به‌روزرسانی جدید گوگل مپ، مسیریابی را غیر فعال می‌کند مگر اینکه با جمع‌آوری داده‌ها موافقت کنید

به‌روزرسانی جدید گوگل مپ، مسیریابی را غیر فعال می‌کند مگر اینکه با جمع‌آوری داده‌ها موافقت کنید

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

اگر مانند میلیون‌ها نفر دیگر از گوگل مپ برای مسیریابی استفاده می‌کنید. احتمالاٌ متوجه شده‌اید که داده‌های ناوبری شما برای بهبود عملکرد نرم‌افزار، با گوگل به اشتراک گذاشته می‌شوند. اما امروز کاربران iOS و اندروید، درخواست‌های جدیدی برای به اشتراک‌گذاری داده‌‌های گوگل مپ دریافت کرده‌اند. در این نسخه گوگل مپ به‌روزرسانی شده، در صورت موافقت نکردن با اشتراک‌گذاری داده‌های خود، گوگل دستورالعمل‌های صوتی و راهنماهای مسیریابی مرحله به مرحله را غیرفعال می‌کند.

پنجره بازشو جدید آنچه را که اتفاق می‌افتد با جزئیات بیشتری توضیح می‌دهد.

به‌روزرسانی جدید گوگل مپ، مسیریابی را غیر فعال می‌کند مگر اینکه با جمع‌آوری داده‌ها موافقت کنید

“هنگام حرکت، گوگل، جزئیاتی مانند موقعیت GPS و مسیری را که طی کرده‌اید، جمع‌آوری می‌کند. این داده‌ها ممکن است برای تولید اطلاعاتی‌ از جمله شرایط ترافیکی و اختلالات لحظه‌ای مسیر، برای کمک به دیگران در یافتن سریع‌ترین مسیر استفاده شود.

اگر با به اشتراک گذاشتن آن داده‌ها موافقت نکنید و در عوض گزینه “لغو” را فشار دهید، گوگل مپ مسیریابی مرحله به مرحله را به طور کامل غیرفعال می‌کند. در عوض، کاربران تنها نمای فهرست راهنمای کلی را مشاهده می‌کنند.

مطالعه کنید
فعال‌سازی حالت تاریک Google Maps، چگونه دارک مود گوگل مپ را فعال کنیم؟

گوگل مپ از گذشته تاکنون از داده‌های موقعیت مکانی استفاده کرده است و شما احتمالاً اولین بار که گوگل مپ را باز کرده‌ یا از مسیریابی استفاده کرده‌اید، با آن موافقت کرده‌اید. این تغییر جدید، تنها مجوز دریافت این اطلاعات را از کاربران اخذ می‌کند و احتمالاً تلاشی برای بازتر و شفاف‌تر کردن سیاست‌های جمع‌آوری داده‌ها و حریم خصوصی کاربران باشد، چیزی که این شرکت در کنفرانس سالانه توسعه‌دهندگان Google IO، در اوایل سال جاری در مورد آن صحبت کرد.

تا اینجا، به نظر نمی‌رسد چیزی از نظر شیوه‌های جمع‌آوری یا قابلیت‌های این نرم‌افزار تغییر کرده باشد و گوگل فقط همه چیز را واضح‌تر کرده و به کاربران امکان انصراف می‌دهد.

منبع: Reviewgeek

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب >>