جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.
ژاپن به توربین‌های بادی با محور عمودی شناور برای حل چالش‌های انرژی روی می‌آورد!

ژاپن به توربین‌های بادی با محور عمودی شناور برای حل چالش‌های انرژی روی می‌آورد!

اشتراک‌گذاری:

در اقدامی بزرگ به‌منظور بهره‌برداری از انرژی باد فراساحلی، گروهی از شرکت‌های پیشرو ژاپنی برای انجام مطالعه‌ای کلیدی درباره امکان‌سنجی استفاده از توربین‌های بادی با محور عمودی و شناور در مقیاس بزرگ انتخاب شده‌اند.

این پروژه بخشی مهم از استراتژی ژاپن برای تبدیل انرژی‌های تجدیدپذیر به منبع اصلی انرژی این کشور است.

این کنسرسیوم (ائتلاف شرکت‌های مختلف) شامل شرکت‌هایی مانند Albatross Technology ،Electric Power Development (J-POWER) ،Tokyo Electric Power Company Holdings (TEPCO HD) ،Kawasaki Kisen Kaisha (“K” LINE) و Sumitomo Heavy Industries Marine & Engineering (SHI-ME) است.

این شرکت‌ها مطالعات امکان‌سنجی را تحت نظارت سازمان توسعه انرژی‌های جدید و فناوری صنعتی (NEDO) برای پیشبرد نسل بعدی فناوری‌های شناور نیروی بادی دریا انجام خواهند داد.

مقابله با چالش‌های جغرافیایی

ژاپن به‌دلیل محدودیت در وسعت آب‌های کم‌عمق ساحلی، با چالش‌های جغرافیایی منحصر‌به‌فردی روبه‌رو است که باعث می‌شود استفاده از توربین‌های بادی سنتی فراساحلی به اندازه کافی عملی نباشد. این شرایط نیازمند راه‌حل‌های شناور و نوآورانه است.

در بیانیه مطبوعاتی آمده است:

با توجه به کمبود آب‌های ساحلی کم‌عمق در اطراف ژاپن، نیاز فوری به تجاری‌سازی فناوری باد دریایی به‌صورت شناور وجود دارد.

این مطالعه امکان‌سنجی به بررسی پتانسیل تجاری‌سازی توربین‌های بادی با محور عمودی شناور در مقیاس بزرگ می‌پردازد؛ توربین‌هایی که در آن هم توربین و هم پایه شناور با یکدیگر می‌چرخند. این فناوری به‌عنوان یک نوآوری و نسل بعدی برای توربین‌های بادی شناور دریایی معرفی شده است.

این توربین‌ها نشان‌دهنده‌ی یک رویکرد نوآورانه هستند که توربین و پایه شناور با یکدیگر می‌چرخند.

تمرکز بر طراحی و کاهش هزینه‌ها

این کنسرسیوم بر فرآیند طراحی این توربین‌ها متمرکز است تا تأییدیه اولیه طراحی آنها را به‌دست آورد.

این فناوری مزایای مشابهی با توربین‌های سنتی محور افقی دارد، اما از سازه‌های شناور کوچک‌تر و ارزان‌تر بهره می‌برد.

در ادامه بیانیه مطبوعاتی آمده است:

علاوه بر این، به‌دلیل اینکه این توربین‌ها می‌توانند با طراحی تقریباً یکسان بدون توجه به تفاوت عمق آب یا شرایط بستر دریا تولید شوند، انتظار می‌رود استقرار انبوه این توربین‌ها منجر به کاهش هزینه‌ها شود.

تخصص اشتراکی

هر یک از اعضای کنسرسیوم تخصص خاصی را به این پروژه می‌آورد. Albatross Technology رهبری طراحی کلی سیستم و ارزیابی استفاده از مواد تقویت‌شده با فیبر کربن را برعهده دارد. J-POWER به بررسی فرآیندهای صدور گواهینامه برای پایه شناور و تجزیه و تحلیل زنجیره تأمین خواهد پرداخت.

TEPCO HD توسعه روش‌های تحلیل عددی برای این توربین‌های بزرگ را برعهده خواهد داشت. “K” LINE استراتژی‌هایی برای کاهش هزینه‌های نصب و نگهداری را بررسی می‌کند، در حالی‌که SHI-ME به بررسی تکنیک‌های طراحی و تولید برای توربین‌های مقیاس بزرگ خواهد پرداخت.

در پایان بیانیه مطبوعاتی آمده است:

با استفاده از تخصص هر شرکت، این پنج شرکت در توسعه توربین‌های بادی محور عمودی شناور همکاری خواهند کرد تا نیروی بادی دریایی را به‌ منبع اولیه انرژی تبدیل کرده و به تحقق جامعه‌ای بدون کربن کمک کنند.

این پروژه با تکیه بر فناوری‌های پیشرفته برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی، گامی بزرگ به‌سوی آینده‌ای بدون کربن است.

منبع: Interestingengineering

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *