از میان اجزای تشکیلدهنده یک سیستم گیمینگ، هدست، کیبورد و ماوس (علاوه بر سختافزار)، سه عضو کلیدی و ضروری برای هر گیمر حرفهای محسوب میشوند و در انتقال حس بازی و کنترل آن، نقشی انکارناپذیر را ایفا میکنند.
در این مطلب به معرفی برترینهای گیمینگ سال 2021 در بخشهای هدست، کیبورد و ماوس میپردازیم. با ما همراه باشید.
- هدست
وقتی صحبت از برقراری ارتباطی متقابل در بازیهای آنلاین میشود، هدستها در دو جنبه، بیشترین کارایی را دارند. از یک سو، صدایی رسا را که معمولاً با برخی از فناوریهای صدای فراگیر یا ویژگیهای صوتی سهبعدی که با قابلیت تشخیص جهت صدا آمیخته شدهاند را دریافت میکنیم و از سوی دیگر، یک میکروفون قرار دارد که صدای ما را با وضوحی مناسب به گوش دیگر مخاطبان میرساند. فارغ از بودجه مورد نظر، گزینههای بسیار زیادی برای خرید وجود دارند که در ادامه به آنها میپردازیم.
برترین هدست در مجموع: HyperX Cloud II
برای سالها سری Cloud II در خط مقدم هدستهای خوشقیمت قرار داشته و همچنان نیز از این قاعده مستثنی نیست. بهلطف ارگونومی راحت، کیفیت ورودی و خروجی مطلوب و عرضه یک مدل جدید بیسیم در کنار نسخه باسیم، این هدست با در نظر گرفتن قیمت، در تمامی جوانب، نیازهای گیمینگ شما را مرتفع خواهد کرد. طبیعتاً مدل بیسیم قیمتی بالاتر دارد اما حتی نسخه باسیم نیز برای راحتی بیشتر، به یک سیم بسیار بلند مجهز شده است، بنابراین فارغ از اینکه کدام مدل را خریداری کنید، در کار خود انعطاف بالا و محدودیت کمی خواهید داشت.
برترین هدست اقتصادی: Razer Kraken X Ultralight
در بازه قیمتی کمتر از 50 دلار، کمتر هدستی پیدا میشود که ارزش وقتگذاری را داشته باشد. با اینحال Kraken X یکی از آن گزینههای کمیاب محسوب میشود. این هدست در بازه قیمتی خود، کیفیت ساخت مناسب و صدایی خوب را فراهم کرده که با یک میکروفون قابل خمشدن و فریم آلومینیومی نیز همراه شده است. طبیعی است که در بخش صدا، با یک پدیده خارقالعاده مواجه نیستیم و البته خبری هم از نسخه بیسیم نیست، اما برای بسیاری از بازیهای آنلاین، پاسخگوی نیازهای کاربران گیمینگ خواهد بود.
برترین هدست ردهبالا: ASTRO Gaming A50
اگر در خرید هدست با محدودیت مالی مواجه نیستید، A50 گزینهای است که از خرید آن پشیمان نخواهید شد. مهم نیست که در حال انجام یک بازی بلاکباستر AAA باشید و یا سرگرم بازیهای آنلاین رقابتی، این هدست بیسیم از تمام ویژگیهای مورد نیاز برای ایجاد صدایی باکیفیت در همه شرایط بهره میبرد. این مدل همچنین به یک پایه شارژر مجهز شده که حتی در صورت عدم استفاده نیز ظاهری شکیل و چشمنواز دارد. اگر در پی بهترینها هستید، این هدست گرانقیمت، همان گزینهای است که انتظارش را دارید.
- کیبورد
از قابلیت برنامهریزی مجدد گرفته تا نورپردازیهای پر زرق و برق RGB، کیبوردهای گیمینگ به ویژگیهای ریز و درشتی مجهز شدهاند. در این میان، قابلیت واکنش سریع و ابزارهای مفیدی مانند ماکروها، مواردیاند که اکثراً بهدنبال آنها هستند. با این حال قیمتهای بالاتر، کیفیت ساخت و سوئیچهای مکانیکی بهتری را ارائه داده که به دوام هر چه بیشتر دستگاه کمک میکند.
برترین کیبورد ردهبالا: Corsair K100
این مدل تمام ویژگیهای مورد نیاز یک کاربر گیمینگ را در خود جای داده است. بدنه آلومینیومی باعث استحکام بیشتر شده و سوئیچهای مخصوص Cherry MX Speed Silver برای استفاده گیمینگ طراحی شدهاند. همچنین قابلیتهای فراوانی در نرمافزار این کیبورد به نام Corsair iCUE گنجانده شده که با استفاده از آن میتوان شخصیسازیهای بسیاری را مطابق میل کاربر انجام داد. به همه این مشخصات، تکیهگاه مچ و کنترلهای متنوع مدیای آنبرد را نیز اضافه کنید و حالا برایتان مشخص خواهد شد که چرا این کیبورد سالهاست که طرفداران پر و پا قرص خود را حفظ کرده است.
برترین کیبورد بیسیم: Razer BlackWindow V3 Pro
کیبوردهای بیسیم باکیفیت در بخش گیمینگ، بهدلیل تاخیری که بهطور ذاتی در اتصالات بیسیم دارند، انگشت شمار هستند. با اینحال کمپانی ریزر با ارائه یک مدل بیسیم فوق سریع که توانایی ورودهای کمتاخیر را دارد، معادله را برهم زده است. با قابلیتهایی نظر کنترلهای مدیا، کلیدهای مکانیکی با پاسخگویی بالا و اختیارات متنوع نرمافزاری از طریق Razer Synapse، این کیبورد برای هر چالشی از آمادگی کامل برخوردار است.
برترین کیبورد اقتصادی: SteelSeries Apex 3
با اینکه Apex 3 مانند دیگر رقیبان خود کیبوردی مکانیکی محسوب نمیشود اما در بازه قیمتی خود ویژگیهای جذابی را ارائه کرده است. کنترل مدیا، قابلیتهای نرمافزاری، مقاومت در برابر آب و سوئیچهای غشایی بهتر از رقبا، از جمله مزیتهای این کیبورد خوشقیمت در بازه قیمتی زیر 50 دلار محسوب میشود. همچنین شخصیسازیهای فراوانی از طریق نرمافزار SteelSeries Engine قابل انجام است و یک طرح جایگزین بهنام TKL نیز برای انتخاب وجود دارد.
- ماوس
سازندگان ماوسهای گیمینگ اخیرا تمرکز ویژهای صرف کاهش وزن محصولات خود داشتهاند. یک ماوس سبک قادر است تا بهسرعت حرکت کند که دقیقا با خواسته تیراندازان با ریسک بالا، همخوانی دارد. اگرچه این ویژگی در وهله اول یک تکلیف ساده بهنظر میرسد، اما تولیدکنندگان ماوس مدت زیادی را صرف کاهش وزن محصولات گیمینگ خود کردهاند تا به همین دلیلی که عنوان شد، جامه عمل بپوشانند.
بهترین ماوس ردهبالا: Razer Viper Ultimate
با استفاده از فناوری HyperSpeed ریزر و سوییچهای مکانیکی فوقالعاده سریع ماوس، مدل Viper Ultimate یکی از سریعترینهای موجود در بازار است. این سری همچنین قابلیت برنامهریزی مجدد را از طرق نرمافزار Razer Synapse داشته و باتری آن نیز تا 70 ساعت قابلیت شارژدهی دارد. Viper Ultimate با وزن فوق العاده سبک 74 گرمی خود، به تمامی انتظارات شما از یک ماوس مدرن گمینیگ و بیسیم پاسخ خواهد داد.
بهترین ماوس اقتصادی: Corsair Katar Pro XT
در نگاه اول هیچیک از مشخصات Katar Pro XT شگفتانگیز نیستند، اما با درنظر گرفتن برچسب فوقالعاده پایین قیمتی، این ماوس به گزینهای بسیار جذاب تبدیل شده است. این مدل برای استفاده از طریق هر دو دست چپ و راست طراحی شده و قابلیت برنامهریزی مجدد با استفاده از نرمافزار اختصاصی Corsair iCUE را دارا میباشد. دو مدل بیسیم و باسیم جهت انتخاب موجود هستند که مدل باسیم با وزن 73 گرمی خود (مدل بیسیم وزنی 96 گرمی دارد) به طرز چشمگیری سبک است. این ماوس با هدف ارائه عملکردی بالا و در عین حال قیمتی مناسب، بازار را هدف قرار داده و در بازه قیمتی زیر 40 دلار گزینهای بیرقیب محسوب میشود.
سبکترین ماوس: Glorious Model O
با اینکه ماوسهای معرفی شده تا بهاینجا از وزنی سبک برخوردار هستند اما سری Model O با وزن 63 و 66 گرمی خود در دو اندازه ارائه شده، پا را فراتر گذاشته است. علاوه برآن، این ماوس از پایههایی باکیفیت برای افزایش نرمی در حرکات، ویژگیهای نرمافزاری و انعطاف بالای سیم برای کمک به جابهجایی بهتر برخوردار است. Model O تلاش کرده تا با ایجاد آزادی عمل بیشتر در جریان بازی، به ارتقای تجربه گیمینگ کمک کند و تمام این قابلیتها را در قیمتی منطقی، ممکن کرده است.
منبع: Reviewgeek