جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.
آیا اندروید 12 برای گوشی‌های مجهز به پردازنده‌های ساخت کوالکام زودتر عرضه می‌شود؟

آیا اندروید 12 برای گوشی‌های مجهز به پردازنده‌های ساخت کوالکام زودتر عرضه می‌شود؟

اشتراک‌گذاری:

در نیمه دوم سال جاری میلادی، گوگل نسخه رسمی اندروید 12 را منتشر کرد. در حال حاضر نسخه توسعه‌دهنده اندروید 12 برای بسیاری از گوشی‌های هوشمند در دسترس است. اما ظاهراً اولین مجموعه گوشی‌هایی که به اندروید 12 به‌روزرسانی شدند از چیپست ساخت کوالکام استفاده می‌کنند. گوشی‌هایی مثل Mi MIX 4 و Mi 11 Ultra شیائومی، به چیپست اسنپدراگون مجهز شده‌اند. از آنجایی که هر دوی این گوشی‌ها پرچمدار هستند، از پردازنده‌های اسنپدراگون 888 و 888 پلاس استفاده می‌کنند. به همین دلیل، حدس و گمان‌هایی وجود دارد که ممکن است تطبیق پردازنده‌های مدیاتک با اندروید 12 کار ساده‌ای نباشد. با این حال مهندسان MIUI (رابط کاربری شیائومی)، درباره این حدس و گمان‌ها پاسخ دادند تا جای تردیدی باقی نماند.

آیا اندروید 12 برای گوشی‌های مجهز به پردازنده‌های ساخت کوالکام زودتر عرضه می‌شود؟

مهندسان MIUI میگویند گوگل قبل از انتشار رسمی، کدهای اندروید را در اختیار کمپانی‌های مدیاتک و کوالکام قرار داده تا زودتر آماده شوند. آنها ادعا می‌کنند که بعد از مدت نه چندان طولانی پس از انتشار، تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند، پلتفرم اندروید 12 را دریافت می‌کنند، بنابراین، آنها می‌توانند به محض اینکه بخواهند کار روی سیستم جدید را شروع کنند.

با همه اینها، دلیلی وجود دارد که گوشی‌های مجهز به چیپست کوالکام، زودتر از گوشی‌های مجهز به چیپست مدیاتک، اندروید 12 را دریافت می‌کنند. به گفته مهندسان MIUI، کوالکام چندین تیم دارد که به طور موازی کار می‌کنند. به همین دلیل، آپدیت اندروید 12 را به طور همزمان برای همه سری گوشی‌ها تحویل خواهند داد. اما مدیاتک به صورت دسته‌ای این کار را انجام می‌دهد. همین دلیل باعث تأخیر در ارائه اندروید 12 برای برخی گوشی‌ها خواهد شد. برخی از این پردازنده‌ها نیز در دسته دوم یا سوم ارتقا هستند.

از دیدگاه تولیدکنندگان، روش ارتقای دسته‌ای اجتناب‌ناپذیر است. دو دلیل برای این کار وجود دارد. اول اینکه نیروی انسانی کافی برای ارتقای موازی وجود ندارد و دوم ارتقای موازی باعث بروز مشکلات مشابه در پلتفرم‌های مختلف می‌شود. همچنین روش ارتقای دسته‌ای باعث کاهش فشار مالی بر کمپانی‌ها نیز می‌شود.

با نگاه به پرچمداران موجود در بازار متوجه می‌شویم که اکثر آنها مجهز به پردازنده‌های کوالکام هستند و تعداد پرچمداران مجهز به پردازنده‌های مدیاتک بسیار کمتر است. همان‌طور که می‌دانید گوشی‌های پرچمدار معمولاً زودتر از دیگر گوشی‌های یک کمپانی آپدیت‌های نرم‌افزاری را دریافت می‌کنند. به محض اینکه یک آپدیت نرم‌افزاری آماده می‌شود، پردازنده نیز باید با آن آپدیت تطبیق پیدا کند. از آنجایی که بسیاری از گوشی‌های پرچمدار از پردازنده‌های کوالکام استفاده می‌کنند، کوالکام نیز باید چندین تیم را برای کار همزمان بر روی این تطبیق‌پذیری‌ها در نظر بگیرد. اگر کوالکام در آماده کردن این آپدیت‌ها کند شود ممکن است برخی از مشتریان خود را از دست بدهد.

بسیاری از گوشی‌های میان‌رده ارزان‌قیمت از چیپست‌های مدیاتک استفاده می‌کنند. کاربران این گوشی‌ها انتظار ندارند آپدیت‌های اصلی را به سرعت دریافت کنند. به این ترتیب مدیاتک فرصت دارد تا چندین ماه بر روی این به‌روزرسانی‌ها کار کند، بنابراین مدیاتک آن‌چنان به کار همزمان بر روی این آپدیت‌ها نیازی ندارد.

منبع: Gizchina

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *