این 5 سبک طراحی متفاوت می‌توانند آینده گوشی ها باشند!

این 5 سبک طراحی متفاوت می‌توانند آینده گوشی ها باشند!

اشتراک‌گذاری:

اگر نگاهی به تاریخچه‌ی صنعت موبایل و تلفن‌های همراه داشته باشیم، این دستگاه‌ها به‌مرور با تغییرات غیرمنتظره‌ای در طراحی‌های خود مواجه شده‌اند. بسیاری از افراد در دهه‌ی ۹۰ میلادی فکر می‌کردند که سبک آجری گوشی‌ها اوج پیشرفت و تغییر خواهد بود، چراکه تلفن‌ها در آن زمان تنها در خانه‌ها یا خودروها استفاده می‌شدند. سپس، گوشی‌های فلیپ و تاشو در بازار به چشم آمدند، برند بلک‌بری (Blackberry) دوباره طراحی این دستگاه‌ها را با تعبیه‌ی صفحه‌کلید کامل تغییر داد و برند Razr سبک طراحی باریک گوشی را به‌عنوان یک ویژگی شیک و جذاب معرفی کرد.

امروزه اکثر افراد به طراحی فعلی گوشی‌های خود در قالب جعبه‌های مستطیلی با گوشه‌های گرد که بعضاً حتی به‌صورت بی‌سیم شارژ می‌شوند، عادت کرده‌اند. آیفون‌ها از زمان معرفی کم‌وبیش شبیه به هم بوده‌اند و بسیاری از گوشی‌های سامسونگ دارای دوربین‌های فوق‌العاده و نمایشگرهای بزرگ هستند، اما به‌طور کلی طراحی مشابهی دارند. با این حال، بسیاری از کمپانی‌های دیگر در صنعت گوشی با تغییرات بزرگی در سبک طراحی دستگاه‌های خود به استقبال آینده‌ی صنعت آمده‌اند. برای آشنایی با ۵ سبک طراحی متفاوت که می‌توانند در آینده بخش بزرگی از صنعت موبایل را تحت تأثیر خود قرار دهند، با اِروتِک همراه باشید.

۱) گوشی‌های تاشو

این 5 سبک طراحی متفاوت می‌توانند آینده گوشی ها باشند!

گوشی‌های تاشو بار دیگر دوران هیجان‌انگیزی را آغاز کرده‌اند. پیکسل 9 پرو فولد گوگل و گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ از برترین گوشی‌های تاشو عرضه‌شده در سال ۲۰۲۴ بودند. اگرچه این دستگاه‌ها روزبه‌روز با بهبودهای بیشتر و اندازه‌ها و ضخامت‌های کمتری عرضه می‌شوند، اما بازار چنین گوشی‌ها اشباع‌شده به نظر می‌آید و کاربرد چنین دستگاه‌هایی همچنان کمی محدود محسوب می‌شود.

یک آیفون تاشو، دقیقا همان دستگاهی است که صنعت موبایل هم‌اکنون انتظار آن را می‌کشد. گزارشات به در دست ساخت بودن آیفون تاشو اشاره داشته‌اند، اما اپل هنوز این محصول موردانتظار را به‌صورت رسمی معرفی نکرده است. با این حال، آیفون تاشونده قطعاً نگاه اکثر افراد به گوشی‌های تاشو را تغییر می‌دهد و اساساً می‌تواند بازار گوشی‌های تاشو را به آن‌چه در اوایل دهه‌ی ۲۰۰۰ میلادی بود بازگرداند.

۲) گوشی‌های مجهز به دوربین‌های حرفه‌ای

این 5 سبک طراحی متفاوت می‌توانند آینده گوشی ها باشند!

بهبود دوربین یکی از مواردی است که بسیاری از کمپانی‌ها همواره در ساخت گوشی‌های جدید خود روی آن تمرکز می‌کنند. از افزایش تعداد دوربین‌ها برای فیلم‌برداری یا عکاسی گرفته تا ارتقاء دوربین‌های سلفی، این مسئله برای بسیاری از تولیدکنندگان در اولویت قرار دارد. با این وجود، سبک طراحی گوشی خاصی مانند هواوی پورا 70 اولترا، توجه به عکاسی را به سطح دیگری می‌برد. در حالی‌که لنز بزرگ پنل پشتی این گوشی بیشتر شبیه به لنز دوربین‌های حرفه‌ای یا حتی دوربین‌های فیلمبرداری قدیمی است، دوربین هواوی پورا 70 اولترا با عملکرد چشمگیر خود کاربران را غافلگیر می‌کند.

لنز به‌کاررفته در گوشی هواوی پورا 70 اولترا قابل جمع شدن است و به شما زوم بهتری را ارائه می‌دهد. علاوه‌ بر این، دوربین گوشی مذکور از دیافراگم قابل تنظیم که می‌تواند بین f/1.6 تا f/4.0 تغییر کند هم بهره می‌برد و کنترل زیادی بر نور و عمق عکس‌ها را در اختیار کاربران می‌گذارد. این سبک طراحی متفاوت برای دوربین اصلی گوشی می‌تواند منبع الهام موبایل‌های دیگری در آینده شود تا گوشی‌هایی با دوربین‌های حرفه‌ای‌تر، عکاسان را به دستگاه‌های توانمندتری مجهز کنند.

۳) گوشی‌های متمرکز بر گیمینگ

این 5 سبک طراحی متفاوت می‌توانند آینده گو‌شی‌ها باشند!

کنسول گیم‌بوی در زمان عرضه نوآوری بسیار قابل‌توجهی به حساب می‌آمد، چراکه بازیکنان می‌توانستند سیستم گیمینگشان را همراه خود به هر مکانی که می‌خواهند ببرند. این مسئله برای کنسول نینتندو سوییچ نیز صادق است و حتی می‌‎توان آن را به تلویزیون متصل کرد. ایسوس راگ فون 9 به‌عنوان یکی از جدیدترین گوشی‌های گیمینگ صنعت موبایل که در اواخر سال ۲۰۲۴ عرضه شد، توجهات زیادی را به‌طرز نسبتاً مشابهی به سمت خود جلب کرده است.

اگرچه این محصول اولین گوشی گیمینگ بازار به شمار نمی‌رود، اما راگ فون 9 ایسوس از قابلیت‌های مبتنی‌ بر هوش مصنوعی مختلفی مانند ضبط خودکار پیروزی‌های شما در بازی‌های آنلاین، ترجمه‌ی همزمان، حذف نویزها و صدای اضافی و تشخیص عکس بهره می‌برد.

طراحی گوشی راگ فون 9 بسیار چشمگیر است و نرخ نوسازی باورنکردنی نمایشگر آن می‌تواند با برخی از مانیتورهای گیمینگ رقابت کند. احتمالاً گوشی‌های گیمینگ بیشتری با تمرکز بر ویژگی‌های هیجان‌انگیز برای بهبود تجربه‌ی بازی‌ کردن در آینده روانه‌ی بازار خواهند شد.

۴) گوشی‌هایی با قابلیت‌های شخصی‌سازی جذاب

این 5 سبک طراحی‌ متفاوت می‌توانند آینده گو‌شی‌ها باشند!

گوشی‌هایی مانند سی ام اف فون 1 (CMF Phone 1) ناتینگ به کاربران امکان شخصی‌سازی گسترده‌ی دستگاه‌های خود را می‌دهند. این گوشی‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که کاربران بتوانند سبک طراحی آن‌ها را بنا بر سلیقه‌ی خود تغییر داده و مواردی مانند قاب‌های اختصاصی، پایه یا لوازم جانبی متنوع دیگری را به آن اضافه کنند. برای شخصی‌سازی گوشی سی ام اف فون 1 تنها باید پیچ‌های پشت دستگاه را باز کرده و پنل پشتی را به‌شکل دلخواه تغییر دهید.

این گوشی به‌لطف برچسب قیمتی اقتصادی (۲۳۹ دلاری) خود، امکان انتخاب چنین سبک طراحی متمایزی را داشته است. کاربرانی که بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار برای گوشی‌های پرچم‌دار خود هزینه می‌کنند، انتظار بسیار بالایی از دستگاه‌های جدیدشان دارند و این سبک طراحی گوشی قطعاً با ریسک‌های خود همراه است. با این حال، اگر گوشی‌های شبیه به سی ام اف فون 1 با استقبال بازار روبه‌رو شوند، سایر کمپانی‌ها نیز از این سبک طراحی تقلید خواهند کرد.

۴ ویژگی و طراحی خاص که بد نیست به گوشی‌های بیشتری راه پیدا کنند!

۵) گوشی‌های سه‌بار تاشو

این 5 سبک طراحی‌ متفاوت می‌توانند آینده گو‌شی‌ها باشند!

گوشی سه‌بار تاشو هواوی میت XT با طراحی منحصربه‌فردش، شامل سه نمایشگر مختلف می‌شود که در صورت باز بودن کامل گوشی اساساً فرقی با یک مینی تبلت نخواهد داشت. تولید انبوه چنین محصولی برای بسیاری از کمپانی‌ها کار آسانی نخواهد بود، چراکه هواوی میت XT فرم فاکتور پیشرفته و خاصی دارد. نقطه‌ی ضعف اصلی گوشی سه‌بار تاشو هواوی میت XT با این سبک طراحی جذاب، قیمت حدوداً ۳۴۰۰ دلاری آن است.

از طرف دیگر، طراحی ظریف این گوشی می‌تواند هزینه‌ی تعمیر سرسام‌آوری برای شما بتراشد و راحت‌تر از گوشی‌های تاشو دیگر خراب شود. تولیدکنندگان گوشی‌های تاشو باید در آینده راهی برای افزایش دوام این دستگاه‌ها پیدا کنند. طبق گزارش‌ها، سامسونگ بر روی گوشی سه‌بار تاشو خود کار می‌کند، اما باید منتظر ماند و دید که آیا این غول فناوری کره‌ای می‌تواند هزینه‌ی ساخت چنین محصولی را پایین‌تر بیاورد و آن را به دستگاه چندمنظوره‌ی جذابی با قیمت منطقی تبدیل کند یا خیر.

منبع: Pocket-lint

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *