چند سالی است که بازار بازی های موبایلی بیش از پیش داغ شده است به نوبه ای که در دنیا مسابقات گسترده ای برای این سبک بازی ها برگزار می شود و حتی شرکت های تولید کننده گوشی موبایل به دلیل استقبال بی نظیری که گیمرهای موبایلی از این موضوع داشته اند تصمیم گرفته اند خط تولید جداگانه ای برای تولید گوشی های موبایل گیمینگ در نظر بگیرند و اکنون شما میتوانید با مراجعه به سایت هایی مانند تکنولایف (www.technolife.ir)، دیجی کالا (www.digikala.com)، کالاتیک (www.kalatik.com) و یا الان بخریم (www.alanbekharim.ir) این سبک گوشی ها را با قیمت های اقتصادی مشاهده کنید.
سوالی که ذهن بسیاری از گیمرهای موبایلی را به خود مشغول کرده است این است که آیا بازی های آنلاین یا آفلاین به گوشی موبایل آسیب می زنند یا خیر؟ و اینکه کدام سبک آنلاین یا آفلاین بیشترین میزان آسیب را به قطعات موبایل وارد میکند؟ در این بخش از اِروتِک به بررسی این موضوع پرداخته ایم به همین دلیل توصیه میکنیم تا انتها با ما همراه باشید.
بازی آنلاین یا آفلاین؟ کدام یک طرفدار بیشتری پیدا کرده است؟
قبل از اینکه به بررسی موضوع میزان آسیبی که بازی های موبایلی به گوشی موبایل میزنند بپردازیم به این موضوع اشاره کنیم که در حال حاضر بیشتر بازی های آنلاین مورد پسند گیمرهای موبایلی هستند یا بازی های آفلاین؟
در این خصوص باید گفت که طی سالهای گذشته و با ارائه بازی های آنلاینی مانند کلش آو کلنز، نظر بسیاری از گیمرهای موبایلی به بازی های آنلاین جلب شد. در این بین ارائه بازی هایی مانند pes و call of duty mobile و asphalt9 توانستند نظر گیمرها در سبک های مختلف بازی را نیز به خود جلب کند.
این رویه جذاب به حدی پیش رفته است که اکنون آمار افرادی که بازی موبایلی آنلاین انجام میدهند نسبت به افرادی که به بازی های آفلاین میپردازند بسیار بیشتر است.
بازی موبایلی بیشتر به کدام قطعات فشار می آورد؟
برای اینکه یک بازی موبایلی اجرا شود نیاز است تا قطعات مختلفی از موبایل درگیر شوند. از جمله اصلی ترین این قطعات میتوان به باتری موبایل، ال سی دی و سی پی یو اشاره کرد. در برخی از گوشی های گیمینگ که گرافیک از سی پی یو جدا شده است، در کنار سی پی یو، کارت گرافیک نیز برای اجرای بازی ها با بهترین کیفیت درگیر می شوند.
بازی موبایلی باعث خراب شدن قطعات موبایل می شود؟
در خصوص اینکه آیا بازی های موبایلی باعث خراب شدن قطعات موبایل می شوند یا خیر باید گفت که در حال حاضر هیچ بازی موبایلی وجود ندارد که به طور مستقیم بر روی خرابی قطعات موبایل تاثیر مستقیم گذاشته باشد بلکه آسیب دیدگی قطعات موبایل به دو دلیل اصلی که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت رخ می دهد.
استفاده مداوم از گوشی
اعتیاد به بازی یکی از جمله اصلی ترین مواردی است که گیمرهای موبایلی را به خود آلوده میکند، به حدی که افراد بخش اعظمی از زمان خود در طول روز را درگیر بازی آنلاین می شوند. این امر سبب می شود تا قطعات موبایلی که در بالا به آنها اشاره شد در مدت زمان طولانی با تمام توان خود کار کنند و فرصت استراحتی نداشته باشند. همین امر سبب می شود تا طول عمر قطعات کم شده و در نهایت خراب شوند.
فشار بیش از حد به قطعات
برخی از بازی های موبایلی به دلیل محیط گرافیکی که دارند نیازمند سخت افزار قوی هستند، از این رو در صورتی که قطعات موبایل شما توان اجرای بازی با حد مناسبی از توان خود را نداشته باشند مجبور میشوند تا صد درصد توان خود را برای این منظور به کار گیرند و همین امر نیز میتواند موجب خرابی گوشی موبایل شما شود.
در صورت خرابی قطعات موبایل چه کنیم؟
باتوجه به اینکه کدام یک از قطعات موبایل شما آسیب دیده است لازم است تا ابتدا گوشی موبایل خود را به یک تعمیرگاه گوشی موبایل برده و در نهایت برای اینکه هزینه تعمیر گوشی موبایل شما کمتر شود میتوانید قطعات موبایل مورد نیاز خود را به صورت شخصی تهیه کرده و در اختیار تعمیرکار موبایلتان قرار دهید. برای این منظور بهترین اقدام خرید قطعات موبایل از جرمن پارت به آدرس https://gpgsm.ir/ است. با خرید قطعات از جرمن پارت میتوانید با خیالی آسوده نسبت به خرید قطعات اصلی و دریافت آن در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام نمایید.
سلب مسئولیت: این مطلب یک رپورتاژ تبلیغاتی است و اِروتِک مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. |