Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

پربازدید ترین‌های هفته

آموزش

دو فضاپیمای مختلف این هفته مهمان ونوس (زهره) خواهند بود

دو فضاپیمای مختلف این هفته مهمان زهره خواهند بود

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

مریخ ممکن است سیاره‌ای در منظومه شمسی ما باشد که معمولاً بیشترین توجه را از لحاظ بازدید فضاپیماها به خود جلب می‌کند، اما این هفته، این زهره (ونوس) است که در کانون توجهات قرار خواهد گرفت. این سیاره، دیروز و امروز میزبان دو بازدیدکننده است که برای رسیدن به مقاصد مختلف خود از کنار این سیاره عبور می‌کنند. با این حال اپراتورها، این فرصت مهم را برای جمع‌آوری اطلاعات بیشتر در مورد زهره از دست نخواهند داد، بنابراین احتمالاً هر دو فضاپیما داده‌های زیادی را از آنجا مخابره خواهند نمود.

دو فضاپیمای مختلف این هفته مهمان ونوس (زهره) خواهند بود

اولین بازدید‌کننده، که نزدیکترین فاصله خود را به زهره در روز دوشنبه 9 آگوست (دیروز) داشته، مدارگرد خورشیدی (Solar orbiter) ناسا و آژانس فضایی اروپا (ESA) بود. این فضاپیما برای مطالعه خورشید طراحی شده است، اما برای رسیدن به هدف خود، در حال انجام پروازهای مکرر به زهره است.

دو فضاپیمای مختلف این هفته مهمان ونوس (زهره) خواهند بود

دومین بازدید‌کننده که امروز (سه‌شنبه 10 آگوست) وارد مدار می‌شود، مدارگرد ماموریت بپی کلمبو (BepiColombo) بین آژانس فضایی اروپا (ESA) و آژانس فضایی ژاپن (JAXA) است که در حال مطالعه عطارد است. این مدارگرد قبلاً از کنار زهره عبور کرده است و این دومین پروازی است که از کنار زهره انجام می‌دهد تا به مقصد نهایی خود برسد.

همچنین مطالعه کنید
شکار ماده تاریک از طریق امواج گرانشی

آیا امکان تصویربرداری با وضوح بالا از زهره امکان دارد؟

متأسفانه هیچ یک از فضاپیماها قادر نخواهند بود در حال گذر از زهره تصاویری با وضوح بالا تهیه کنند زیرا مدارگرد خورشیدی (Solar orbiter) باید رو به خورشید بماند و بپی کلمبو (BepiColombo) توسط ماژول انتقال آن مسدود می‌شود. با این حال، فرصتی برای ثبت برخی از تصاویر با وضوح 1024 در 1024 پیکسل وجود خواهد داشت، زیرا دو دوربین نظارتی بپی کلمبو (BepiColombo) می‌توانند عکس‌هایی حین نزدیک شدن و دور شدن از آن بگیرند.

علاوه بر این، مدارگرد خورشیدی (Solar Orbiter) از دوربین SoloHi خود که برای گرفتن عکس از طوفان‌های خورشیدی طراحی شده است استفاده خواهد کرد تا تصاویری از شب در زهره را ثبت کند.

یکی از نتایج جالب پروازهای تقریباً همزمان این دو فضاپیما این است که داده‌هایی از دو منبع مختلف در دو مکان مختلف در دسترس خواهد بود که به ندرت این امر در زهره امکان‌پذیر است. هر دو فضاپیما داده‌هایی را در مورد محیط مغناطیسی و پلاسمایی زهره جمع‌آوری کرده و با ارسال آنها به محققان این امکان را می‌دهند تا تصویر کامل‌تری از محیط را به همراه داده‌های فضاپیمای آکاتسوکی (Akatsuki) آژانس فضایی ژاپن که در حال حاضر در مدار آنجا قرار دارد، بدست آورند.

منبع: Digitaltrends

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب >>