جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.
با Google Vids اسناد خود را به آسانی به ویدیوهای جذاب تبدیل کنید!

با Google Vids، اسناد خود را به آسانی به ویدیوهای جذاب تبدیل کنید!

اشتراک‌گذاری:

گوگل در تلاش است ابزار مولد ویدیویی مبتنی بر هوش مصنوعی Google Vids خود را در دسترس طیف گسترده‌تری از کاربران پلت‌فرم کسب و کار گوگل ورک‌اسپیس (Google Workspace) و چت‌بات هوش مصنوعی جمینای قرار دهد. این ابزار بسیار کاربردی به کاربران این امکان را می‌دهد که با ارائه دستورات ساده به چت‌بات جمینای و به‌کارگیری از اسناد موجود، به‌صورت مستقیم در مرورگر وب خود ویدیوهایی جذاب را ایجاد کنند.

Google Vids، برخلاف سایر ابزارهای مستقل تولید محتوای ویدیویی مانند Veo، به‌صورت انحصاری و با در نظرگیری نیازهای کاربران گوگل ورک‌اسپیس طراحی شده و به این دسته از کاربران اجازه می‌دهد با استفاده از این ابزار ویدیوهایی منحصربه‌فرد و جذاب را برای ارائه در جلسات کاری (تجاری) یا استفاده شخصی در زندگی حرفه‌ای خود تدارک ببینند.

ویژگی‌های کلیدی Google Vids

“Help Me Create”، یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های ابزار Google Vid است. این قابلیت مشابه با یک استوری‌بُرد (فیلم‌نامه مُصَور) بوده و به کاربران اجازه می‌دهد تنها با ارائه یک دستور ساده به چت‌بات، یک ویدیوی جذاب را با محوریت یک گزارش یا سند دریافت کنند. در مرحله بعدی نیز کاربران قادرند برای ویدیوی پایه خود، یک سبک (استایل) را انتخاب کرده یا حتی بخش‌های خاصی از آن را سفارشی‌سازی کنند. لازم به ذکر است که ویدیو تولیدشده توسط این ابزار شامل «موسیقی متن، فایل‌های چندرسانه‌ای (تصویری، ویدیویی، گیف‌ها و ..) و عناصر متنی» می‌باشد.

علاوه بر این، این پلت‌فرم در فرآیند تولید ویدیو موردنظر کاربر امکان به‌کارگیری از «سناریوها و اسکریپت‌ها، صداگذاری، فایل‌های شخصی از پیش ضبط‌شده مانند کلیپ‌های ویدیویی و اسکرین‌شات‌ها» را در اختیار وی قرار می‌دهد. این در حالی است که گوگل با ارائه ابزار تولید صدای خود، که در آن هوش مصنوعی جمینای با استفاده از یک تله‌پرومتر متن ارائه‌شده از سوی کاربر را می‌خواند، به کاربران این امکان را می‌دهد که این دسته از روایت‌های صوتی تولیدشده با استفاده هوش مصنوعی را به‌صورت یکپارچه و مستقیم در کتابخانه ویرایشگر ویدیو ذخیره‌سازی کرده و در هنگام تولید ویدیو موردنظر خود از آن‌ها بهره بگیرند.

از سوی دیگر، Google Vids با ارائه طیف متنوعی از قالب‌ها (تمپلیت‌ها) به کاربران اجازه می‌دهد «انیمیشن‌ها، افکت‌ها و حرکت عناصر» را به آسانی هر چه تمام سفارشی‌سازی کنند. علاوه بر این، Google Vids مشابه با سایر ابزارها و سرویس‌های گوگل ورک‌اسپیس، از قابلیت «همکاری بلادرنگ» پشتیبانی کرده و به تمامی اعضاء یک تیم اجازه می‌دهد تا با همکاری یک‌دیگر و به‌صورت هم‌زمان و مؤثر بر روی پروژه‌های ویدیویی خود کار کنند.

محدودیت‌های Google Vids

در حالیکه در نگاه اول Google Vids به عنوان یک ابزار همه‌کاره برای کاربرانی که به دنبال تهیه ویدیوها یا فیلم‌های حرفه‌ای هستند، در نظر گرفته می‌شود، با این حال این ابزار برخی از محدودیت‌ها مانند «عدم پشتیبانی از دستورات متنی پیچیده و گسترده (دستورات ارائه‌شده از سوی کاربر به چت‌بات)»، «عدم یکپارچه‌سازی منابع بصری» و «عدم پشتیبانی از تکنیک‌های پیشرفته ویرایش مانند ماسک‌ها (که در پلت‌فرم Veo گوگل ارائه می‌شود)» را نیز با خود به همراه دارد.

جزئیات انتشار

به گفته گوگل ابزار Google Vids به‌صورت تدریجی و از طریق اشتراک‌های منتخب گوگل ورک‌اسپیس مانند اشتراکات سطح «کسب‌وکار (Business)، تجاری (Enterprise)، و آموزشی (Education)» در اختیار طیف گسترده‌تری از مخاطبان قرار می‌گیرد. در نهایت انتظار می‌رود گوگل تا پایان سال جاری میلادی (2024) نسخه نهایی این ابزار را در تمامی مناطق جغرافیایی در دسترس قرار داده و تمامی ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی آن را نیز تا پایان سال 2025 میلادی به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دهد.

منبع: Nextpit

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *