این روزها، بازار گوشیهای هوشمند رقابتیتر از همیشه شده است و گزینههای بیشماری از برندهای مختلف برای جلب توجهی کاربران با یکدیگر به رقابت میپردازند. اگرچه این رقابت شدید برای خریداران عالی است، اما همزمان میتواند انتخاب گوشی مناسب برای نیازهای شما را به کاری چالشبرانگیز تبدیل کند. در این مطلب برخی از بهترین گوشیهای مجهز به تراشههای قدرتمند اسنپدراگون کوالکام با رنج قیمتی 25 تا 30 میلیون تومانی معرفی شدهاند، با اِروتِک همراه باشید.
۱) پوکو F6
گوشی پوکو F6 برای آن دسته از کاربران که تمایل به تجربهی بازیهای گرافیکی و سطح بالا دارند اما نمیخواهند با اندازه یک پرچمدار گیمینگ هزینه کنند، گزینهای بسیار خوب به حساب میآید. این گوشی به تراشهی قدرتمند اسنپدراگون 8s نسل 3 کوالکام مجهز شده است که معمولاً در گوشیهای پرچمدار و قاتل پرچمدار پیدا میشود. پوکو F6 همچنین از سیستم خنککنندهی توانمند POCO IceLoop برای کنترل حرارت بهره میگیرد.
با خرید این گوشی به یک نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، دقت رنگی و نرخ نمونهبرداری لمسی بالا، با پشتیبانی از استاندارد +HDR10، دالبی ویژن و امکان نمایش بیش از ۶۸ میلیارد رنگ دست پیدا میکنید. صفحهنمایش این گوشی همچنین در بیرون و خارج از خانه نیز بسیار واضح قابل مشاهده است و بهلطف محافظ گوریلا گلس ویکتوس کورنینگ، مقاومت بالایی را نیز ارائه میدهد.
این گوشی هوشمند با دوربین اصلی پشتی خود عکسهای باکیفیتی را در زیر نور روز میگیرد. با این حال، عملکرد پوکو F6 در نور کم چندان چشمگیر نیست. پوکو برای این گوشی یک دوربین فوق عریض را نیز در نظر گرفته است. پوکو F6 امکان فیلمبرداری 4K را در اختیار کاربران قرار میدهد، اما دوربین سلفی آن به رزولوشن 1080p محدود است. باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی این گوشی نیز با استفادهی معمولی تا یک روز دوام میآورد و برای شارژ مجدد آن، یک شارژر سیمی سریع ۹۰ واتی در جعبهی محصول دریافت میکنید و تنها ۳۵ دقیقه طول میکشد تا شارژ گوشی با استفاده از آن به ۱۰۰ درصد برسد.
۲) وان پلاس 11R
گوشی وان پلاس 11R در میان سایر گزینههای زیر 30 میلیون تومان، از مشخصاتی جذاب بهره میبرد. این گوشی به تراشهی بالاردهی اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 مجهز است؛ چه اهل وبگردی باشید و چه بخواهید بازیهای سنگین را تجربه کنید، این چیپست بهراحتی تمامی نیازهای شما را برطرف میکند و کممصرفتر از بسیاری از رقبا محسوب میشود.
نمایشگر ۶٫۷۴ اینچی وان پلاس 11R با پنل اولد (از نوع Super Fluid AMOLED)، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و دقت رنگ بالا، برای تماشای فیلم و سریال یا بازی مناسب است و حتی امکان شخصیسازی آن با ویژگیهای مختلف نیز وجود دارد.
سیستم دوربین این گوشی شامل یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی (سنسور IMX890 سونی)، یک دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی میشود. وان پلاس 11R میتواند عکسهایی باکیفیت و با تعادل رنگی مناسبی را حتی در محیطهای کمنور ثبت کند. دوربین سلفی این گوشی نیز برای عکاسی مناسب است، اما تنها میتواند ویدیوهای 1080p ضبط کند و برای فیلمبرداری 4K باید به دوربین پشتی متکی باشید. وان پلاس 11R بهلطف باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی خود، شارژدهی خوبی را در طول روز ارائه میدهد و با پشتیبانی از شارژ سریع ۱۰۰ واتی، مدت زیادی برای شارژ کامل دستگاه منتظر نخواهید ماند.
۳) ریلمی جی تی 6T
قلب تپندهی این گوشی برند ریلمی، تراشهی اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3 کوالکام است که تجربهی روان و جذابی را حتی با بازیهای سطح بالا تضمین میکند.
ریلمی جی تی 6 تی (Realme GT 6T) در درجهی اول برای گیمرها ساخته شده است. علاوه بر تراشهی کارآمد کوالکام، این گوشی دارای رم سریع LPDDR5X و حافظهی داخلی UFS 4.0 است (نسخهی ۱۲۸ گیگابایتی با حافظهی UFS 3.1 به فروش میرسد). مدیریت حرارت یکی از جنبههای حیاتی هر دستگاه متمرکز بر بازی به حساب میآید و خوشبختانه سیستم خنککنندهی داخل ریلمی GT 6T عملکرد مطلوبی را در حین بازی ارائه میدهد. این گوشی همچنین دارای یک حافظهی مخصوص بازی و ویژگیهای گیمینگ متنوعی است.
گوشی ریلمی جی تی 6T از روشنترین صفحهنمایش صنعت موبایل با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی بهره میبرد و توسط لایهای از گوریلا گلس ویکتوس 2 محافظت میشود. نرخ نمونهبرداری لمسی ۲٬۵۰۰ هرتزی این گوشی نیز ریلمی GT 6 را برای گیمرها به گزینهی جذابی تبدیل میکند.
دوربین اصلی ریلمی جی تی 6T عکسهای چشمگیری را در نور روز با جزئیات بالا و رنگهای طبیعی ارائه میدهد. عکسهای پرتره با تاری پسزمینه بهتر دیده میشوند، در حالی که عکاسی در شرایط کمنور با تصاویر پرجزئیات و نویز جزئی همراه است. با این حال، دوربین فوق عریض این گوشی چندان قابل اعتنا نیست، چرا که تصاویری با کنتراست کمتر ارائه میدهد و در محیطهای کمنور عکسهای نسبتاً تاری را میگیرد. از طرف دیگر، دوربین اصلی از نظر کیفیت فیلمبرداری در سطح خوبی قرار دارد و جزئیات و دقت رنگ مناسبی را به نمایش میگذارد، اما ویدیوهای ضبطشده توسط دوربین فوق عریض جزئیات کمی دارند.
انرژی ریلمی جی تی 6T توسط یک باتری ۵٬۵۰۰ میلیآمپرساعتی تأمین میگردد و تنها ۱۰ دقیقه طول میکشد تا این گوشی به ۵۰ درصد شارژ برسد.
۴) وان پلاس نورد 4
این گوشی نیز از تراشهی اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3 بهره میگیرد، اما برای بازی تنظیم و بهینه نشده است. وان پلاس نورد 4 تنها گوشی 5G با بدنهی تمامفلزی در بازار است که نسبت به گوشیهای پلاستیکی یا شیشهای مشابه، دوام و حس بهتری را ارائه میدهد. این گوشی موفق به کسب گواهی IP65 هم شده است.
وان پلاس نورد 4 میتواند بازیهای سنگین و گرافیکی را بهطور روان اجرا کند. با این حال، گوشی مقرونبهصرفهی وان پلاس فاقد یک سیستم خنککنندهی کارآمد است و اگر بهدنبال گوشی زیر ۳۵۰ دلاری برای گیمینگ هستید، گوشیهایی مانند پوکو F6 یا ریلمی جی تی 6T بیشتر پیشنهاد میشوند.
دوربین اصلی این گوشی در روشنایی روز عملکرد خوبی دارد و تصاویر واضح با محدودهی دینامیکی مناسب و رنگهای دقیقی را ثبت میکند. با این حال، دوربین فوق عریض از نظر وضوح و محدودهی دینامیکی عملکرد جالبی ندارد. بهطور مشابه، عکاسی در نور کم با استفاده از دوربین اصلی به تصاویر پرجزئیاتی ختم میشود، اما با دوربین فوق عریض نمیتوان شاهد جزئیات زیادی بود. دوربین سلفی نیز در سطح مناسبی قرار دارد.
این گوشی دارای یک باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی است که شارژ کامل آن تنها حدود ۲۸ دقیقه به طول میانجامد.
۵) ویوو V40
گوشی ویوو V40 از تراشهی اسنپدراگون 7 نسل 3 کوالکام بهرهمند است و اگرچه بهاندازهی چیپستهای دستگاههای فوق قدرتمند نیست، اما وظایف و کارهای روزمره را بهراحتی انجام میدهد. با این گوشی همچنین میتوانید بازیهای سبکی را تجربه کنید، اما برای عناوین گرافیکی سنگینی مانند گنشین ایمپکت (Genshin Impact) و فورتنایت (Fortnite) باید به سراغ گزینههای قدرتمندتری بروید.
نمایشگر امولد ویوو V40 حداکثر روشنایی بالا و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را ارائه میدهد و از استاندارد +HDR10 پشتیبانی میکند. این گوشی دارای محافظ صفحهنمایش Schott Xensation Alpha و استاندارد IP68 برای محافظت در برابر گردوغبار و آب هم است.
گوشی Vivo V40 دوربینهای توانمندی دارد؛ هر دو دوربین اصلی و فوق عریض، عکسهای پرجزئیات و با رنگهای دقیقی میگیرند. دوربین فوق عریض این گوشی همچنین میتواند بهعنوان دوربین ماکرو استفاده شود. ویوو V40 در ثبت عکسهای کمنور نیز خوش میدرخشد و جزئیات زیادی را با کمترین نویز به نمایش میگذارد. فیلمبرداری با دوربینهای اصلی و فوق عریض این گوشی به نتایج مطلوبی ختم میشود، اما روی ویدیوهای ضبطشده با دوربین سلفی نمیتوان زیاد حساب کرد.
وظیفهی تأمین انرژی ویوو V40 هم برعهدهی یک باتری ۵٬۵۰۰ میلیآمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ ۸۰ واتی است که بهسرعت به شارژ کامل میرسد.
منبع: Gizmochina