جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.
دستیار هوش مصنوعی مولد کوپایلوت مایکروسافت پای خود را به اکوسیستم اپل باز کرد!

دستیار هوش مصنوعی مولد کوپایلوت مایکروسافت پای خود را به اکوسیستم اپل باز کرد!

اشتراک‌گذاری:

در حالیکه تا این لحظه، کمپانی اپل دستیار هوش مصنوعی مولد داخلی خود را به مجموعه دستگاه‌های خود معرفی نکرده است، کمپانی‌هایی مانند گوگل و OpenAI پای هوش مصنوعی خود را به محصولات اپل باز کرده‌اند. حالا به نظر می‌رسد که مایکروسافت نیز به جمع گوگل و Open AI پیوسته و اپلیکیشن هوش مصنوعی مولد خود یعنی “مایکروسافت کوپایلوت (Copilot)” را برای محصولات اپل منتشر کرده است.

این اپلیکیشن با گوشی‌های آیفون (سیستم عامل iOS)، تبلت‌های آیپد (سیستم عامل iPadOS) و مک‌بوک‌ها و کامپیوترهای دسکتاپ (سیستم عامل macOS) سازگار است و کاربران قادرند آن را به صورت رایگان از فروشگاه اپ استور (App store) اپل دانلود نمایند.

مایکروسافت کوپایلوت چیست و چه قابلیت‌هایی دارد؟

کوپایلوت یک دستیار چت مولد مبتنی بر چت جی‌پی‌تی 4 (مدل زبانی بزرگ/LLM) متعلق به کمپانی OpenAI است. اگرچه پیش‌تر نیز، کمپانی OpenAI نسخه سازگار با محصولات اپل اپلیکیشن چت جی‌پی‌تی خود را در اختیار کاربران این اکوسیستم قرار داد، اما اپلیکیشن کوپایلوت به واسطه بهره‌مندی از مدل پیشرفته و جدیدتر قادر است پاسخ‌های بهتر و به‌روزتری را به کاربران خود ارائه دهد.

یکی از قابلیت‌های اپلیکیشن کوپایلوت، فراهم‌سازی بستری برای پرسیدن سؤال (از سمت کاربر) و دریافت پاسخ‌های سریع، با جزئیات و دقیق (از سمت هوش مصنوعی) است. علاوه بر این، این دستیار هوش مصنوعی از مدل DALL-E3 (متعلق به کمپانی OpenAI) پشتیبانی کرده و از آن به منظور تولید “متن دریافتی” به “تصویر توصیف شده در متن” و تحویل آن به کاربر استفاده می‌کند.

در حالیکه سایر مدل‌های هوش مصنوعی مولد تصویر (آنلاین) تنها به ازا پرداخت هزینه از سمت کاربر، خدمات خود را ارائه داده یا برای استفاده از آنها نیاز به سایت‌های واسط دیگر است، “قابلیت تولید متن به تصویر” در اپلیکیشن کوپایلوت به صورت رایگان در اختیار عموم قرار داده شده است. این مزیت بزرگ به دستیار هوش مصنوعی مایکروسافت در مقابل رقیبان خود، برتری قابل توجهی را اعطاء می‌کند.

چگونه از اپلیکیشن کوپایلوت استفاده کنیم؟

برای استفاده از قابلیت “تولید متن به تصویر” کوپایلوت تنها لازم است با حساب کاربری مایکروسافت خود به برنامه وارد شوید. همچنین، شما می‌توانید با استفاده از دکمه سوئیچ (2 حالته) تعبیه شده، میان حالت “تولید متن به تصویر” و مکالمه با چت‌بات چت جی‌پی‌تی 4 جا‌به‌جا شوید.

علاوه بر این، شما می‌توانید با اعمال برخی از تغییرات در تنظیمات دکمه اکشن (Action Button) تعبیه شده بر روی گوشی‌های آیفون 15 پرو، به آسانی به این اپلیکیشن دسترسی داشته باشید. لازم به ذکر است، قابلیت “استفاده آسان از کوپایلوت” در سایر گوشی‌های آیفونی که به این دکمه مجهز نمی‌باشند، از طریق برنامه شورت‌کات (Shortcuts) امکان‌پذیر می‌باشد.

تنظیمات دکمه اکشن آیفون 15 پرو

کمی پیش‌تر نیز نسخه اندرویدی اپلیکیشن کوپایلوت در اختیار کاربران قرار داده شد. علاوه بر این، حالا مرورگر مایکروسافت بینگ (Bing) با هوش مصنوعی و چت‌ جی‌پی‌تی ادغام شده است و کاربران می‌توانند از این مرورگر به عنوان جایگزینی برای مرورگر پیش‌فرض دستگاه (مانند سافاری، گوگل کروم و مرورگرهای توسعه‌یافته توسط سایر تولیدکنندگان بزرگ) بهره ببرند.

در نهایت، شایعاتی مبنی بر تمایل اپل برای معرفی آیفون 16 با قابلیت‌های چشمگیر هوش مصنوعی از جمله ادغام هوش مصنوعی مولد با دستیار شخصی سیری (Siri) به گوش می‌رسد. همچنین به پیش‌بینی برخی از کارشناسان حوزه تکنولوژی، احتمالاً اپل برخی از این قابلیت‌های جدید خود را با انتشار به‌روزرسانی iOS18 معرفی و در اختیار عموم کاربران قرار خواهد داد.

منبع: Nextpit

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *