طبق جدیدترین گزارشها، سامسونگ در حال آماده شدن برای رونمایی از اولین گوشی سهبار تاشو خود در سال میلادی آینده است. این غول فناوری قصد دارد برای محصول خلاقانهی جدید خود، از فناوریهای پیشرفتهای استفاده کند. بر اساس پتنت جدیدی که اخیراً توسط اکانتهای «xleaks7» و «VeePN» به بیرون درز کرد، سامسونگ اولین باتری تاشو دنیا را برای فرم فاکتور متمایز یک گجت سهبار تاشو (تریفولد) طراحی کرده است.
اولین باتری تاشو دنیا؟
اگرچه این پتنت در حال حاضر فراتر از اطلاعاتی مانند تلاش سامسونگ برای به حداکثر رساندن ظرفیت و خروجی باتری همراه با تضمین قابلیت تاشدن آن در زوایای خاص، مشخصات کامل باتری تاشو پیشگام سامسونگ را فاش نمیکند، اما پتنت مذکور ایدهها و نوآوریهایی که توسط تیمهای تولیدی سامسونگ در حال بررسی هستند را نشان میدهد.
به نظر میرسد سامسونگ امکان طراحی یک باتری با چند لولا را بررسی میکند تا این بخش از دستگاه نیز بتواند همراه با نمایشگر تا شود. بر اساس گزارشات، غول فناوری کرهای قصد دارد این محصول تاشوندهی متفاوت را تا سال میلادی آینده به بازار معرفی کند. اگر آزمایشهای سامسونگ موفقیتآمیز باشند، این دستگاه میتواند تا سال ۲۰۲۵ رونمایی شود. با این حال، سامسونگ هنوز هیچ برنامهی رسمی و مشخصی را برای این فرم فاکتور جدید تأیید نکرده است.
طراحی باتری پیشرفته
همانطور که اشاره شد، پتنت و ثبت اختراع موردبحث فراتر از جنبههای فنی خاصی مانند تلاش سامسونگ برای بهینهسازی ظرفیت و خروجی، در کنار اطمینان حاصل کردن از قابلیت تاشدن در زوایای مشخص، جزئیات بیشتری دربارهی باتری تاشو نوآورانهی سامسونگ فاش نمیکند. هدف این طراحی، کارآمدتر کردن دستگاههای تاشو با به حداکثر رساندن ظرفیت و فضای باتری است.
تصاویر پتنت جدید، یک گوشی تاشو بهسبک کتابی و یک طرحی مفهومی از گجت چهاربار تاشو را نشان میدهند و ممکن است که از این نوع طراحی در مدلهای بعدی گوشیهای تاشو گلکسی زد فولد 6 و گلکسی زد فلیپ 6 سامسونگ استفاده شود. چنین باتریهایی با استفاده از فضای بیشتر در گوشیهای تاشو میتوانند شاژدهی را نیز تا حد زیادی افزایش دهند.
با توجه به گزارش سایت تکرادار (TechRadar)، این احتمال وجود دارد که نوآوری جدید سامسونگ با نقاط ضعفی نیز همراه باشد. اضافه کردن یک باتری تاشو ممکن است دستگاه را سنگینتر و ضخیمتر کند و چالش جدیدی را برای پیدا کردن تعادلی بین قابل حمل بودن گوشی تاشو سامسونگ و عملکرد آن در مقابل طراحان این کمپانی قرار دهد.
تحقیقات سامسونگ در مورد این فناوریها میتواند عملکرد و ظرفیت باتری دستگاههای تاشو را بدون قربانی کردن ظاهر شیک و باریک مورد تقاضای مصرفکنندگان، بهبود بخشد و این محصولات را متحول کند.
آیندهی هیجانانگیز گوشیهای تاشو
کمپانی هواوی چند ماه پیش از دستگاه نوآورانهی هواوی میت XT بهعنوان اولین گوشی تاشو با سه صفحهنمایش در جهان پرده برداشت. اگرچه این گوشی تاشو تنها در چین عرضه شد، اما توجهی بینالمللی را به خود جلب کرد. بلافاصله پس از رونمایی هواوی از این گوشی سهبار تاشو، شایعاتی مبنی بر در دست ساخت قرار داشتن گوشی مشابهی توسط سامسونگ نیز منتشر شد.
پیشبینی میشود گوشی سهبار تاشوی سامسونگ با بهرهگیری از فناوریهای اختصاصی خود، با گوشی مذکور هواوی رقابت کند. اگر این محصول موفقیتآمیز ظاهر شود، ممکن است استانداردهای گوشیهای تاشو را بالا ببرد و مشتریان بیشتری را جذب این محصولات کند.
گوشی تاشو میت XT هواوی از یک طراحی ویژه با دو لولا بهره میبرد که زمانی که یک لولا به سمت بیرون و دیگری به داخل تا شود، به شکل حرف Z انگلیسی درمیآید. این گوشی در حالت تاشده، همانند یک گوشی هوشمند معمولی با نمایشگر ۶٫۴ اینچی اولد مورداستفاده قرار میگیرد.
این دستگاه در حالت بازشده، یک نمایشگر ۱۰٫۲ اینچی اولد با رزولوشن کامل ۳٬۱۸۴ در ۲٬۲۳۲ پیکسل و نسبت تصویر ۱۶ به ۱۱ را ارائه میدهد که بیشتر از تمامی همتایان تاشو فعلی خود است. کاربران همچنین میتوانند از گوشی سهبار تاشو هواوی در حالتی میان کاملاً تاشده و کاملاً بازشده استفاده کنند و از نمایشگر ۷٫۹ اینچی آن در این حالت برای تماشای فیلم و سریال یا انجام چند کار بهصورت همزمان کمک بگیرند.
بحثهای پیرامون منفجر شدن گلکسی نوت 7 سامسونگ، هشداری واضح درمورد خطرات مرتبط با فناوری باتری بود. همانطور که احتمالاً میدانید، این اتفاق منجر به فراخوانها و اعتراضات بسیاری از مصرفکنندگان در سراسر جهان شد. از آن زمان، سامسونگ ایمنی کاربران را اولویت اصلی خود قرار داده است و در صورت نیاز، قابل اطمینان بودن فناوریهای جدیدش را مقدم بر نوآوری در نظر میگیرد.
کارشناسان صنعت موبایل ادعا میکنند که معرفی یک باتری تاشو نشاندهندهی تغییری قابلتوجه نسبت به طراحیهای رایج فعلی است و سؤلات زیادی در مورد دوام و احتمال آسیب رساندن چنین قطعهای را ایجاد میکند.
اگرچه این باتریها پتانسیل بهبود گجتهای تاشو را دارند، ابتدا لازم است از ایمنی آنها اطمینان حاصل شود. از این رو، فناوری جدیدی که سامسونگ ظاهراً برای گوشیهای سهبار تاشو خود موردبررسی قرار میدهد، برای غلبهبر این موانع و جلوگیری از تکرار مشکلات قبلی، نیاز به آزمایش کامل و بهبود دارد.
منبع: InterestingEngineering