چگونه پروفایل لینکدین کاربران را به‌صورت ناشناس مشاهده کنیم؟

چگونه پروفایل لینکدین کاربران را به‌صورت ناشناس مشاهده کنیم؟

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

لینکدین اغلب به کاربران خود اطلاع می‌دهد که پروفایل آنها توسط چه کسانی مشاهده شده است. حتی ممکن است آن شخص، یک ایمیل یا هشدار دریافت کند که می‌گوید پروفایل او را مشاهده کرده‌اید. در اینجا نحوه مشاهده پروفایل کاربران لینکدین به‌صورت ناشناس آموزش داده شده است. با اروتک همراه باشید.

ترجیح ناشناس بودن در یک شبکه اجتماعی احمقانه به‌نظر می‌رسد، اما سایر شبکه‌های اجتماعی مانند لینکدین عمل نمی‌کنند. برای مثال فیسبوک و توییتر هر زمان که نمایه شخصی را مشاهده می‌کنید، برای او اعلان ارسال نمی‌کنند. با همه این اوصاف، لینکدین یک قابلیت جالب دارد که به شما اجازه می‌دهد به‌صورت ناشناس پروفایل کاربران را مشاهده کنید.

آموزش مشاهده پروفایل لینکدین کاربران به‌صورت ناشناس:

برای فعال‌سازی این قابلیت، به وب سایت LinkedIn رفته، روی نماد پروفایل خود در نوار بالا کلیک و گزینه “Settings & Privacy” را انتخاب کنید.

چگونه پروفایل لینکدین کاربران را به‌صورت ناشناس مشاهده کنیم؟

سپس روی “Visibility” در سمت چپ کلیک کرده و پس از آن، روی “Profile viewing options” کلیک کنید.

مطالعه کنید
قابلیت لینک استیکر اینستاگرام برای همه کاربران در دسترس قرار گرفت

چگونه پروفایل لینکدین کاربران را به‌صورت ناشناس مشاهده کنیم؟

در این بخش می‌توانید نحوه ظاهر شدن در لینکدین را انتخاب کنید. در اینجا امکان انتخاب “حالت خصوصی (Private Mode)” برای مرور کاملاً خصوصی و مخفیانه و حتی به‌صورت “کسی در لینکدین (Someone on LinkedIn)” نیز وجود دارد.

چگونه پروفایل لینکدین کاربران را به‌صورت ناشناس مشاهده کنیم؟

از این به بعد وقتی شما پروفایل یکی از کاربران را مشاهده می‌کنید، افراد همچنان متوجه می‌شوند که شخصی پروفایل او را مشاهده کرده، اما آنها فقط می‌بینند که یک “فرد ناشناس” آن را مشاهده کرده است.

لازم به ذکر است که لینکدین در این صفحه تنظیمات به شما هشدار می‌دهد که وقتی برای افراد دیگر ناشناس می‌شوید، آنها نیز برای شما ناشناس می‌شوند. در نتیجه پس از فعال کردن گزینه ناشناس بودن، لینکدین نام افرادی که پروفایل شما را مشاهده می‌کنند را نیز از شما پنهان می‌کند.

منبع: Howtogeek

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب >>