چگونه ویژگی "Shared With You" را در آیفون و آیپد خود غیرفعال کنیم؟

چگونه ویژگی “Shared With You” را در آیفون و آیپد خود غیرفعال کنیم؟

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

اشتراک‌گذاری:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on print

یکپارچه‌سازی در نرم‌افزار‌ها و برنامه‌ها معمولاً قابلیت مفیدی است، اما این یکپارچه‌سازی بیش از حد، گاهی اوقات آزاردهنده می‌شود. ویژگی Shared with You در آیفون‌ها و آیپدها برای برنامه‌هایی مانند Messages ،Safari و Photos می‌تواند مصداق همین مورد باشد.

با انتشار iOS 15 و iPadOS 15، اپل اقداماتی را برای ادغام iMessage با سایر برنامه‌ها مانند Photos ،Music ،TV و Safari انجام داده است. همه این برنامه‌ها دارای بخش Shared with You هستند که خود دارای پیوندها و محتواهایی است که از طریق iMessage به اشتراک گذاشته شده است.

چگونه ویژگی "Shared With You" را در آیفون و آیپد خود غیرفعال کنیم؟

به عنوان مثال، اگر شخصی پیوندی به یک مقاله به اشتراک بگذارد، زمانی که صفحه شروع Safari را باز می‌کنید، آن را مشاهده خواهید کرد و این گزینه پس از باز کردن پیوند نیز از بین نمی‌رود!

اگر از این ویژگی ناراحت هستید، می‌توانید آن را به طور کامل یا برای یک برنامه خاص غیرفعال کنید.

چگونه ویژگی Shared With You را خاموش کنیم؟

برای شروع، برنامه «تنظیمات (Setting)» را در آیفون یا آیپد خود باز کنید.

مطالعه کنید
خط زیر نماد‌های باتری، وایفای و آنتن گوشی در صفحه قفل آیفون، نشانگر چیست؟

چگونه ویژگی "Shared With You" را در آیفون و آیپد خود غیرفعال کنیم؟

به بخش “پیام‌ها (Messages)” بروید.

چگونه ویژگی "Shared With You" را در آیفون و آیپد خود غیرفعال کنیم؟

بخش «Shared With You» را انتخاب کنید.

چگونه ویژگی "Shared With You" را در آیفون و آیپد خود غیرفعال کنیم؟

اگر می‌خواهید کل ویژگی را غیرفعال کنید، گزینه «Automatic Sharing» را غیرفعال کنید.

چگونه ویژگی "Shared With You" را در آیفون و آیپد خود غیرفعال کنیم؟

برای غیرفعال کردن این ویژگی بر اساس هر برنامه، می‌توانید برنامه «موسیقی (Music)»، «تلویزیون (TV)»، «سافاری (Safari)» یا «عکس‌ها (Photos)» را غیرفعال کنید.

چگونه ویژگی "Shared With You" را در آیفون و آیپد خود غیرفعال کنیم؟

اکنون، وقتی برنامه خاصی را باز می‌کنید، بخش Shared with You دیگر مشاهده نمی‌شود!

اگر می‌خواهید دوباره این ویژگی را فعال کنید، می‌توانید به تنظیمات > پیام‌ها > اشتراک‌گذاری‌شده با شما برگردید و از اینجا می‌توانید «اشتراک‌گذاری خودکار» را برای یک برنامه خاص فعال کنید.

همه پیوندها و عکس‌های شما اکنون در برنامه پیام‌ها باقی می‌مانند.

منبع: Howtogeek

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب >>