Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

پربازدید ترین‌های هفته

آموزش

اولین پرواز عمومی هواپیمای عمود پرواز برقی Volocopter

اولین پرواز عمومی هواپیمای عمود پرواز برقی Volocopter

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

شرکت حمل و نقل شهری Volocopter، به تازگی هواپیمای برقی 18 روتوره فوق‌العاده خود را به آسمان فرستاده و ادعا می‌کند این اولین پرواز آزمایشی با تاکسی هوایی تمام برقی عمود پرواز (eVTOL) در ایالات متحده بوده است.

Volocopter 2X اوایل این هفته در رویداد AirVenture 2021 انجمن هواپیماهای آزمایشی در شهر اشکوش ایالت ویسکانسین به پرواز درآمد.

این هواپیما با ظاهر منحصر به فرد، حدود چهار دقیقه بر فراز فرودگاه محلی ویتمن پرواز کرد و به ارتفاع 164 فوت (50 متر) و حداکثر سرعت 18 مایل در ساعت (29 کیلومتر در ساعت) رسید.

Volocopter 2X در حالی این بار با کمکِ خلبان به پرواز درآمد که می‌تواند به صورت خودکار یا حتی از راه دور نیز توسط خلبان کنترل شود. طراحی فعلی بسیار بی سر و صدا‌ تر از یک هلیکوپتر معمولی است و می‌تواند با یک بار شارژ تا 18 مایل (30 کیلومتر) پرواز کند.

شرکت آلمانی سازنده این هواپیمای عمود پرواز برقی گفت؛ پروازهای این چنینی کمک می‌کند تا آگاهی مردم از تاکسی‌های هوایی در سراسر جهان افزایش یابد.

فلوریان رویتر، مدیرعامل Volocopter این هفته اظهار داشت که شرکت او در تلاش است تا پروازهایی را با هواپیماهای الکتریکی طی دو تا سه سال آینده به شهرهای سراسر جهان انجام دهد.

همچنین مطالعه کنید
سیارک 2020 QW3 با اندازه‌ای سه برابر یک هواپیما با سرعت 64800 کیلومتر در ساعت از کنار زمین عبور می‌کند

این شرکت که در سال 2011 راه‌اندازی شد، علاوه بر Volocopter 2X، چندین هواپیمای eVTOL در حال توسعه دارد. این طرح‌ها شامل؛ VoloCity با دو صندلی (مشابه طرح بالا)، VoloConnect با چهار صندلی که اخیراً برای سفرهای طولانی تر تا 62 مایل (100 کیلومتر) رونمایی شده است و VoloDrone بدون خلبان و برای حمل بارها، می‌باشد.

آینده طرح‌های مشابه

Volocopter مطمئناً تنها شرکت هواپیمایی نیست که در حال توسعه هواپیماهای eVTOL برای جابجایی شهری است. این تلاشها از سوی برخی از شرکتهای بزرگ از جمله؛ ایرباس، تویوتا و هیوندای، مورد حمایت مالی قرار گرفته است و این شرکتها به وضوح معتقدند که “تاکسی‌های پرنده” آینده‌ای قابل رشد و ترقی دارند.

البته این سازمان‌های تنظیم مقررات هوایی در کشورها هستند که در مورد راه‌اندازی چنین خدماتی در شهرها و همچنین تامین ایمنی سرنشینان هواپیما و افرادی که روی زمین هستند، حرف اول را می‌زنند.

منبع: Digitaltrends

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب >>