معرفی 8 مورد از سبک ترین شبیه ساز های اندروید برای ویندوز و مک

معرفی 8 مورد از سبک ترین شبیه سازهای اندروید برای ویندوز و مک

اشتراک‌گذاری:

اگر می‌خواهید بازی‌های موبایلی موردعلاقه‌ی خود را در صفحه‌نمایش بزرگ‌تری مانند لپ‌تاپ یا کامپیوتر رومیزی تجربه کنید، یا برای داشتن کنترل بهتر در بازی‌ها تمایل به استفاده از کیبورد و ماوس خود دارید، با اِروتِک همراه باشید تا چند مورد از سبک‌ترین شبیه‌سازهای اندرویدی برای ویندوز و مک را معرفی کنیم.

حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای شبیه ساز اندروید

قبل از اینکه معرفی 8 شبیه‌ساز سبک اندروید را آغاز کنیم، باید با حداقل مشخصاتی که برای اجرای این شبیه‌سازها لازم است آشنا شوید. در ادامه حداقل سیستم موردنیاز برای اجرای یک شبیه ساز اندروید محبوب (مانند BlueStacks 5) آمده است:

  • سیستم‌عامل: ویندوز 7 یا نسخه‌های جدیدتر
  • پردازنده: هر پردازنده‌ی دوهسته‌ای AMD یا اینتل
  • حافظه‌ی رم: 4 گیگابایت
  • فضای ذخیره‌سازی: 5 گیگابایت

نکته: برخی از شبیه‌سازهای اندرویدی (مانند Nox Player) به سیستم بهتری نیاز دارند و به‌طور مثال باید حداقل 8 گیگابایت رم همراه با 64 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی در اختیار داشته باشید. بنابراین، حداقل سیستم موردنیاز هر شبیه‌ساز اندروید را قبل از نصب آن بررسی کنید.

در صورتی که قصد تجربه‌ی بازی‌های گرافیکی‌تری مانند پابجی موبایل (PUBG Mobile) یا گنشین ایمپکت (Genshin Impact) را دارید، کامپیوتر شما باید حداقل دارای مشخصات زیر باشد:

  • سیستم‌عامل: ویندوز 10 یا نسخه‌های جدیدتر
  • پردازنده: هر پردازنده‌ی چندهسته‌ای اینتل یا AMD که از فناوری مجازی‌سازی Intel VT یا AMD-V پشتیبانی می‌کند
  • حافظه‌ی رم: 8 گیگابایت
  • فضای ذخیره‌سازی: 16 گیگابایت SSD یا درایو هیبریدی

کارت گرافیک شما نیز باید دارای OpenGL 4.5 یا نسخه‌های بالاتر باشد.

اگرچه در این متن بر سیستم‌عامل مک تمرکز نمی‌کنیم، اما برخی از این شبیه‌سازهای اندرویدی برای مک‌های مجهز به تراشه‌ی اینتل نیز در دسترس قرار دارند. با این حال، اگر صاحب یک مک امروزی سیلیکون اپل هستید، به شبیه‌سازهای ابری اندروید یا ابزارهای توسعه‌دهندگان مانند Android Studio محدود می‌شوید.

از میان چندین شبیه‌ساز اندروید که در ویندوز و مک موردآزمایش قرار گرفتند، این موارد براساس عملکرد و پایداری انتخاب شدند:

1. شبیه ساز اندروید MEmu Play

شبیه ساز اندروید MEmu Play

این برنامه یکی از قدرتمندترین شبیه‌سازهای اندرویدی در این لیست محسوب می‌شود که انتخاب خوبی برای تجربه‌ی بازی‌های اندرویدی با کامپیوتر است. پس اگر کامپیوتر ویندوزی قدرتمندتری دارید که از کارت گرافیک‌های جدید انویدیا یا AMD بهره می‌برد، در اجرای بازی‌های گرافیکی اندروید به هیچ مشکلی برنخواهید خورد.

حتی امکان نصب برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی خارج از پلی استور نیز تنها با کشیدن و رها کردن فایل APK آن‌ها در محیط برنامه در دسترس قرار گرفته است که تجربه‌ی شبیه‌ساز بسیار راحتی را ارائه می‌دهد.

شبیه‌ساز MEmu از تغییر دکمه‌ها نیز پشتیبانی می‌کند که برای تجربه‌ی بازی‌های لمسی موبایلی با کامپیوتر کاربردی است. به بیان ساده‌تر، می‌توانید برخی از حرکاتی که در بازی باید انجام دهید را به دکمه‌ی خاصی از کیبورد، ماوس یا کنترلر خود بسپارید. به‌طور مثال، با استفاده از این شبیه‌ساز قادر به استفاده از دکمه‌های WASD برای حرکت هستید و با چپ‌کلیک ماوس می‌توانید شلیک کنید و موارد مشابه دیگر.

دانلود MEmu برای ویندوز

2. شبیه ساز اندروید NoxPlayer

NoxPlayer

به‌عنوان یکی دیگر از شبیه‌سازهای محبوب اندروید باید به NoxPlayer اشاره کرد که بیش از 150 میلیون کاربر دارد. این برنامه برای ویندوز و مک‌اواس در دسترس است اما توجه داشته باشید که نسخه‌ی مک‌اواس تنها به مک‌های اینتل محدود می‌باشد، پس قبل از دانلود آن بررسی کنید که آیا مک شما قدرت‌گرفته از اینتل است یا سیلیکون اپل.

این شبیه‌ساز اندروید برای ارائه‌ی گیم‌پلی روان و پایدار بهینه‌سازی شده است و حتی در بازی‌هایی با گرافیک بالا نیز عملکرد خوبی ارائه می‌دهد. NoxPlayer همچنین از تغییر دکمه‌ها و ضبط اسکریپت (برای خلاصه کردن مجموعه‌ای از حرکات به تنها یک دکمه) پشتیبانی می‌کند.

شبیه‌ساز NoxPlayer در سال 2024 با اندروید 9 پای اجرا می‌شود اما در صورت تمایل می‌توانید نسخه‌ی بتا و آزمایشی آن با اندروید 12 را نیز دانلود کنید. از سایر ویژگی‌های این شبیه‌ساز باید به مواردی مانند دسترسی اختیاری به روت، نصب برنامه‌ها از طریق کشیدن و رها کردن فایل‌های APK و گزینه‌ای برای محدود کردن میزان استفاده از پردازنده و رم اشاره کرد.

دانلود شبیه‌ساز NoxPlayer برای ویندوز | مک

3. شبیه‌ساز BlueStacks

BlueStacks

قدیمی‌ترین و احتمالاً محبوب‌ترین شبیه‌ساز اندرویدی این لیست را شاید همین حالا هم بشناسید. توسعه‌دهندگان BlueStacks سال‌هاست که از آن پشتیبانی می‌کنند و این شبیه‌ساز بیش از 500 میلیون کاربر دارد.

در سال 2024 امکان دانلود دو نسخه‌ی BlueStacks 5 و BlueStacks 10 یا BlueStacks X در دسترس است. با این حال، تفاوت زیادی بین این دو شبیه‌ساز وجود دارد. BlueStacks 5 یک شبیه‌سازی اندرویدی استاندارد و معمولی به حساب می‌آید، در حالی که BlueStacks 5 یک شبیه‌ساز مبتنی‌بر فضای ابری (Cloud) است.

برای کاربران ویندوزی که دنبال راهی برای تجربه‌ی بازی‌های اندرویدی با کامپیوتر خود می‌گردند، BlueStacks 5 گزینه‌ی ایده‌آلی تلقی می‌شود. این شبیه‌ساز از تغییر دکمه‌ها با کنترل‌های ازپیش‌تنظیم‌شده برای برخی از عناوین محبوب پشتیبانی می‌کند و می‌توانید از گیم‌پلی خود اسکرین‌شات بگیرید یا ویدیو ضبط کنید.

معرفی 8 مورد از سبک ترین شبیه ساز های اندروید برای ویندوز و مک

متأسفانه شبیه‌ساز BlueStacks 5 برای مک‌اواس در دسترس قرار ندارد. پس اگر دارای مک هستید، باید شبیه‌‎ساز BlueStacks 10 را نصب کنید و به تجربه‌ی بازی‌های اندرویدی در فضای ابری بپردازید. اگرچه بازی‌های موجود فعلی در پلتفرم Now.gg آن‌قدرها خوب نیستند اما همچنان می‌توانید عناوین محبوبی مانند EA Sports FC Mobile و EA Sports UFC Mobile 2 را در بین آن‌ها پیدا کنید.

برخلاف اکثر شبیه‌سازهای این لیست، برای خلاص شدن از تبلیغات BlueStacks 5 نیازی به تهیه‌ی اشتراک ندارید و فقط باید به تنظیمات و منوی «Preferences» مراجعه کنید.

دانلود شبیه‌ساز BlueStacks برای ویندوز و مک

4. گوگل پلی گیمز (بتا)

گوگل پلی گیمز

گوگل پلی گیمز (Google Play Games) برای کامپیوتر، شبیه‌ساز اندروید رسمی گوگل است. با استفاده از این شبیه‌ساز نمی‌توان هر بازی یا برنامه‌ای را اجرا کرد و در عوض، به تعداد محدودی از بازی‌ها دسترسی دارید. در زمان نگارش این متن و تا ماه مارس 2024، بیش از 120 بازی در گوگل پلی گیمز قابل تجربه هستند. از عناوین محبوب نیز باید به Asphalt 9: Legends، گنشین ایمپکت و Alto’s Odyssey اشاره کرد.

مدتی بعد از انتشار گوگل پلی گیمز برای کامپیوتر، پشتیبانی از تغییر دکمه‌های کیبورد در قالب آپدیتی به این شبیه‌ساز اضافه شد تا بازیکنان بتوانند کنترل بازی‌ها را براساس سلیقه‌ی خود تغییر دهند.

دانلود گوگل پلی گیمز برای ویندوز

5. شبیه ساز اندروید LDPlayer

معرفی 8 مورد از سبک ترین شبیه ساز های اندروید برای ویندوز و مک

این برنامه یکی از شبیه‌سازهای اندرویدی جدیدتر این لیست است که در سال 2016 منتشر شد و در زمان نسبتاً کوتاهی به بیش از 100 میلیون دانلود و 2 میلیون کاربر فعال روزانه دست پیدا کرد.

مانند برخی از شبیه‌سازهای اندرویدی دیگر این لیست، قابلیت‌هایی تغییر دکمه‌ها، ضبط اسکریپت و دسترسی اختیاری به روت توسط این برنامه نیز پشتیبانی می‌شوند. این شبیه‌ساز برای بسیاری از بازی‌های محبوب گرافیکی بهینه شده است تا نرخ فریم بهتری را در آن‌ها به نمایش درآورد. با این حال، LDPlayer تبلیغاتی را نیز نشان می‌دهد که تنها با خرید اشتراک می‌توان حذفشان کرد.

دانلود شبیه‌ساز LDPlayer برای ویندوز

6. شبیه ساز اندروید GameLoop

معرفی 8 مورد از سبک ترین شبیه ساز های اندروید برای ویندوز و مک

گیم‌لوپ (GameLoop) یکی از شبیه‌سازهای محبوب بازی‌های اندرویدی توسعه‌یافته توسط شرکت تنسنت به حساب می‌آید. با بیش از 500 میلیون دانلود، تنسنت مدعی است که GameLoop بیشترین آمار دانلود بین تمامی شبیه‌سازهای اندرویدی را دارد. اگرچه این برنامه در ابتدا «Tencent Gaming Buddy» نامیده شده بود، اما تنسنت نام آن را به «GameLoop» تغییر داد.

اگر قصد تجربه‌ی بازی‌های تنسنت مانند پابجی موبایل و Call of Duty Mobile را دارید، گیم‌لوپ بهترین شبیه‌ساز اندرویدی برای شماست. این برنامه همچنین شبیه‌ساز رسمی برای بازی Call of Duty Mobile هم محسوب می‌شود و دیگر لازم نیست نگران مسدود شدن اکانت خود در حین استفاده از شبیه‌ساز باشید.

شبیه‌ساز اندرویدی گیم‌لوپ برای بیش از 200 بازی محبوب بهینه‌سازی شده است و عناوینی از سازندگان دیگر را نیز شامل می‌شود تا عملکرد پایدار و نرخ فریم بالایی را در تمامی بازی‌ها فراهم کند. شایان ذکر است که گیم‌لوپ به‌طور پیش‌فرض از پلی استور گوگل بهره نمی‌برد و باید این برنامه را به‌طور جداگانه نصب کنید.

دانلود شبیه‌ساز GameLoop برای ویندوز

7. شبیه ساز اندروید MuMu Player

معرفی 8 مورد از سبک ترین شبیه ساز های اندروید برای ویندوز و مک

برنامه‌ی MuMu Player یکی از شبیه‌سازهای اندرویدی کمترشناخته‌شده به شمار می‌رود و شرکت NetEase، سازنده‌ی بسیاری از بازی‌های محبوب گوشی‌های هوشمند و کامپیوتر، این شبیه‌ساز را توسعه داده است. اگر می‌خواهید عناوین این شرکت را بازی کنید، شبیه‌ساز MuMu Player را از دست ندهید.

شبیه‌ساز MuMu Player 12 اندروید 12 را به‌طور پیش‌فرض اجرا می‌کند و از این نظر یکی از معدود شبیه‌سازهایی است که از این نسخه پشتیبانی ارائه می‌دهند. امکان اجرای چندین صفحه‌ی MuMu Player به‌صورت همزمان نیز وجود دارد و می‌توانید چند بازی مختلف را کنار هم جلو ببرید.

همانند گیم‌لوپ، MuMu Player نیز در فروشگاه خود شامل بازی‌های زیادی نمی‌شود اما خوشبختانه پلی استور گوگل به‌طور پیش‌فرض بر روی آن نصب شده است.

دانلود شبیه‌ساز MuMu Player برای ویندوز

8. اندروید استودیو

اندروید استودیو

اندروید استودیو (Android Studio) یک شبیه‌ساز بازی به شمار نمی‌رود و در واقع ابزاری برای توسعه‌دهندگانی است که قصد ساخت برنامه‌های اندرویدی را دارند. به همین خاطر، پیشنهاد نمی‌شود که این برنامه را صرفاً برای بازی کردن در کامپیوتر ویندوزی خود نصب کنید، چرا که گزینه‌های بهتری برای این کار در دسترس هستند و بالاتر به برخی از آن‌ها اشاره شد.

با این حال، اگر مک شما از سیلیکون اپل استفاده می‌کند، اندروید استودیو تنها گزینه‌ای است که برای تجربه‌ی بازی‌های اندرویدی با کامپیوتر خود در اختیار دارید.

بعد از نصب اندروید استودیو، باید پروژه‌ی جدیدی بسازید و یک دستگاه اندرویدی را از بخش «Device Manager» انتخاب کنید.

این برنامه برای اجرای بازی‌های گرافیکی مانند گنشین ایمپکت گزینه‌ی ایده‌آلی به حساب نمی‌آید و با افت فریم مواجه خواهید شد. با این وجود، می‌توانید به‌راحتی به تجربه‌ی عناوین سبک‌تری مانند Angry Birds ،Planets vs. Zombies و Fruit Ninja بپردازید.

اگر به‌دلیل سرعت اینترنت و کیفیت استریم، علاقه‌ای به استفاده از شبیه‌ساز‌های مبتنی‌بر فضای ابری مانند BlueStacks 10 ندارید، اندروید استودیو را امتحان کنید.

دانلود اندروید استودیو برای ویندوز و مک

همان‌طور که می‌بینید، شبیه‌سازهای اندرویدی بسیار زیادی در دسترس هستند. بسته به بازی‌هایی که می‌خواهید تجربه کنید، شبیه‌ساز منتخب شما هم متفاوت خواهد بود. اما توجه داشته باشید که شبیه‌ساز موردپسند شما از قابلیت تغییر دکمه‌های کیبورد پشتیبانی کند.

منبع: Makeuseof

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *