Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

پربازدید ترین‌های هفته

آموزش

باگ‌های ویندوز 11 باعث کاهش سرعت پردازنده‌های AMD شده است؛ مایکروسافت و AMD در صدد رفع مشکل هستند

باگ‌های ویندوز 11 باعث کاهش سرعت پردازنده‌های AMD شده است؛ مایکروسافت و AMD در صدد رفع مشکل هستند

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

کمپانی مایکروسافت این هفته، ویندوز 11 را از طریق یک به‌روزرسانی رایگان از طریق ویندوز 10، برای دستگاه‌هایی که از لحاظ سخت‌افزاری با دریافت این نسخه سازگار هستند، منتشر کرد. با این‌ حال، در صورتی‌ که دستگاه شما مجهز به پردازنده AMD است و هنوز به ویندوز 11 مهاجرت نکرده‌اید، بهتر است تا حل شدن دو باگ شناسایی‌شده در قسمت عملکردی دستگاه، دست نگه دارید.

اولین باگ کشف شده، در ارتباط با L3 Cache (یک بانک حافظه که روی مادربرد یا درون ماژول پردازنده تعبیه شده)، شناسایی شده است. این باگ باعث تاخیر 3 برابری در عملکرد می‌شود. برنامه‌های عادی در اجرا دچار 3 تا 5 درصد وقفه شده‌اند، اما بازی‌های ESports حتی با تاخیر بیشتری که در حدود 10 تا 15 درصد است، مواجه‌اند.

باگ دیگری که گزارش شده، مانع از استفاده صحیح ویندوز از ویژگی “Preferred Code” (هسته ترجیحی) پردازنده‌های AMD شده است. بر اساس این ویژگی، پردازنده به سیستم‌عامل فرمان می‌دهد، که کدام هسته باید به بالاترین سرعت کلاک برسد، قابلیتی که برای انجام کارهایی با اولویت بالا بهترین کاربرد را دارد. حتی برنامه‌هایی که صرفا چند رایانش کوچک را انجام می‌دهند نیز، تحت تاثیر این مشکل قرار گرفته‌اند، که البته حد و حدود آن هنوز مشخص نیست. به‌گفته AMD، پردازنده‌هایی که تعداد 8 هسته یا بیش‌تر دارند و توان تولیدی حرارت‌شان بیش‌ از 65 وات است، بیش‌تر با این مشکل مواجه شده‌اند.

تغییرات شناسایی شده در عملکرد تاثیر راه حل
عملکرد L3 Cache، تا 3 برابر کندتر شده است. ممکن است روی برنامه‌هایی که به زمان دسترسی حافظه زیرسیستمی حساس هستند، تاثیر بگذارد. در برنامه‌های عادی تاثیر 3 تا 5 درصدی در عملکرد دارد و در بازی‌های ESports حدود 10 تا 15 درصد تاخیر را نشان می‌دهد. یک به‌روزرسانی در حال آماده‌سازی است و انتظار می‌رود تا پایان ماه اکتبر عرضه شود.
احتمال دارد UEFI CPPC2 (Preferred Code) رشته‌ها را روی سریع‌ترین هسته پردازنده، برنامه‌ریزی نکند. ممکن است برنامه‌هایی که به اجرای یک یا چندرشته‌ای پردازنده حساس هستند، دچار کاهش عملکرد شوند. تاثیر در عملکرد می‌تواند روی پردازنده‌های 8 هسته‌ای و بالاتر و با توان تولید حرارت بیش از 65 وات، تاثیر بیشتری بگذارد. یک به‌روزرسانی در حال آماده‌سازی است و انتظار می‌رود تا پایان ماه اکتبر عرضه شود.
همچنین مطالعه کنید
سه گوشی ال‌جی در سه ماهه دوم سال 2022 اندروید 12 را دریافت خواهند کرد!

در حال حاضر کمپانی AMD به‌همراه مایکروسافت، در تلاش‌اند تا هر دو مشکل ایجادشده را برطرف کنند. در صورتی‌ که چالش‌‌های خاصی در پیش نباشند، انتظار می‌رود تا پایان ماه جاری میلادی، باگ‌ها عیب‌یابی شوند. بنابراین، بسته به نوع پردازنده‌ای و نرم‌افزارهایی که استفاده می‌کنید، بهتر است تا رفع مشکل، به‌روزرسانی به ویندوز 11 را به تعویق بیاندازید.

منبع: Gsmarena

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب >>