جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.

پربازدید ترین‌های هفته

آموزش

بررسی گوشی Redmi Note 10 Pro؛ میان‌رده؟ گیمینگ؟ یا پرچمدار؟ یا شاید کمی از هر کدام؟!

بررسی گوشی ردمی نوت 10 پرو؛ میان‌رده یا گیمینگ؟!

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

برند شیائومی از خوش‌نام‌ترین برند‌های ساخت گوشی هوشمند در عرصه بین‌المللی و به خصوص در کشور ما است. این شرکت با اتخاذ استراتژی حاشیه سود کمتر، یعنی قیمت کمتر و فروش بیشتر، توانسته در بازارهای بزرگی نظیر چین، هند و حتی تا حدودی در ایران، یک امپراطوری‌ برای خود بسازد. گوشی‌های سری‌ نوت شیائومی در ایران، به‌ دلیل قیمت ارزان و کیفیت بالای این مدل‌ها، محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. گوشی ردمی نوت 10 پرو با قابلیت‌ها و ویژگی‌های جذاب آن، نسبت به قیمت مقرون‌‌به‌صرفه‌اش، از ارزش خرید بسیار بالایی برخوردار است.

نمایشگر بزرگ OLED با نرخ نوسازی 120 هرتزی، پردازنده اسنپدراگون 732G با کیفیت مناسب برای اجرای بازی‌ها، بهترین اسپیکر در بین گوشی‌های هم‌‌رده‌ی خود و دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی با قابلیت ثبت تصاویر واید با وضوح زیاد، طول عمر زیاد باتری حتی با وجود نرخ نوسازی 120 هرتزی صفحه‌نمایش را می‌توان از مشخصات برجسته ردمی نوت 10 پرو دانست که دست کمی از یک پرچمدار ندارد. تنها مشکل این مدل که شاید خیلی‌ها را دلسرد کند، عدم پشتیبانی از فناوری 5G و عدم ثبات نرخ فریم در هنگام ضبط ویدیوهای 4K و یا بالاتر از 1080 است.

مشخصات Redmi Note 10 Pro

از بزرگترین رقیبان این مدل در رده خود می‌توان به Poco X3 NFC و Realm X50 5G اشاره کرد. Poco X3 NFC با وزن و ضخامت بیشتر و نمایشگر LCD در مقایسه با نمایشگر OLED نوت 10 پرو شاید آنچنان چشمگیر به نظر نرسد، اما این دستگاه را نیز با کمی اغماض می‌توان گزینه بسیار مناسبی برای خرید در نظر گرفت. همچنین در صورتی که مایل باشید گوشی شما از تکنولوژی 5G پشتیبانی کند، می‌توان روی Realm X50 5G به عنوان جایگزین مناسب نیز، حساب باز کنید.

طراحی گوشی Redmi Note 10 Pro

مشخصات Redmi Note 10 Pro

طراحی شیائومی ردمی نوت 10 پرو را می‌توان ترکیبی از طراحی گوشی‌های بالارده و میان‌رده دانست. برای مثال همچون گوشی‌های ارزان‌قیمت، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در بدنه آن قرار گرفته، اما پنل پشتی گوشی توسط قاب شیشه‌ای گوریلاگلس 5 با کمی خمیدگی در لبه‌ها که در بسیاری از گوشی‌های گران‌قیمت و پرچمدار به‌کار برده می‌شود، حفاظت شده است. البته بدنه گوشی از جنس پلاستیک بوده که با توجه قیمت آن، انتخاب معقولی به نظر می‌رسد، اما در صورت استفاده از کاور، بدنه پلاستیکی آن کمتر به چشم می‌آید. قاب پشتی گوشی پس‌زمینه‌ای مات دارد و در سه رنگ خاکستری، برنزی و آبی عرضه شده است. رنگ خاکستری آن ظاهری زیبا دارد اما ایراد جزئی آن، بر جای ماندن اثر انگشت بر روی‌ پنل است.

ردمی نوت 10 پرو شاید این‌گونه به نظر برسد که با این ابعاد نسبتا بزرگش، با گرفتن آن در دست احساس سنگینی کنید، اما بر خلاف آن، نگه‌داشتن آن بسیار راحت بوده که دلیل آن وزن 193 گرمی گوشی به همراه انحنای ظریف قاب پشتی آن است. سنسور اثر انگشت گوشی در لبه کناری سمت راست گوشی بر روی دکمه پاور قرار گرفته، جایگاه سیم‌کارت گوشی با سه اسلات، ویژه دو سیمکارت و یک کارت حافظه جانبی در سمت چپ است و در قسمت بالایی گوشی نیز جایگاه هدفون، اسپیکر دوم و سنسور مادون قرمز تعبیه شده که با استفاده از برنامه Mi Remote app می‌توانید از آن به عنوان کنترل برای دستگاه‌های مختلف نیز استفاده کنید. گوشی دارای دو اسپیکر بوده یکی در پایین و دیگری در قسمت بالایی گوشی قرار گرفته است. اسپیکر بالایی، دو مجرای خروج صدا در بالا و جلوی گوشی دارد که باعث پخش استریوی صدا در بهترین حالت و همچنین از بسته شدن کامل مجرای صدا به هنگام بازی جلوگیری می‌کند.

صفحه نمایش Redmi Note 10 Pro

نمایشگر 6.67 اینچی ردمی نوت 10 پرو با وضوح تصویر 1080 در 2300، برای تماشای فیلم یا بازی‌کردن بسیار مناسب کرده که نسبت به قیمت آن خارق‌العاده است. پنل OLED جلویی گوشی دارای نرخ نوسازی حداکثر 120 هرتزی بوده که البته این پنل از ویژگی نرخ نوسازی هوشمند برخوردار نیست و شما تنها قادر به انتخاب نرخ‌نوسازی 60 و 120 خواهید بود که در کنار صفحه نمایش فول اچ‌دی آن با توجه به قیمت این محصول واقعا قابل قبول و حتی ستودنی است چرا که نرخ نوسازی نمایش 120 هرتزی آن با بسیاری از گوشی های گران‌قیمت‌تر از خود برابری میکند.

نمایشگر این مدل دارای وضوح و دقت تصویر بالا، کنتراست بسیار خوب، عمق رنگ و حاشیه 85.6 درصدی نسبتا خوب است. قابلیت نمایش طیف گسترده رنگی با پشتیبانی از HDR10 و با روشنایی نسبتا بالا، 400 نیت بطور متوسط و 1200 نیت در بیشترین حالت ممکن، این گوشی را گزینه مناسبی برای تماشای فیلم می‌کند. درست است که روشنایی آن در مقایسه با گوشی‌هایی همچون iPhone 12 Pro Max یا Galaxy S21 Ultra سامسونگ، تقریبا نصف آنهاست اما با این حال، در مقایسه با بسیاری از گوشی‌ها با سه برابر قیمت این مدل، روشنایی برابری ارائه می‌دهد. نمایشگر OLED ردمی نوت 10 پرو با قابلیت عمق رنگی مشکی و دقت بالای تصویر آن، در مقایسه با گوشی‌های هم‌رده قیمتی خود، آن را در جایگاه بالاتری قرار داده است.

دوربین Redmi Note 10 Pro

چینش دوربین‌ها به شکلی منظم، در گوشه سمت چپ و بالای پنل پشتی گوشی از مشخصه‌های بسیاری از گوشی‌های میان‌رده شیائومی هست. چهار دوربین ردمی نوت 10 پرو شامل دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی احاطه‌شده با قابی نقره‌ای که رزولوشن برابری با دوربین به کار رفته در Galaxy S21 Ultra سامسونگ ارائه می‌دهد به همراه دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی، لنز تله‌ماکرو 5 مگاپیکسلی و سنسور عمق 2 مگاپیکسلی مناسب عکاسی پرتره، این پیکربندی را تکمیل می‌کنند. دوربین سلفی گوشی با سنسور 16 مگاپیکسل و گشودگی دیافراگم f/2.5، در وسط پنل جلویی با اشغال کردن فضای کوچکی از بالای نمایشگر قرار گرفته است.

بر خلاف بسیاری از گوشی های میان‌رده و ارزان قیمت، دوربین تله‌ماکرو در شیائومی ردمی نوت 10 پرو بسیار قوی عمل کرده است. این دوربین 5 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4، قابلیت ثبت تصاویر ماکرو با جزئیاتی بسیار بالا را دارد. اکثر گوشی‌های این رده، دوربین ماکرو بسیار ضعیف‌تری نسبت به این مدل دارند. شیائومی در طراحی لنز تله‌ماکرو ردمی نوت 10 پرو واقعا سنگ تمام گذاشته است. این لنز قابلیت زوم تقریبا دو برابری دارد که حتی از دوربین اصلی آن نیز بیشتر است.

تصاویر گرفته شده با دوربین اصلی بسیار زیبا و دلنشین هستند. شاید در ثبت تصاویر HDR کنتراست کمی از حد طبیعی متفاوت باشد و در بعضی شریط خاص تعادل نوری روشن و تیره به‌ خوبی برقرار نباشد اما به طور معمول تصاویر جزئیات بالا و نویز کمی دارند. سنسور اصلی، HM2 ساخت شرکت سامسونگ بوده که مثل بسیاری از سنسورهای با رزولوشن بالای سامسونگ، تصاویر ثبت شده توسط آن، کمی با آنچه انتظار میرود روی کاغذ باشند، متفاوت است. اما با این قیمت جای هیچ شکایتی نیست.

همچنین دوربین اولترا واید ردمی نوت 10 پرو شامل یک لنز Sony IMX355 8 مگاپیکسلی f/2.2 می‌باشد که همان دوربین استفاده شده در Pixel 3 به عنوان لنز سلفی است. احتمالا این سنسور در مقایسه با بقیه برای عکس‌برداری کمتر جذاب به نظر برسد و کمتر مورد استفاده قرار گیرد.

عکس‌های گرفته شده با حالت شب (Night Mode) در رده خود جزو بهترین‌ها هستند. حالت شب آن حتی در قسمت‌های تاریکتر نیز خوب عمل می‌کند و نویز کمی دارد اما حالت خودکار آن در شب، قسمت‌های تاریک را تقریبا کاملاً سیاه ثبت کرده یا قسمت‌های کم نور آن، دارای نویز زیادی می‌باشند.

باتری Redmi Note 10 Pro

باتری 5020 میلی‌آمپر ساعتی ردمی نوت 10 پرو برای یک گوشی با این قیمت، واقعا قابل توجه است. در صورت استفاده از گوشی به صورت عادی و روزانه در طول یک روز، می‌توان انتظار داشت که شارژ گوشی به هنگام نیمه شب بین 35 تا 45 درصد باقی مانده باشد. اولین باری که گوشی را استفاده می‌کنید نرخ نوسازی نمایشگر آن بر روی 60 هرتز قرار دارد که نصف مقدار ممکن است، این به آن دلیل است که کاربر بهترین حالت طول عمر باتری را برای بار اول تجربه کند چراکه زمانی که نرخ نوسازی نمایشگر بر روی 120 هرتز باشد انرژی بیشتری نیز مصرف می‌کند و طول عمر باتری را می‌کاهد. البته در صورت قرار دادن نرخ نوسازی روی 120 هرتز، آنقدرها هم جای نگرانی نیست زیرا در این صورت نیز، باز هم در انتهای روز، شارژ باقی‌مانده حدود 30 تا 35 درصد خواهد بود.

این طول عمر بهینه در گوشی‌های شیائومی ناشی از مدیریت دقیق برنامه‌ها در پس زمینه می‌باشد. البته این قابلیت گاهی نیز می‌تواند آزاردهنده عمل کند. برای مثال ممکن است برنامه‌های پخش صدا را در پس‌زمینه متوقف کرده یا نوتیفیکشن‌ها را با تاخیر نمایش دهد. هر چند هیچ‌ یک از این مشکلات در ردمی نوت 10 پرو دیده نشده است.

گوشی به همراه یک آداپتور شارژ سریع 33 واتی عرضه شده است که قابلیت شارژ باتری از صفر تا 27 درصد در 15 دقیقه، تا 59 درصد در 30 دقیقه و شارژ کامل را در 65 دقیقه دارد. با در نظر گرفتن قیمت این گوشی، این مقدار شارژدهی نسبت به گوشی‌های هم‌قیمت و حتی بالاتر، عملکرد بسیار بهتری را نشان داده است. همچنین ردمی نوت 10 بدون قابلیت شارژ بی‌سیم عرضه شده که با توجه به قیمت آن موضوعی کاملا طبیعی و معقول است.

سخت افزار Redmi Note 10 Pro

گوشی‌های شیائومی همیشه انتخابی جذاب و مقرون‌به‌صرفه‌ برای گیمرها بوده‌اند. شیائومی ردمی نوت 10 پرو مجهز به چیپست اسنپدراگون 732G هشت نانومتری، در دو نسخه 6/8 گیگابایت رم و 64/128 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 2.2 عرضه می‌شود. پردازنده هشت هسته‌ای آن، شامل دو هسته پردازشی کریو 470 طلایی با فرکانس 2.3 گیگاهرتز، مناسب فعالیت‌های سنگین نظیر گیمینگ و 6 هسته دیگر از نوع کریو 470 نقره‌ای با فرکانس 1.8 گیگاهرتز مناسب کارهای روزمره و کار با برنامه‌ها است. پردازنده گرافیکی این مدل Adreno 618 بوده که به همراه نمایشگر 120 هرتزی و اسپیکر استریو گوشی برای مخاطب تجربه لذت بخشی از بازی کردن را به همراه خواهد داشت. در بخش نرم‌افزاری نیز، این گوشی با اندروید 11 به همراه رابط کاربری اختصاصی شیائومی MIUI 12 راه‌اندازی می‌شود.

قیمت گوشی Redmi Note 10 Pro

در حال حاضر گوشی شائومی ردمی نوت 10 پرو در بازار ایران، در تاریخ نوشتن این مقاله (17 مهر)، با قیمتی بین 6,990,000 تا 8,880,000 تومان به‌فروش می‌رسد. البته مدل 128 گیگابایت حافظه داخلی و 6 گیگابایت رم، با قیمت بالاتری نسبت به نسخه‌های دیگر دارد.

جمع بندی گوشی Xiaomi Redmi Note 10 Pro

شیائومی ردمی نوت 10 پرو محصولی با ارزش‌ خرید بالا است که شما را به این فکر می‌اندازد که چرا بخواهید با وجود همچین گوشی باکیفیتی، یک گوشی‌ با قیمتی چند برابر را خریداری کنید؟!

ردمی نوت 10 پرو در بخش سخت‌افزاری حرف‌های زیادی برای گفتن دارد، با این‌ حال شاید به پای پرچمداران بزرگ نرسد اما برای افرادی که بیشتر استفاده‌های روزمره‌ای مانند وبگردی یا ثبت تصاویر و ویدیوهای با کیفیت بالا را دارند، انتخابی بسیار شایسته است. البته ناگفته نماند که ردمی نوت 10 پرو در زمینه گیمینگ نیاز بسیار قدرتمند ظاهر شده است و می‌توان آن را حتی یک گوشی مناسب گیمینگ در نظر گرفت. ردمی نوت 10 پرو، نمایشگر بزرگ 120 هرتزی دارد و باتری آن، قابلیت شارژ سریع‌تری نسبت گوشی‌های هم‌رده‌اش را نشان داده است. با این حال اگر شما به دنبال داشتن گوشی با تکنولوژی 5G هستید یا برای عکاسی حرفه‌ای و فیلم‌های 4K به گوشی هوشمند نیاز دارید، گزینه های مناسب‌تری نیز هستند که به تعدادی از آنها پیش از این، در مقاله اشاره شده است.

منبع:‌ اروتک

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *