وقتی که برند اوپو (Oppo) از سری فایند ایکس 8 (Find X8) خود رونمایی کرد، یکی از بزرگترین ویژگیهای جدید آن پشتیبانی از فناوری شارژ بیسیم مغناطیسی بود. این سری حکم اولینباری را دارد که تکنولوژی شارژ بیسیم مغناطیسی به این شکل در گوشیهای اندرویدی به کار گرفته میشود. از این رو، برخی بر این باورند که پاوربانکهای مغناطیسی اوپو میتوانند شارژ بیسیم را متحول کنند. برای بررسی این موضوع و کسب اطلاعات بیشتر دربارهی فناوری پاوربانک مغناطیسی برند اوپو، با اِروتِک همراه باشید.
۱) اپل پیشقدم شد، اوپو پیشی گرفت!
این یکی از معدود مواردی است که گوشیهای اندرویدی ابتدا از آیفونها الهام میگیرند. اپل مگسیف (MagSafe) را معرفی کرد تا با بهرهگیری از آهنربا، شارژ بیسیم را برای کاربران خود بهشکل ساده و راحتی در دسترس قرار دهد. با این حال، اوپو فناوری شارژ بیسیم محبوب اپل را یک قدم فراتر میبرد. علیرغم اینکه مگسیف اپل بهطور کلی سازگاری بهتری دارد و در اکوسیستم اپل بهخوبی جای خوش کرده است، اوپو از نظر سرعت شارژ بهطرز قابل توجهی از اپل پیشی میگیرد.
هر دو برند وان پلاس و اوپو لوازم جانبی جدیدی را در کنار جدیدترین گوشیهای پرچمدار خود عرضه کردهاند که نرخ شارژ سریعتری را نسبت به همتای اپلی ارائه میدهند. باید یادآور شد که اوپو پاوربانک مغناطیسی AirVOOC 50W خود را با پشتیبانی از شارژ ۵۰ واتی به بازار معرفی کرد که بسیار سریعتر از مگسیف اپل با پشتیبانی از شارژ ۱۵ واتی برای آیفونها است.
۲) باتری بزرگ در بدنهی جمعوجور و باریک
پاوربانک مغناطیسی اوپو با ظرفیت ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی معرفی شد. با این حال، برخلاف ظرفیت زیاد این پاوربانک، فرم و طراحی بسیار باریک آن باعث شده است تا این محصول بهعنوان یک نوع پاوربانک «کارت انرژی مغناطیسی» نیز شناخته شود. از این رو، کاربران بهطور مثال میتوانند پاوربانک مغناطیسی اوپو را از طریق یک پد شارژ بیسیم به پنل پشتی سری جدید اوپو فایند X8 وصل کنند و بهراحتی از شارژ بیسیم سریع بهرهمند شوند. از دیگر ویژگیهای برجستهی فناوری جدید اوپو، میتوان به امکان نظارت مستقیم بر دما و چراغهای نشانگر LED برای نشان دادن شارژ باقیمانده اشاره کرد.
علاوه بر این، لوازم جانبی جدید اوپو با پوشش فشرده از آلیاژ آلومینیوم نقره ساخته شدهاند که وزن آن تنها ۱۲۰ گرم و ضخامت آن ۸٫۸ میلیمتر است. کاربران بهلطف این طراحی بسیار باریک و جمعوجور میتوانند پاوربانک مغناطیسی اوپو را در کیف پول یا جیب خود نیز حمل کنند و با پاوربانکهای حجیمی که به اندازهی آجر سنگین هستند، وداع بگویند.
۳) اهمیت پاوربانکهای مغناطیسی اوپو برای شارژ بیسیم گوشیها
اگر برندهای بیشتری از فناوری شارژ مغناطیسی استقبال کنند، طولی نخواهد کشید تا شارژ بیسیم به گزینهای قابل اعتنا برای شارژ گوشی تبدیل شود. در حال حاضر، معمولاً برای شارژ گوشیهای هوشمند باید آنها را بر روی یک پد شارژ بیسیم یا یک داک شارژ بیسیم قرار داد. با این حال، شارژ بیسیم گوشیها با بهرهگیری از فناوری مذکور میتواند برای همیشه تغییر کند.
با این فناوری دیگر نیازی به حمل پاوربانکهای سنگین نخواهید داشت، چراکه به یک نوع پاوربانک بسیار باریک و جمعوجور دسترسی دارید که میتواند بهسادگی به پشت گوشی شما وصل شود. به عبارت دیگر، شارژ بیسیم بسیار سادهتر و سرراستتر از قبل میگردد و دیگر نیازی نیست گوشی خود را روی زمین بگذارید یا آن را روی پد شارژ قرار دهید. این مسئله یکی از بزرگترین دلایلی است که اکثر افراد تمایل زیادی به استفاده از شارژ بیسیم ندارد، چراکه این فناوری در حالت عادی عملاً هیچ مزیت قابلتوجهی نسبت به شارژ سریع سیمی ندارد و به کارآمدی، سرعت و انعطافپذیری آن نمیرسد.
منبع: Gizmochina