جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.
انتشار آپدیت جدید درایورهای اینتل برای پشتیبانی از نرخ نوسازی دینامیک

انتشار آپدیت جدید درایورهای اینتل برای پشتیبانی از نرخ نوسازی دینامیک

اشتراک‌گذاری:

جدیدترین درایورهای صفحه‌نمایش شرکت اینتل (ورژن 30.0.100.9955)، نرخ نوسازی دینامیک صفحه نمایش و پشتیبانی از انکدهای H.264 و HEVC DX12 را برای پردازنده‌های نسل 10 و کارت گرافیک Iris Plus و بالاتر ارائه می‌دهند. نرخ نوسازی تصویر داینامیک قابلیت جدیدی در ویندوز 11 است که به دستگاه‌هایی مثل Surface Pro 8 و Surface Laptop Studio اجازه می‌دهد تا نرخ نوسازی تصویر را بین 60 هرتز و مقادیر بالاتر از آن، به‌صورت پیوسته تغییر داده تا بهینه‌ترین مصرف باتری را همراه با محیط کاربری روان ارائه دهند.

درایور جدید با شماره نسخه 30.0.100.9955 را می‌توان مستقیم از سایت اینتل دانلود کرد. آپدیت جدید علاوه بر نرخ نوسازی دینامیک و پشتیبانی از انکدهای جدید، ایرادات گرافیکی که در بعضی بازی‌ها مثل Cyberpunk 2077 (DX12) ،Hitman 2 (DX12) ،Wolfenstein: Youngblood (Vulkan) ،Rage 2 وجود داشت را برطرف کرده است.

وجود قابلیت نرخ نوسازی تصویر دینامیک می‌تواند باعث افزایش شارژدهی باتری شود. علاوه بر این، نرخ نوسازی با وجود این قابلیت می‌تواند بین 60 هرتز و حداکثر نرخ نوسازی ارائه شده توسط نمایشگر (که باید حداقل 120 هرتز باشد) تغییر کند؛ بنابراین در حین فعالیت‌هایی مثل تایپ کردن یک سند، نرخ نوسازی تا 60 هرتز پایین آورده می‌شود، و در زمان اسکرول کردن می‌تواند مجدداً به 120 هرتز یا بالاتر تغییر کند.

موارد موردنیاز برای استفاده از قابلیت نرخ نوسازی دینامیک:

  • ویندوز 11
  • پشتیبانی صفحه نمایش از نرخ نوسازی متغیر
  • پشتیبانی صفحه نمایش از حداقل نرخ نوسازی 120 هرتزی
  • درایور گرافیکی سازگار با WDDM 3.0

توسعه‌دهندگان همچنین باید عملکرد پیمایش روان‌تری را در برنامه‌های خود ارائه دهند. چراکه برای مثال Surface Pro 8 و Surface Laptop Studio از این پس از قابلیت نرخ نوسازی دینامیک پشتیبانی می‌کنند.

انتشار آپدیت جدید درایورهای اینتل برای پشتیبانی از نرخ نوسازی دینامیک

اگر سیستم شما همه شرایط ذکر شده را دارد، می‌توانید گزینه Dynamic را از بخش Choose a refresh rate در تنظیمات نمایشگر فعال کنید.

البته یادتان باشد که این قابلیت در بازی‌ها، صفحه‌نمایش جانبی و یا کامپیوترهای خانگی فعال نیست.

منبع: Notebookcheck

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *