اوپو رسما تایید کرده است که سری رنو 9 (Reno9) به چیپست اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 مجهز خواهد بود. امروز نیز گوشی اوپو رنو 9 پرو پلاس توسط تیمهای آنتوتو (AnTuTu) کشف شد و درست چند روز قبل از رونمایی رسمی آن، معیارهایی دقیق را برای ما به ارمغان آورد.
امتیاز کلی این گوشی 1,094,959 است. این عدد تقریباً در همان سطحی است که سایر گوشیهای دارای این تراشه به آن دست یافتهاند، اما یک شگفتی جالب در این گوشی وجود دارد. دستگاهی که این آزمایش را انجام داده، از یک چیپست آندرکلاک استفاده کرده است. شاید این تست در یک حالت صرفهجویی در مصرف انرژی انجام شده و یا شاید اوپو راهی برای بهینهسازی برخی از ابزارها پیدا کرده است.
این نسخه از اسنپدراگون 8 نسل 1، هسته اصلی خود را با فرکانس 3.0 گیگاهرتزی، هستههای میانی را با فرکانس 2.5 گیگاهرتزی و هستههای کوچک را با فرکانس 1.8 گیگاهرتزی فعال کرده است. نسخه معمولی این تراشه دارای سه کلاستر بهترتیب 3.2 گیگاهرتزی، 2.8 گیگاهرتزی و 2.0 گیگاهرتزی است. یک گوشی معمولی مجهز به این تراشه، مانند همین گوشی اوپو، امتیازی در حدود 1.1 میلیون کسب میکند. با این حال ما نمیدانیم که آیا پردازنده گرافیکی نیز آندرکلاک بوده یا خیر.
آیا اوپو راهی برای آندرکلاک کردن تراشه (در نتیجه کاهش مصرف انرژی و تولید گرما) بدون تأثیر بر عملکرد پیدا کرده است؟ در این صورت، 8 پلاس نسل 1 در مواجهه با راهاندازی قریب الوقوع 8 نسل 2، خبری جالب دیگری از کوالکام خواهد بود. رونمایی رسمی نسل 2 فردا است، بنابراین باید منتظر ماند و دید که آیا بهینهسازی خاصی در اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 انجام شده است یا خیر.
علاوه بر پردازنده، این گوشی از یک رم 16 گیگابایتی و 512 گیگابایت حافظه داخلی بهره برده است. این اعداد با تیزرهای اوپو که به رم LPDDR5 و حافظه داخلی UFS 3.1 اشاره میکنند نیز مطابقت دارد.
البته نکته نگرانکننده این است که این دستگاه، با سیستمعامل اندروید 12 فهرست شده است. هرچند انتظار میرود گوشیای که در پایان سال 2022 عرضه میشود، مخصوصاً یک مدل پریمیوم، با اندروید 13 از جعبه خارج شود. لازم بهذکر است که پیش از این اوپو رنو 8 پرو، رابط کاربری پایدار ColorOS 13 پایدار را اجرا کرده است.
منبع: Gsmarena