جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.

پربازدید ترین‌های هفته

آموزش

نتایج بنچمارک نوبیا Z60S پرو منتشر شد

نتایج بنچمارک نوبیا Z60S پرو منتشر شد!

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

کمپانی ZTE از گوشی شبه‌پرچم‌دار نوبیا Z60S پرو در مردادماه سال جاری رونمایی کرد. در حالیکه به باور برخی از کارشناسان این دستگاه نسبت به نسل قبل (نوبیا Z50S پرو) ارتقاء چندان چشمگیری را تجربه نکرده و تنها طراحی ظاهری آن کمی تغییر یافته است، در این مطلب قصد داریم با بررسی کوتاه امتیازات کسب‌شده توسط این گوشی شبه‌پرچم‌دار در بنچمارک‌های معتبری همچون «آنتوتو، گیک‌بنچ و تری‌دی مارک» صحت این ادعا را بسنجیم. با اِروتِک همراه باشید.

مقایسه نوبیا Z50S پرو با نوبیا Z60S پرو

ZTE در نوبیا Z60S پرو دوربین اصلی 35 میلی‌متری این دستگاه را نسبت به نسل پیشین کمی ارتقاء داده و آن را به یک سنسور بزرگ‌تر مجهز ساخته است. همچنین این کمپانی، مشابه با سایر سازندگان گوشی‌های هوشمند، طیف گسترده‌ای از قابلیت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی از جمله «Magic Eraser (پاک‌کن هوش مصنوعی که عناصر موردنظر کاربر را از عکس‌ها پاک می‌کند)، الگوریم Star Sky (تنظیم نور، وضوح و .. عکس‌ها و ارتقاء کیفیت آن‌ها) و فرمت 65:24 برای ثبت تصاویر با لنز فوق‌عریض (اولترا واید)» را در این دستگاه معرفی کرد.

نتایج بنچمارک نوبیا Z60S پرو منتشر شد

با این حال در هنگام بررسی چیپست‌های تعبیه‌شده بر روی گوشی‌های نوبیا Z50S پرو و نوبیا Z60S پرو یک نکته قابل تأمل وجود دارد. در حالیکه نوبیا Z50S پرو به تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 2 کوالکام مجهز می‌باشد، ZTE در نوبیا Z60S پرو به یک تراشه کمی ضعیف‌تر بسنده کرده و اسنپدراگون 8 نسل 2 کوالکام را برای شبه‌پرچم‌دار جدید خود در نظر گرفته است!

با این حال می‌توان گفت که تفاوت عملکرد در این دو تراشه چندان زیاد نبوده و تنها واحد پردازش گرافیک (GPU) نوبیا Z50S پرو از نرخ کلاک بالاتری نسبت به GPU نوبیا Z60S پرو پشتیبانی می‌کند. از منظر واحد پردازش مرکزی (CPU) می‌توان گفت که هر دو گوشی عملکرد نسبتاً یکسانی را ارائه داده و به نسخه AC (که از نرخ کلاک بالاتری نسبت به نسخه معمولی پشتیبانی می‌کند) از تراشه‌های سری اسنپدراگون کوالکام با «1 هسته اصلی Arm Cortex-X3 با فرکانس 3.36 گیگاهرتزی، 2 هسته Cortex-A715 با فرکانس 2.8 گیگاهرتزی، 2 هسته Cortex-A710 با فرکانس 2.8 گیگاهرتزی و 3 هسته Cortex-A510 با فرکانس 2.0 گیگاهرتزی» مجهز می‌باشند.

نتایج بنچمارک

در بررسی نتایج کسب‌شده توسط نوبیا Z60S پرو در بنچمارک گیک‌بنچ 6، شباهت عملکرد CPU این دستگاه با نسل پیش از خود کاملاً آشکار می‌شود. در حالیکه نوبیا Z60S پرو با کسب امتیاز «2050» در تست‌های تک‌هسته‌ای این بنچمارک کمی عقب‌تر از نوبیا Z50S پرو (با امتیاز 2054) قرار می‌گیرد اما از آنجایی که این دستگاه نسبت به نسل قبل کمی جدیدتر بوده و به‌جای سیستم‌عامل اندروید 13، سیستم‌عامل اندروید 14 (که بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری بیشتری را ارائه می‌دهد) را اجراء می‌کند؛ نوبیا Z60S پرو با کسب امتیاز «5712» در تست‌های چندهسته‌ای گیک‌بنچ 6 عملکرد بهتری را نسبت به نسل پیشین (با امتیاز 5569) به نمایش می‌گذارد. با این حال همان‌طور که انتظار می‌رفت تفاوت در امتیازات کسب‌شده توسط این دو دستگاه، در حاشیه خطا قرار گرفته و می‌توان گفت که هر دو شبه‌پرچم‌دار نوبیا عملکرد یکسانی را ارائه می‌دهند.

با گذر از بنچمارک گیک‌بنچ، به امتیازات کسب‌شده توسط نوبیا Z50S پرو و جانشین آن در بنچمارک آنتوتو 10 (AnTuTu) می‌پردازیم. به‌طور کلی می‌توان گفت آنتوتو با درنظرگیری عملکرد «GPU، رم و حافظه داخلی» دستگاه‌ها در تست‌های خود، نتایج واقع‌گرایانه‌تری را ارائه می‌دهد. همان‌طور که کمی پیش‌تر مطرح شد، GPU نوبیا Z50S پرو با نرخ کلاک بالاتری نسبت به GPU نوبیا Z60S پرو کار می‌کند که این تفاوت در امتیازات کسب‌شده توسط این دو دستگاه (1650939 در مقابل 1552065) کاملاً آشکار شده و نوبیا Z50S پرو را با حدود «99000» امتیاز مضاعف در جلوی جانشین خود قرار می‌دهد! لازم به ذکر است در این بنچمارک، نوبیا Z50S پرو و نوبیا Z60S پرو به ترتیب با فضای ذخیره‌سازی «1 ترابایتی» و «256 گیگابایتی» شرکت کرده‌اند، که این مسئله می‌تواند دلیل دیگری برای عملکرد بهتر دستگاه قدیمی‌تر باشد.

نتایج بنچمارک نوبیا Z60S پرو منتشر شد

در نهایت قصد داریم عملکرد این دو دستگاه را در بنچمارک تری‌دی مارک (3DMark) با یک‌دیگر مقایسه کنیم. همان‌طور که انتظار می‌رفت هر دو دستگاه در این بنچمارک عملکرد فوق‌العاده ایده‌آلی را از خود به نمایش گذاشتند. با این حال تاثیر نرخ کلاک بالاتر GPU نوبیا Z50S پرو در این بنچمارک نیز کاملاً مشهود بود و این دستگاه را در 3 تست با رزولوشن‌های «1440p» و «2160» در جایگاه بالاتری نسبت به جانشین خود قرار داد.

نتیجه‌گیری

همان‌طور که انتظار می‌رفت تفاوت عملکرد میان گوشی‌های نوبیا Z50S پرو و نوبیا ZS60 پرو بسیار کم بود. با این حال بی‌راه نیست اگر بگوییم که عملکرد گرافیکی بهتر نوبیا Z50S پرو نسبت به جانشین خود، کمی تعجب‌برانگیز است!

منبع: Gsmarena

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *