جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.
محصول جدید لنوو QRD، به تراشه نسل سوم 8cx اسنپدراگون و ویندوز 11 مجهز خواهد بود

محصول جدید لنوو QRD، به تراشه نسل سوم 8cx اسنپدراگون و ویندوز 11 مجهز خواهد بود

اشتراک‌گذاری:

کمپانی کوالکام دیروز اعلام کرد که در حال تغییر نام پردازنده‌های اسنپدراگون به‌ سبک Gen1 است و اولین تغییر نیز در تراشه‌های پرچمدار با نام سابق سری 800 ایجاد شده است که با تغییر به اسنپدراگون 8 و Gen1 به‌ عنوان اولین تراشه با نام جدید (در تاریخ 30 نوامبر) به بازار خواهد آمد. اما این نام‌گذاری جدید، دیگر تراشه‌های این کمپانی را نیز تحت تاثیر قرار داده و سری cx که با دستگاه‌های ویندوزی سازگاری دارد نیز از جمله آن‌ها است.

به‌نظر می‌رسد لنوو در حال کار بر روی دستگاهی با تراشه‌ای از اسنپدراگون است که شامل نام‌گذاری جدید کوالکام می‌‌شود. در تصویر زیر نتایج آزمایش‌های گیک‌بنچ از محصول جدید لنوو به‌ نام QRD با تراشه اسنپدراگون 8cx Gen 3 دیده می‌شود:

نتایج گیک‌بنچ گلکسی +S22 سامسونگ با تراشه (Snapdragon 8 Gen1) و لنوو QRD با تراشه (Snapdragon 8cx Gen 3)

اولین سری از پردازنده‌های اسنپدراگون 8cx در اواخر سال 2018 میلادی و بر اساس اسنپدراگون 855 معرفی شده بودند. سپس نسل دوم (Gen 2) سری 8cx، یک‌ سال بعد از نسل اول، با تغییراتی در طراحی معرفی شد.

هنوز از طراحی Gen 3 یا محصول لنوو QRD اطلاعات بیش‌تری در دست نیست. اما می‌دانیم که این دستگاه که احتمالا تبلت یا لپ‌تاپ است به ویندوز 11 مجهز خواهد بود. احتمالاً این محصول، نسل جدیدی از سری Ideapad 5G است که پیش‌تر در ماه ژانویه با اولین نسل تراشه 8cx و امکاناتی نظیر اتصال شبکه 5G و طراحی بدون‌فن، معرفی شده بود.

همچنین واضح است که امتیازهای بالای 5000 در تست چند هسته‌ای، نزدیک به دو برابر آن چیزی است که از بنچ‌مارک‌های اولیه گوشی‌های نسل اول اسنپدراگون دیده بودیم. نتایج آزمایش تک‌هسته‌ای نیز نسبت به نسل قبل مشابه است که نشان می‌دهد در سری 8cx از همان هسته‌های اصلی Cortex-X2 (احتمالاً دو برابر تعداد قبل و با هسته‌های بزرگتر که جایگزین کوچکترها شده‌اند) استفاده شده است،

همچنین، تبلت یا لپ‌تاپ QRD لنوو، حتی اگر فن نداشته باشد نیز احتمالا به سیستم خنک‌کنندگی بهتری نسبت به گوشی‌های هوشمند مجهز خواهد شد. آخرین نکته قابل ذکر این است که مقایسه معیارهای بین پلتفورمی (در این مورد ویندوز-اندروید) چندان دقیق و قابل اتکا نیستند.

منبع: Gsmarena

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *