دقت موقعیتیابی مبتنی بر وایفای همواره پایین بوده است اما خوشبختانه، پیشرفتهای اخیر در دنیای فناوری بهطور چشمگیری ردیابی موقعیت مکانی مبتنیبر وایفای را بهبود بخشیدهاند و اندروید 15 آمادهی ارائهی این پیشرفتها به کاربران است. برای اطلاع از جزئیات بیشتر، با اِروتِک همراه باشید.
کمپانی OpenAI از قابلیت «جستجوی» هوش مصنوعی ChatGPT رونمایی کرد. این قابلیت که ChatGPT Search نام دارد، بهصورت یکپارچه در چتبات چت جیپیتی ادغام شده و به آن اجازه میدهد برحسب دستورات ارائهشده از سوی کاربر، پرسشها را در سراسر وب جستجو کرده و به پاسخ سؤالات دست یابد.
وایفای 7 استاندارد جدیدی را با سرعت و ظرفیت بالا و تأخیر کمتر نسبت به نسل قبلی معرفی کرده است. در این مطلب، همه گوشیهایی را که تأیید رسمی Wi-Fi 7 دریافت کردهاند و دستگاههای آیندهای که احتمالاً از آن پشتیبانی میکنند را فهرست کردهایم. با اِروتِک همراه باشید.
دانشمندان دانشگاه کالج لندن (UCL) موفق به ثبت رکوردی جدید در سرعت انتقال دادههای بیسیم شدند و دادهها را با سرعت فوقالعاده 938 گیگابیت بر ثانیه (Gbps) از طریق ترکیبی از فناوریهای رادیویی و نوری به هوا ارسال کردند.
تحقیقات انجام شده در دانشگاه صنعتی زوریخ (ETH)، سرعتهای بیسابقهای در انتقال داده را با استفاده از مدولاتورهای پلاسمونیک به دست آورده است که نویدبخش پیشرفتهایی در ارتباطات فضایی و دسترسی به اینترنت پرسرعت جهانی است.
عوامل زیادی میتوانند بر سرعت وای فای شما در دستگاه اندرویدی تأثیر بگذارند و در کارهای شما اختلال ایجاد کنند. از این رو، با اِروتِک در این مطلب همراه باشید تا برخی از گامهای عملی افزایش سرعت اینترنت وای فای دستگاههای اندرویدی را مرور کنیم و به برخی از سؤالات متداول در این زمینه پاسخ دهیم.
این آنتن شیشهای جدید که توسط شرکت ژاپنی AGC با همکاری شرکت مخابراتی NTT Docomo توسعه یافته، میتواند پنجرههای شیشهای را به ایستگاههای پایه برای اتصال 5G تبدیل کند.
یک تکنیک جدید به آنتنهای ماهوارهای مدار پایین این امکان را میدهد که همزمان با چندین کاربر ارتباط برقرار کنند. این روش میتواند تعداد ماهوارهها و هزینهها را کاهش داده و همچنین خطرات زبالههای فضایی را کمتر کند.
گوگل در یک پست وبلاگی اعلام کرد که قصد دارد با بهکارگیری از استاندارد C2PA در موتور جستجوی گوگل و یوتیوب و برچسبزنی تصاویر تولید یا ویرایششده با استفاده از هوش مصنوعی، به کاربران در تشخیص تصاویر واقعی کمک کند! برای اطلاع از جزئیات بیشتر این خبر با اِروتِک همراه باشید.
در یک توافقنامه جذاب، شرکت هواپیمایی یونایتد با اسپیس ایکس همکاری کرده است تا سرویس وایفای پرسرعت استارلینک را بهصورت رایگان به ناوگان هواپیمایی اصلی و منطقهای خود بیاورد.
روز گذشته کمپانی گوگل قابلیت AI Overviews (مرورهای هوش مصنوعی) موتور جستجوی خود را در اختیار کاربران 6 کشور (به غیر از ساکنان ایالات متحده آمریکا) قرار داد. برای آشنایی بیشتر با این قابلیت با اِروتِک همراه باشید.
روز گذشته OpenAI از نمونه اولیه موتور جستجو مبتنی بر هوش مصنوعی خود تحت عنوان سرچ جی پی تی (SearchGPT) رونمایی کرد. برای آشنایی با قابلیتهای این موتور جستجو و نحوه استفاده از آن با اِروتِک همراه باشید.
روز گذشته اپل نسخه وب (بتا) مسریاب و نقشه اپل مپ را در اختیار کاربران سیستمهای ویندوزی و لینوکسی قرار داد. برای اطلاع از نحوه استفاده از این نسخه با اِروتِک همراه باشید.
شیائومی سیستم مش وایفای بیسیم AC1200 را در وبسایت جهانی خود فهرست کرد. برای آشنایی با مشخصات این محصول و محدودهی قیمت احتمالی آن، با اِروتِک همراه باشید.
سرویس مدیریت رمز عبور گوگل (Google Password Manager) امکان اشتراکگذاری رمز عبور با اعضای خانواده را فراهم کرد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر دربارهی این ویژگی جدید، با اِروتِک همراه باشید.
به نظر میرسد شرکت OpenAI در آستانهی معرفی موتور جستجوی اختصاصی خود برای رقابت با جستجوگر گوگل قرار دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر، با اِروتِک همراه باشید.
به نظر میرسد شیائومی در حال سادهسازی خط تولید روترهای خود است و قصد دارد عرضهی روترهای تحت برند ردمی را متوقف کند. برای آشنایی با جزئیات و دلایل تصمیم احتمالی شیائومی، با اِروتِک همراه باشید.
مدل جدید روتر BE 3600 شیائومی با وایفای 7 و حداکثر سرعت ۳٫۵۷ گیگابیت بر ثانیه راهی بازار شد. برای آشنایی با مشخصات این روتر، با اِروتِک همراه باشید.
شیائومی قصد دارد با انتشار آپدیت نرمافزاری برای گوشیهای پرچمدار خود، پشتیبانی از اینترنت 5.5G را ارائه دهد. برای آشنایی با جزئیات بیشتر در این زمینه، با اِروتِک همراه باشید.
با اِروتِک همراه باشید تا نگاهی به نحوهی بررسی میزان مصرف اینترنت در گوشی اندرویدی انداخته و روش اعمال محدودیت بر حجم مصرفی را معرفی کنیم.
کپیبرداری از مطالب سایت تنها با ذکر منبع و لینک به مطلب موردنظر امکانپذیر است.
کپیبرداری از مطالب سایت تنها با ذکر منبع و لینک به مطلب موردنظر امکانپذیر است.