جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.

پربازدید ترین‌های هفته

آموزش

نقاط ضعف و معایب دزدگیر منزل و راه حل

نقاط ضعف و معایب دزدگیر منزل و راه حل

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

دزدگیر منزل بهترین سیستم برای جلوگیری از سرقت و ایجاد امنیت در انواع اماکن مسکونی، تجاری، اداری و … می‌باشد. اما این سیستم می‌تواند به غیر از تمام خوبی‌ها و ویژگی‌های مثبت کاربردیش، دارای نقاط ضعف و معایبی هم باشد. ما در این مقاله شما را با نقاط ضعف و معایب دزدگیر منزل آشنا و راه حل‌های برطرف کردن آنها را نیز بررسی می‌کنیم.

معایب دزدگیر

در نظر داشته باشید که با تهیه یک دزدگیر منزل خوب میتوانید بهترین عملکرد را با کمترین مشکل داشته باشد و هیچکدام از این معایب را تجربه نکنید. همچنین در نظر داشته باشید که داشتن دزدگیر امروزه یکی از واجبات برای حفظ امنیت شما و خانواده شماست.

۱: قطع برق شهری

اولین نقطه ضعف و عیب دزدگیر منزل می‌تواند قطع برق شهری باشد .پنل مرکزی دزدگیر ، بعضی  از سنسورها و بلندگوها با سیم کشی به برق شهری متصل هستند و از آن تغذیه می‌کنند ، پس زمانی که برق شهر قطع شود دزگیر از کار می‌افتد‌‌ برای جلوگیری از این مشکل حتماً از پنل‌های دزدگیر منزلی استفاده کنید که از باتری بکاپ پشتیبانی می‌کنند تا زمان قطع برق شهر ،دستگاه و سنسورها از باتری تغذیه کنند و به کار خود ادامه دهند.

قطع برق شهر

۲: استفاده از سنسورهای بیسیم

سنسورهای تشخیص سارق از دو طریق کابل کشی و وایرلس( ارسال فرکانس) به پنل مرکزی دزدگیر متصل می‌شوند . دقت و عملکرد سنسور های  سیم‌دار بیشتر است و نیاز به تعویض باتری ندارند. از این رو درصد خطا در آنها تقریباً صفر است. اما سنسورهای بیسیم (وایرلس) دارای منبع تغذیه خارجی( باتری ) هستند که بسته به محل نصب و تعداد تردد روزانه، باتری آنها باید هر چند ماه یک بار عوض شود.

پس اگر شما فراموش کرده باشید باتری سنسورهای خود را به موقع تعویض کنید سنسورها از کار می‌افتند و دیگر سیستم در زمان پیش آمدن حادثه هیچگونه عکس‌العملی را نشان نمی‌دهد. پس بهترین راه حل  برای برطرف سازی این نقطه ضعف  استفاده از سنسورهای سیمدار است اما اگر مجبور به استفاده از ستسورهای وایرلس شدید جهت جلوگیری از مشکل، باطری هارا به موقع تعویض کنید.

چشمی بیسیم دزدگیر

۳: اختلال در ماژول سیم کارت

از دیگر نقاط ضعف و معایب دزدگیر منزل ، سیم کارتی بودن پنل دزدگیر است. اینگونه  پنل ها  توسط امواج رادیویی کار می‌کنند که می‌توان توسط دستگاه جم امواج را مختل  ساخت و سیم کارت را از کار انداخت. در این صورت دیگر دزدگیر شما هنگام تحریک شدن با شما تماس برقرار نمی‌کند‌. البته این مورد که سارق بتواند توسط دستگاه جمع دزدگیر را مختل سازد زیاد اتفاق نمی‌افتد ، اما برای جلوگیری از این موضوع می‌توانیم از پنل‌هایی که همزمان مجهز به سیم کارت و خط تلفن شهری هستند استفاده کنید تا در صورت از کار افتادن سیم کارت اطلاع رسانی از خط شهری انجام پذیرد.

۴: پنل دزدگیر منزل مجهز به خط تلفن شهری خط ثابت

پنل‌های دزدگیر اماکنی که فقط مجهز به خط تلفن ثابت هستند دارای نقطه ضعف و معایب هستند .زیرا با قطع کردن سیم‌های تلفن توسط سارق یا پیش آمدن یک اختلال در کارکرد خط شهری دزدگیر شما دیگر قادر نیست وقوع حادثه را با برقراری تماس به شما اطلاع دهد. و اینگونه شما از سرقت منزل خود با خبر نمی‌شوید. بنابراین هنگام خرید دزدگیر منزل پنلی را تهیه فرمایید که به غیر از داشتن خط تلفن ثابت مجهز به ماژول سیم کارت نیز باشد.

۵: باتری پشتیبان

باتری پشتیبانی قطعه مصرفی در دزدگیر اماکن می‌باشد که دارای طول عمر مشخص است و بعد از گذراندن طول عمر مفید خود دچار مشکل و از کار افتادگی می‌شود. پس زمانی که این باتری پشتیبان از کار بیفتد تاثیر خود را در زمان قطع برق شهری نشان می‌دهد.

قطع بلندگو

اگر شما متوجه از کار افتادن باتری دزدگیر خود نشده باشید هنگام قطع شدن برق دستگاه دزدگیر شما از کار می‌افتد و هیچ گونه عکس‌العملی را در زمان سرقت انجام نمی‌دهد .بنابراین هنگام خروج از منزل و از همه مهمتر در هنگام ترک خانه برای مدت طولانی مانند سفر رفتن حتماً باتری و کلیه سیستم دزدگیر خود را چک کنید.

۶: قطع کردن بلندگو و آژیر

بلندگو  و آژیر در دزدگیر منزل با پخش صدا در محل نصب باعث ایجاد ترس در سارق و اطلاع رسانی به همسایگان نزدیک محل حادثه می‌شود. در صورت نصب بلندگو خارج از محیط داخلی منزل حتماً یک آژیر یا بلندگوی دیگر را داخل منزل بگذارید. زیرا اگر فقط از یک بلندگو استفاده کنید و سارق متوجه آن بشود و سیم آن را قطع کند دیگر پخش صدا در محیط ندارید .اما زمانی که یک آژیر داخل منزل باشد با قطع کردن سیم بلندگوی خارجی همچنان آژیر داخل کار می‌کند. و نکته مهم این است که حتماً از دزدگیرهای اماکنی استفاده کنید که با آسیب رساندن به بلندگو و قطع کردن سیم آن مشکل پیش آمده را به شما گزارش دهد.

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *