جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.
ماجرای جالب عبور از تونل زیرزمینی ساخت تسلا؛ تجربه‌ای ساده و آرام در عین حال هیجان‌انگیز!

ماجرای جالب عبور از تونل زیرزمینی ساخت تسلا؛ تجربه‌ای ساده و آرام در عین حال هیجان‌انگیز!

اشتراک‌گذاری:

حلقه ‌لاس‌وگاس، پروژه‌ای که در زیر چراغ‌های همیشه روشن این شهر در حال اجراست، به‌عنوان جدیدترین ایده ایلان ماسک و با نام غیر رسمی “تونل تسلا”، در قالب طرحی مستقل، ساخته و پرداخته شده است. در این بخش مشاهدات یکی از بازدیدکنندکان از این تونل جالب ارائه شده است.

اخیراً این فرصت فراهم شد تا تجربه سواری در این تونل با خودروی ساخت تسلا به‌ نام Model X مورد آزمایش قرار گیرد. این سفر زیرزمینی گرچه در ابتدا خسته‌کننده به‌نظر می‌رسید، اما به طرز غیر منتظره‌ای هیجان‌انگیز و البته رایگان بود.

در مرکز همایش‌ لاس‌وگاس، در یک روز عادی برای نمایشگاه‌هایی چون CES یا SEMA، بازدیدکنندگان اغلب مجبورند تا 20 هزار پله و کیلومتر‌ها راه را بپیمایند. خسته‌کننده است که گاهی در میان ازدحام جمعیت حرکت کرده و در حالیکه چندین بار با آنها برخورد می‌کنید، سپس مجبور شوید پشت چراغ راهنمایی نیز منتظر بمانید تا به سمت تالار West Hall به‌راه بیفتید.

با اینکه طول مسیر تنها 1.3 کیلومتر است، پیمایش آن اغلب بیش از 30 دقیقه به‌طول می‌انجامد. بدتر آنکه در لاس‌وگاس دمای هوا در اکثر اوقات از 43 درجه سانتی‌گراد فراتر می‌رود و پیدا کردن تاکسی نیز کاری بس دشوار است. با این‌ حال امسال با تغییرات بسیار زیادی مواجه شدیم.

سواری در تونل زیرزمینی ساخت تسلا؛ تجربه‌ای ساده و آرام در عین هیجان و سرعت!

به‌جای مسیر تکراری قبلی، به‌وسیله یک پله برقی کوتاه و زیرزمینی، وارد یک سیستم تونلی در زیر شهر شدیم که به ایستگاه‌های “حلقه وگاس” ایلان ماسک متصل می‌شود. در ابتدا این انتظار وجود داشت که با هرج و مرج و صف‌های طویل مواجه شویم اما در کمال تعجب، این امکان فراهم است تا به هر طرف ایستگاه حرکت کرد و پس از یک دقیقه انتظار برای نوبت، یک خودروی Model X تسلا برای جابه‌جایی از راه می‌رسد و شما را به مقصد می‌رساند. گفتنی است که چندین مدل مختلف از تسلا در دسترس مسافران قرار دارد.

پس از قرارگیری در خودرو و خوش‌وبش با راننده، درها به‌طور خودکار بسته شد و وارد یک کرم چاله‌ای شدیم که کمپانی Boring (بورینگ) که متعلق به ایلان ماسک است آن‌را حفر کرده بود. سرعت پیمایش خودرو در شروع حرکت در حدود 24 کیلومتر بر ساعت بود که محدوده‌ای امن و به‌ دور از حادثه محسوب می‌شود. وقتی از راننده پرسیدیم که تا حداکثر چه سرعتی قابلیت مانور دارد، وی تقاضا کرد که کمربندها را ببندیم زیرا قرار است به سقف سرعت 64 کیلومتر برساعت برسیم. وقتی راننده به‌سرعت 43 کیلومتر برساعت رسید گفت که احتمالاً اخطاری را به‌ دلیل افزایش سرعت دریافت خواهد کرد!

این بخش از مسیر، “جاده رنگین‌کمان” لقب گرفته زیرا در حین رسیدن به مقصد، سفری آرام، راحت و در عین حال رنگارنگ را در حال گذر از تونل تجربه می‌کنید. چراغ‌های داخل تونل، کوچک و هم‌اندازه با وسایل نقلیه طراحی شده که وقتی به سمت دیگر مرکز همایش در حال حرکت باشید، تغییر رنگ می‌دهند.

سواری در تونل زیرزمینی ساخت تسلا؛ تجربه‌ای ساده و آرام در عین هیجان و سرعت!

در مقاطعی که مسیر عوض می‌شد، تصور می‌کردیم که گویی در حال رانندگی درون یک Bat Cave (مقر مخفی و زیرزمینی بتمن) هستیم! هر کدام از خودروهای تسلا در نهایت مسیری را از طریق یک سطح شیب‌دار، به سمت بالا و بیرون به یک پاسیو سرپوشیده جذاب طی می‌کند و سپس به‌سرعت متوقف می‌شوند. از این نقطه، با صرف مسیری حدودا 10 متری، از طریق درب‌ها به سمت ساختمان تالار جنوبی رهسپار شدیم که بسیار سریع و آسان بود.

تجربه سواری درون تونل، بسیار سریع، آرام و لذت‌بخش بود. در واقع، بیش از 2 دقیقه وقت نمی‌گیرد! هیچ محدودیتی نیز برای عبور یا ترافیک وجود ندارد. همچنین از چراغ‌های راهنمایی یا علائم ایست نیز خبری نیست و در طول مسیر با توقفی مواجه نشدیم. در واقع حلقه لاس‌وگاس شما را مستقیما و بدون مکث به مقصد مورد نظر می‌رساند.

این تجربه، کیلومترها با گرفتن یک تاکسی اینترنتی، نشستن در ایستگاه اتوبوس یا تلاش برای سوار شدن قطار فاصله دارد. به‌علاوه، تراموا و قطار وقت بسیاری می‌گیرد تا از یک طرف مرکز همایش به سمت دیگر حرکت کند. این حقیقت که می‌توانید با گوش سپردن به کمی موسیقی و استفاده از تهویه مطبوع، به‌سرعت و به‌طور اختصاصی به مقصد برسید در سطحی فراتر از هرگونه حمل‌ونقلی است که پیش‌تر تجربه کرده‌اید.

مهم نیست که مسیر کدام طرف است، زیرا در هر طرف موقعیت‌های چرخشی برای راننده تعبیه شده است، همچنین این ویژگی باعث ناوبری آسان‌تر می‌شود تا به‌طور تصادفی در خط اشتباه قرار نگیرید و در هنگام رانندگی به‌سمت شمال یا تالار غربی، به اشتباه سر از ضلع جنوبی در نیاورید!

سواری در تونل زیرزمینی ساخت تسلا؛ تجربه‌ای ساده و آرام در عین هیجان و سرعت!

این طرح بیش از آنکه انقلابی یا حیرت‌انگیز باشد، کارآمد، سریع و ساده است. البته تسلا در حال حاضر از یک راننده در جابه‌جایی مسافران استفاده می‌کند. با این‌حال قرار است از سال آینده، قابلیت رانندگی خودکار نیز به این ناوگان اضافه شود. می‌توان نتیجه گرفت که این سفر به‌طرز خسته‌کننده‌ای، راحت، نسبتاً امن و البته رایگان است! لازم به‌ذکر است که به‌لطف سازمان کنوانسیون و بازدیدکنندگان لاس‌وگاس، سفر در این شهر به شکل رایگان انجام می‌شود، البته در سفرهای آینده و در شهرهای دیگر ممکن است با هزینه‌هایی نیز همراه باشد.

تسلا با ناوگان خودروهای برقی خود، قادر است تا به‌لطف مسیر مختصر و مفید حدودا 3.2 کیلومتری، 4400 نفر را در هر ساعت جابه‌جا کند. شرکت بورینگ ایلان ماسک، اخیراً مجوز گسترش این تونل تا محدوده 46 کیلومتری را دریافت کرده است.

تونل‌های آینده می‌توانند مسافران را به مقاصدی از قبیل استادیوم جدید لاس‌وگاس، مجموعه گولدن نایتز تی-موبایل، فرودگاه و دیگر مراکز تفریحی برساند. در مجموع انتظار می‌رود که این تونل تا احداث بیش از 50 ایستگاه جدید و پشتیبانی از 57 هزار مسافر در ساعت، گسترش یابد.

تصور کنید که فاصله فرودگاه تا هتل محل اقامتتان در عرض چند دقیقه قابل پیمایش باشد! بدون زحمت و به‌دور از ترافیک، ساخت و ساز، رانندگان بی‌احتیاط، احتمال تصادف و دیگر موارد به مقصد برسید. سپس چمدان‌های خود را درون خودرو رها کنید، به حلقه بازگردید و به‌راحتی هرچه تمام‌تر به سمت تماشای بازی تیم فوتبال ریدرز لاس‌وگاس حرکت کنید.

سواری در تونل زیرزمینی ساخت تسلا؛ تجربه‌ای ساده و آرام در عین هیجان و سرعت!

این پروژه‌ ممکن است انقلابی نباشد، اما برای شهری مانند لاس‌وگاس و سایر مناطق متراکم ایده‌ای کاملا منطقی است. ضمنا به‌یاد داشته باشید، این تنها آغازی از یک طرح بزرگ است، هنگامی‌که همه تونل‌ها تکمیل و در کنار هم قرار بگیرند، به مشکلات بسیاری چون تراکم، استهلاک جاده‌ها و دیگر موارد کمک خواهند کرد.

در حال حاضر، تنها بخش قابل استفاده، برشی کوچک از یک رویای بزرگ است. چند تونل عظیم و خودرویی برقی که توسط یک راننده کنترل می‌شود، اما همین تکه کوچک نیز، بسیار بهتر از پیاده‌روی یا تلاش برای گرفتن تاکسی بود.

منبع: Reviewgeek

مقالات مشابه

یک پاسخ

  1. چقدر جالب و خلاق و ساده و کارآمد.عاشق اینجور ایده ها که واقعا و عملا یه تغییر بزرگ مثبتی رو ایجاد میکنن هستم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *