Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

پربازدید ترین‌های هفته

آموزش

ترفندهای مراقبت از وسایل دیجیتال شخصی

ترفندهای مراقبت از وسایل دیجیتال شخصی

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

اشتراک‌گذاری:

طبق آمارهای جهانی، تبلت‌ها، تلفن‌ها و حتی بسیاری از وسائل دیجیتالی بین (۲ تا ۳ سال) عمرمفید دارند، اما بسته به استفاده و مراقبت، می‌توانند مدت زمان بیشتری دوام بیاورند. در این مقاله ترفندهایی برای جلوگیری از خراب‌شدن یا مراقبت از وسائل دیجیتال شخصی را آموزش می‌دهیم. اگر می‌خواهید در این باره چیزی بدانید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

راهکارهای موثر برای مراقبت از وسائل دیجیتال شخصی

از آنجایی که امروزه هرکدام از وسائل دیجیتالی قیمت بالایی دارند، مهم است که روش نگهداری طولانی‌مدت از هرکدام از این ابزارها را بدانید تا مجبور به خرید مجدد آن‌ها نباشید. راههایی جهت جلوگیری از تعویض زودهنگام لوازم دیجیتال عبارتند از:

وسائل دیجیتال شخصی را تمیز نگه دارید

تمیز کردن وسایل دیجیتالی به عملکرد بهتر دستگاه کمک می‌کند. زیرا رطوبت و کثیفی می‌تواند باعث داغ شدن لپ تاپ یا گوشی شما شود. گرما دشمن همه وسائل الکترونیکی است و اگر وسائل دیجیتالی شما ضدآب نباشد، بهتر است آن را از مایعات دور نگه دارید. برای تمیزکردن وسایل دیجیتال به این نکات دقت داشته باشید:

  • مراقب خوردنی و آشامیدنی‌های کنار وسائل خود باشید. زیرا ریختن آنها روی دستگاه، می‌تواند به مادربرد یا صفحه دستگاه آسیب بزند. مثلا خرده‌های غذا روی صفحه کلید مانع درست عمل کردن آن می‌شود.
  • هنگام تمیز کردن دستگاه، اسپری تمیزکننده را مستقیم روی دستگاه اسپری نکنید و آن را روی دستمال مخصوص بزنید.

اگر به طورتصادفی چیزی روی دستگاه شما ریخت، سریع آن را خاموش کنید و لوازم جانبی متصل به آن را خارج کنید. سپس دستگاه را با یک دستمال خشک و در کیسه برنج یا سیلیکاژل بگذارید و از سشوار یا جاروبرقی برای خشک‌کردن آن استفاده نکنید

ترفندهای مراقبت از وسایل دیجیتال شخصی

برای لپ تاپ و موبایل از آنتی ویروس استفاده کنید

به همان اندازه که مراقبت از وسائل دیجیتالی شخصی مهم است، ویروسی نبودن آن‌ها هم اهمیت دارد.

  • مطمئن شوید که یک برنامه ضد ویروس در رایانه خود نصب کرده‌اید تا از هر گونه حمله ویروسی محافظت کنید. به صورت دوره‌ای آن را بررسی کنید تا در صورت آپدیت شدن، آن را بروزرسانی کنید.
  • با برخی از کارها مانند چک کردن درایوهای فلش و دی وی دی قبل از باز کردن یا دانلود فایل‌ها از آن‌ها، باز نکردن ایمیل‌های ناشناس و بازدید نکردن از سایت‌های مشکوک از رایانه خود در برابر بدافزارها محافظت کنید.
  • در حالی که اغلب اوقات شنیده می‌شود که گوشی‌های هوشمند به ویروس آلوده می‌شوند، اما ممکن است این ویروس‌ها از طریق دانلود برنامه‌های بد، باز کردن پیوست‌های ایمیل آلوده یا پیوندهای پیامک آلوده دریافت شوند. اگر فکر می‌کنید که گوشی شما مستعد حمله ویروسی است، می‌توانید یک برنامه آنتی‌ویروس برای آن نصب کنید.

وسائل دیجیتالی شخصی را درست حمل کنید

ما معمولا وسائل دیجیتالی‌مان را همه جا با خودمان می‌بریم؛ در حالی که می‌دانیم ضربه‌ها و تکان‌های مکرر می‌توانند به اجزای داخلی وسائل آسیب می‌زند. پس برای جلوگیری از ضرب دیدگی بهتر است اقدامات زیر را انجام دهید:

  • از یک کیف لپ‌تاپ با لایه‌های ضخیم استفاده کنید که جنس خوبی داشته‌باشند و باعث ایجاد ضربه به لپ‌تاپ نشود.
  • برای گوشی‌تان از گلس‌های ضخیم و باکیفیت استفاده کنید که دوام بیشتری داشته‌باشند.
  • برای گوشی‌های خود قاب‌های باکیفیت و محکم بخرید.
  • لپ تاپ خود را قبل از گذاشتن آن در کیف خاموش کنید. روشن نگه‌داشتن آن در یک فضای بسته می‌تواند منجر به گرمای بیش از حد شود.
همچنین مطالعه کنید
چگونه وارد حرفه آشپزی شویم؟

وسائل دیجیتالی شخصی خود را از دمای شدید دور نگه دارید. آن‌ها را زیر آفتاب یا در معرض هوای سرد قرار ندهید. این کارها می‌توانند به باتری وسائل شما آسیب برساند

ترفندهای مراقبت از وسایل دیجیتال شخصی

مراقب باتری‌ وسائل دیجیتالی خود باشید

  • برای اینکه باتری کار کند، آن را بعد از شارژ از برق بکشید و مدت زیادی در شارژ نگذارید.
  • بهتر است دستگاه خود را فقط زمانی که ۵۰ درصد به پایین است، شارژ کنید و بعد از 90 درصد از شارژ بکشید.
  • فقط یک بار در ماه از ۰٪ تا ۱۰۰٪ شارژ کنید.
  • دمای شدید می‌تواند به باتری شما آسیب برساند و بر عملکرد آن تأثیر بگذارد. از ابزارهای خود به‌درستی استفاده کنید و آن‌ها را در مکانی نگهداری کنید که در معرض گرما یا سرمای شدید قرار نگیرند.

مراقب کابل‌های برق وسائل خود باشید

  • سیم برق دستگاه بخش مهمی از وسایل است زیرا بدون آن، نمی‌توانید باتری خود را شارژ کنید. یادتان باشد که کابل‌های آداپتور یا پاور به‌راحتی فرسوده می‌شوند یا آسیب می‌بینند؛ به همین دلیل مهم است که کابل خود را مخصوصاً زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید، بپیچید.
  • با کمک یک نوار چسب ضخیم بی‌رنگ می‌توانید ابتدا و انتهای کابل‌ها خود را بپوشانید تا دوام بیشتری داشته‌باشند.
  • برای اینکه شارژ گوشی‌تان عمر بیشتری داشته‌باشد، یک کیف کوچک یا متوسط بخرید و شارژر را درون آن قرار دهید.
  • اطمینان حاصل کنید که وقتی رایانه شما به برق وصل است، هیچ کس نمی‌تواند روی سیم آن ضربه بزند. کشیدن سیم در مناطقی که افراد می‌توانند از آن عبور کنند خطرناک است. جدای از آسیب جدی، می‌تواند سیم را بکشد و لپ تاپ شما را به زمین بیاندازد.
  • فقط از آداپتور یا سیم برق ارائه‌شده داخل جعبه برای شارژ دستگاه استفاده کنید. آن‌ها به تغییرات قدرت حساس هستند. استفاده از سیم نادرست می‌تواند باعث آسیب جدی به دستگاه شود.
  • یک جفت محافظ برای دوسر کابل تهیه کنید که استفاده از آن‌ها از تاشدن و شکستگی کابل جلوگیری می‌کند.
  • اگر می‌خواهید شارژرتان را در فضای کوچیک بزارید، کابل را از آن خارج کنید و کابل را به صورت دایره‌ای بپیچید.

برای مراقبت از وسائل دیجیتال شخصی در وهله اول باید هرکدام از این وسائل را تمیز و مرتب نگه‌دارید. رطوبت، آلودگی، گرما و افزایش دما هر کدام می‌توانند به وسایلتان آسیب برسانند.

برای خرید سعی کنید، سراغ مراکزی که فروش این دستگاه‌ها را بدون گارانتی انجام می‌دهید، نروید و وسائلی باکیفیت بخرید که دوام و استحکام بیشتری داشته‌باشند. شما برای محافظت و نگهداری از وسائل دیجیتالی چه راهکارهایی را می‌شناسید؟

سلب مسئولیت: این مطلب یک رپورتاژ تبلیغاتی است و اروتک مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد.

مقالات مشابه

یک پاسخ

  1. سلام
    من یکی از کارهایی که برای مراقبت از وسایل دیجیتال شخصی ام انجام می دهم استفاده از دستمال باکیفیت هنگام تمیز کردنشونه. از طرفی ام این مقاله ی راههایی جهت جلوگیری از تعویض زودهنگام لوازم دیجیتال خیلی به من کمک کرد مخصوصا قسمت موبایلش.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب >>