پاوربانک یک منبع ذخیرهسازی انرژی است که بهراحتی میتوان آن را با خود جابهجا کرد و در مواقع ضروری، بااتصال آن به گوشی هوشمند یا سایر گجتها، اقدام به شارژ آن وسیله کرد. قیمت پاوربانک نیز بسته به برند و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میدهد، رنجهای متفاوتی دارد که انتخاب هریک با توجه به انتظارات مشتری و سلیقه شخصی او انجام میگیرد.
برای انتخاب این وسیله کاربردی، فاکتورهای زیادی وجود دارد. بهعنوان مثال اگر گوشی شما از فناوری شارژ سریع پشتیبانی میکند، خرید پاوربانک فست شارژ گزینه بهتری برایتان خواهد بود و در غیر این صورت پرداخت هزینه اضافی برای خرید فناوریهای غیرقابلاستفاده منطقی نیست. در ادامه به بررسی برخی از مهمترین نکات هنگام خرید پاوربانک و همچنین ارائه لیست قیمت پاوربانکهای مختلف مانند قیمت پاوربانک ردمی، باسئوس و ….. خواهیم پرداخت.
خرید و مشاهده قیمت پاوربانک در ایمالز
نکاتی مهم هنگام خرید پاوربانک
در هر خریدی، اولین چیزی که نظر مشتری را به خود جلب میکند، طراحی ظاهری آن وسیله است. ویژگیهایی که یک پاوربانک را ازنظر ظاهری برتر میکند، شامل متریال، کیفیت پورت و میزان نگهداری انرژی و انتقال سریع آن است. در ادامه به بررسی برخی از ویژگیهای مهم دیگر یک پاوربانک ایدئال خواهیم پرداخت.
وزن پاوربانک
یکی از فاکتورهای مهمی که در انتخاب پاوربانک باید به آن دقت ویژه کرد، وزن و ابعاد آن است. معمولاً پاوربانکهای 10000 و 15000 میلیآمپر، وزن کمتری نسبت به پاوربانکهای 30000 و پرظرفیتتر دارند. ازاینرو برای استفادههای روزمره بهتر است که از نمونه کموزنتر استفاده شود.
جنس بدنه
بیشتر پاوربانکهای بازار از پلاستیک ABS تشکیل میشوند که متریالی سبک با مقاومت بالا است. این ماده به دلیل مقاومت در برابر حرارت میتواند سبب طول عمر پاوربانک شود. قیمت پاوربانک فلزی به دلیل مقاومت بینظیر در برابر خط و خش و همچنین خوشدست بودن کمی از نمونه پلاستیکی بالاتر است.
تعداد و نوع پورتها
برای خرید پاوربانک موردنظر، باید نوع پورت گوشی و تعداد گجت را در نظر داشته باشید تا در شرایط مختلف، شارژ گوشی ممکن باشد. پاوربانکها قابلیت دارا بودن دو یا چند پورت خروجی و ورودی را دارند که معمولاً پورتهای ورودی از نوع USB هستند.
فناوریهای شارژ سریع
فارغ از ویژگیهای ظاهری، پاور بانکها از استانداردهای مختلفی بهمنظور شارژ پرسرعت استفاده میکنند. البته یک پاوربانک فست شارژ، تنها در صورت پشتیبانی گوشی یا گجت از شارژ سریع میتواند اقدام به شارژ پرسرعت کند. این قابلیت بر قیمت پاوربانک میافزاید.
معرفی بهترین پاور بانکهای موجود در بازار
پیش از معرفی بهترین پاوربانکهای موجود در بازار و بررسی بهترین مارکهای پاوربانک، بهتر است بدانید خرید یک پاوربانک ایدئال در مرحله اول بستگی به سطح نیازهایتان دارد. برخی از مهمترین پاوربانکها عبارتاند از:
پاوربانک سامسونگ
این مدل، از پرظرفیتترین پاوربانکهای موجود در بازار هست که به 2 درگاه خروجی USB مجهز است و امکان شارژ گجتهای متصل شده را با حداکثر شدتجریان 2 آمپر در 5 ولت فراهم میکند. برخی از ویژگیهای مهم آنکه بر قیمت پاوربانک سامسونگ تأثیر میگذارد عبارتاند از:
- ظرفیت: 60000 میلی آمپر ساعت
- تعداد درگاه خروجی: 2 عدد
- نوع درگاه خروجی: USB
- تعداد درگاه ورودی: 3 عدد
پاوربانک انرجایزر
بدون شک انرجایزر در ردیف بهترین برندهای حوزه لوازم جانبی موبایل است و همواره با طراحیهای خاص و محصولات کاربردی خود، این برتری را ثابت میکند. روی بدنه این پاوربانک یک نمایشگر LED شکل قرارگرفته که میزان شارژ باقیمانده را به نمایش میگذارد. برخی از ویژگیهای مهمی که روی قیمت پاوربانک انرجایزر مؤثر است، عبارتاند از:
- جنس بدنه: پلاستیک ABS
- ظرفیت: 30000 میلی آمپر ساعت
- تعداد درگاه خروجی: 5 عدد
- نوع درگاه خروج: تایپ سی و USB
- تعداد درگاه ورودی: 3عدد
پاوربانک باسئوس
این برند نیز یکی از تازه ظهورها است که با ارائه محصولات اقتصادی و خوشساخت توانسته جایگاه خود را در بازار تثبیت کند. برخی از ویژگیهای مهم آن عبارتاند از:
- جنس بدنه: پلاستیک ABS و PC
- ظرفیت: 30000 میلی آمپر ساعت
- تعداد درگاه خروجی: 4 عدد
- نوع درگاه خروجی: USB
- تعداد درگاه ورودی: 2عدد
پاوربانک شیائومی
پاوربانک فست شارژ شیائومی ظرفیتی معادل 20 هزار میلیآمپرساعت دارد و با بدنه نه چندان سنگین میتواند برای بسیاری از امور روزمره مفید واقع شود. برخی از مشخصههای دیگر این محصول که بر قیمت پاوربانک ردمی تأثیر دارد عبارتاند از:
- جنس بدنه: پلاستیک ABS
- ظرفیت: 20000 میلی آمپر ساعت
- تعداد درگاه خروجی: 2عدد
- نوع درگاه خروجی: USB
- تعداد درگاه ورودی: 2 عدد
مشاهده قیمت پاوربانک شیائومی 10000 تا 20000 اصلی
پاوربانک انکر
برند انکر نیز در چند سال اخیر با تولید محصولات باکیفیت و خوشساخت، جایگاه ویژهای در بازار لوازم جانبی پیداکرده است. بدنه این پاوربانک از جنس پلاستیک سخت است و به همین دلیل در برابر ضربه و خط و خش مقاومت بسیار زیادی از خود نشان میدهد. برخی از مهمترین ویژگیهای پاوربانک انکر به شرح زیر است:
- جنس بدنه: پلاستیک ABS
- ظرفیت: 13000 میلی آمپر ساعت
- تعداد درگاه خروجی: 2 عدد
- نوع درگاه خروجی: USB
- تعداد درگاه ورودی: 1عدد
فاکتورهای تعیینکننده قیمت پاوربانک
وجود امکانات و قابلیتهای یک پاوربانک، هزینه خرید آن را بهطور چشمگیری تحت تأثیر قرار میدهد. همچنین گاهی برخی قطعات و کابلها، از سایر کشورها وارد میشوند، که در این حالت قطعاً قیمت بالاتری نیز خواهند داشت. در جدول زیر قیمت انواع پاوربانک برند دنیا در زمان نگارش این مقاله ارائهشده است.
نام برند | قیمت |
قیمت پاوربانک سامسونگ | 800 هزار الی 1 میلیون تومان |
قیمت پاوربانک شیائومی | 500 هزار الی 1 میلیون تومان |
قیمت پاوربانک انرجایزر | 750 هزار الی 1.5 میلیون تومان |
قیمت پاوربانک باسئوس | 850 هزار الی 1.5 میلیون تومان |
قیمت پاوربانک انکر | 650 هزار الی 900 هزار تومان |
قیمت پاوربانک برند معتبر
با استفاده از این وسیله، میتوان در مواقع ضروری، وسایل مختلفی مانند گوشی هوشمند را شارژ کرد و با مشکل مواجه نشد. به دلیل اهمیت بالای شارژرهای همراه برای برخی افراد، باید قبل از خرید، نسبت به کلیه نکات مربوط به یک وسیله پرقدرت آگاهی پیدا کرد و همچنین لیست قیمت پاوربانک را بررسی و با توجه به میزان بودجه خود اقدام به خرید کرد. با مراجعه به سایت اینترنتی ایمالز با تکتک ویژگیهای پاوربانکهای برند دنیا و قیمتهای هریک، ازجمله پاوربانکهای سامسونگ، انکر، ردمی شیئائومی و انرجایزر آگاه شوید و بعد از بررسی لیست دقیق قیمتها، خرید خود را نهایی سازید.
سلب مسئولیت: این مطلب یک رپورتاژ تبلیغاتی است و اِروتِک مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. |