را به طور کامل برای شما و مشتریان‌تان فراهم می‌کند.

مزایای استفاده از فروشگاه‌ساز

  • استفاده از فروشگاه‌ساز آنلاین مزایای زیادی دارد. اولین مزیت این است که این فروشگاه‌ساز می‌تواند در زمان و هزینه شما صرفه‌جویی کند.
  • یکی دیگر از مزایای استفاده از فروشگاه‌ساز این است که می‌تواند به شما در افزایش فروش کمک کند، زیرا با داشتن یک وب سایت حرفه‌ای، می‌توانید بازدیدکنندگان بیشتری را به سایت خود جذب کنید که این مسئله فروش سایت را افزایش می‌دهد.
  • با یک فروشگاه‌ساز می‌توانید ویژگی‌هایی را برای افزایش بازدید به وب سایت خود اضافه کنید. این موضوع نیز بازدیدکنندگان بیشتری را به مشتری تبدیل می‌کند، مانند سبد خرید، توضیحات محصول و نظرات مشتریان.
  • با فروشگاه‌ساز می‌توانید طراحی، چیدمان و ویژگی‌های وب سایت خود را انتخاب کنید. این موضوع به شما این امکان را می‌دهد وب سایتی طراحی کنید که مختص کسب و کار شما باشد و نیازهای خاص شما را برآورده کند.

1. استفاده از آن‌ها آسان است

2. مقرون‌به‌صرفه هستند

3. آن‌ها طیف گسترده‌ای از ویژگی‌ها را ارائه می‌دهند

نحوه طراحی فروشگاه اینترنتی بدون سرمایه

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی بدون سرمایه و یا با سرمایه اندک، کافی است از فروشگاه‌ساز کمک بگیرید.

مرحله 1: هدف کسب و کار آنلاین خود را مشخص کنید

اولین قدم برای ایجاد یک وب سایت در فروشگاه‌ساز این است که هدف وب سایت را مشخص کنید.

  • قصد دارید چه نوع محصولات یا خدماتی را بفروشید؟
  • مخاطب موردنظر شما کیست؟
  • جایگاه کسب و کار شما چیست؟
  • اهداف کسب و کار شما چیست؟

با پاسخ به این سؤالات مهم، می‌توانید طراحی سایت اینترنتی را با ویژگی‌ها و عناصر مورد نیاز برای دستیابی به هدف خود انجام دهید.

بررسی کنید که رقبای احتمالی شما چه کاری انجام می‌دهند و می‌خواهید چه چیزی را به شکل متفاوت به مشتریان خود ارائه دهید. هنگامی که یک برنامه مشخص دارید، می‌توانید فروشگاه آنلاین خود را با کمک فروشگاه‌ساز ایجاد کنید.

مرحله 2: فروشگاه خود را با فروشگاه‌ساز بسازید

فراموش نکنید ساخت یک وب سایت اولین قدم برای برندسازی شما به صورت آنلاین است. بسیاری از فروشگاه‌سازها ساختار ساده‌ای دارند و کار کردن با آن‌ها راحت است. از طرفی بیشتر آن‌ها دوره تست رایگان دارند. در نتیجه شما می‌توانید ابتدا برای یک دوره آزمایشی رایگان ثبت‌نام کنید و در کمترین زمان آماده طراحی سایت فروشگاهی خود خواهید شد. بهتر است فروشگاه‌سازهایی را انتخاب کنید که با نیازهای تجاری شما مطابقت دارند.

همچنین مطالعه کنید
چگونه به‌سادگی با دوربین گوشی اندرویدی خود اسناد را به‌صورت PDF اسکن کنیم؟
مرحله 3: میزبان وب سایت و نام دامنه سفارشی را انتخاب کنید

شما به‌راحتی می‌توانید نام دامنه سفارشی خود را خریداری کنید و از ابزارهای رایگان فروشگاه‌ساز برای ساخت نام تجاری و نام دامنه استفاده کنید.

هنگامی که نام تجاری رایگان از طریق فروشگاه‌ساز ایجاد کردید، می‌توانید یک جستجوی نام دامنه برای نام‌ کسب‌وکار خود انجام دهید و در دسترس بودن دامنه را بررسی کنید.

مرحله 4: یک طرح و موضوع را انتخاب کنید

فرض کنید شاپفای را برای طراحی سایت فروشگاهی انتخاب کرده‌اید. در طول دوره آزمایشی رایگان خود با فروشگاه‌ساز شاپفای، به عکس‌های استوک رایگان از کتابخانه عکس استوک Shopify’s Burst دسترسی خواهید داشت. با این عکس‌های رایگان استوک می‌توانید وب سایت خود را زنده کنید. به علاوه، شما می‌توانید تم مورد نظر خود را از میان تم‌های بسیاری که فروشگاه Shopify Themes برای طراحی وب سایت ارائه می‌دهد، انتخاب کنید.

برای طراحی وب سایت خود در شاپفای نیازی نیست که یک متخصص برنامه‌نویسی باشید، چرا که این تم‌ها تنها با کشیدن و رها کردن قابل استفاده هستند و این موضوع طراحی وب سایت شما را آسان می‌کند.

مرحله 5: صفحات و اطلاعات محصول را اضافه کنید

با فروشگاه‌ساز شاپفای و… می‌توانید اطلاعات مربوط به محصولات خود، از جمله قیمت، نوع محصول و در دسترس بودن آن‌ها را مستقیماً از صفحه محصولات در داشبورد خود اضافه یا به‌روزرسانی کنید. به یاد داشته باشید که اطلاعات دقیقی در مورد محصولات خود ارائه دهید، زیرا این موضوع نه تنها به مشتریان کمک می‌کند تا آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند، بلکه سازماندهی محصولات خود را برای شما آسان‌تر می‌کند.

ویژگی‌هایی مانند ویرایش آسان، تغییر اطلاعات محصول را ساده می‌کند. با فروشگاه‎سازی مانند شاپفای، می‌توانید صفحات وب را برای فروشگاه آنلاین خود ایجاد کنید، مانند صفحه «درباره ما» یا «تماس با ما».

ادمین رسانه‌های اجتماعی

رسانه‌های اجتماعی در حال رونق هستند و به همین دلیل است که تقاضا برای ادمین رسانه‌های اجتماعی رو به افزایش است. به‌عنوان یک ادمین رسانه‌های اجتماعی، وظیفه شما این است که تمام مسائل مربوط به حساب‌های رسانه‌های اجتماعی مانند تولید محتوا، پست‌گذاری، زمان‌بندی پست و … را مدیریت کنید.

فروش محصولات در آمازون

آیا اقلام یا وسایل الکترونیکی دارید که دیگر به آن‌ها نیاز ندارید؟ با مراجعه به وب سایت آمازون می‌توانید کسب درآمد با موبایل داشته باشید و اقلام اضافی خود را بفروشید. هنگامی از برنامه‌های تجارت فوق‌العاده آمازون استفاده می‌کنید، می‌توانید پیشنهادهای جذابی مانند کارت‌های هدیه آمازون و تخفیف‌های قابل‌توجه در خریدهای آینده را نیز دریافت کنید.

تهیه ویدیو آموزشی

یوتیوب، آپارات و… به پلتفرمی برای درآمدزایی با آموزش‌ها و راهنماهای ویدیویی تبدیل شده‎اند. برای این نوع کسب درآمد با موبایل، فقط کافی است ویدیوهایی بسازید که تخصص شما را به نمایش می‌گذارند و پتانسیل درآمدزایی دارند.

کسب درآمد با موبایل
طراحی سایت فروشگاهی

جمع‌بندی

کسب درآمد با موبایل برای بسیاری از افراد جذابیت زیادی دارد. ضمن اینکه این نوع کسب و کارها نیازی به سرمایه ندارند. طراحی سایت فروشگاهی یکی از روش‌هایی است که نیاز به سرمایه ندارد و با گوشی موبایل و فروشگاه‌ساز راه‌اندازی می‌شود.

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب >>