جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.
پس از رفع مشکلات، فرایند پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب از سر گرفته شد

پس از رفع مشکلات، فرایند پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب از سر گرفته شد

اشتراک‌گذاری:

تلسکوپ فضایی جیمز وب یک رصدخانه فضایی است که می‌تواند بیش از هر زمان دیگری کیهان را رصد کند. این تلسکوپ طراحی شده تا با آن بتوان به سؤالات اساسی در مورد کیهان پاسخ داد و با آن به اکتشاف‌هایی در تمام زمینه‌های نجوم دست یافت. جیمز وب قرار است اولین کهکشان‌های کیهان را رصد کند، نحوه تولد ستارگان و سیارات را آشکار کرده و به دنبال سیارات فراخورشیدی با پتانسیل وجود حیات بگردد. این تلسکوپ همچنین با دید جدیدی منظومه شمسی را رصد خواهد کرد. اما ظاهراً هفته گذشته مشکل کوچکی برای آن به وجود آماده است.

فرایند پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب از سر گرفته شد

در پی افتادن یک نوار گیره و لرزش تلسکوپ، تیم مهندسی ناسا، تست‌های فرعی را تکمیل کرده و به این نتیجه رسیدند که در این حادثه هیچ بخشی از تلسکوپ آسیب ندیده و آماده پرتاب است. همچنین یک جلسه “موافقت با سوخت‌گیری” (consent to fuel) انجام شد و ناسا شروع سوخت‌گیری را تأیید کرد. عملیات سوخت‌گیری نیز، از 25 نوامبر (4 آذر) آغاز شده و 10 روز زمان می‌برد.

تلسکوپ فضایی جیمز وب یک پروژه بین‌المللی با همکاری ناسا و آژانس‌های فضایی اروپا و کانادا است. این تلسکوپ تمام مراحل تاریخ کیهانی از درون منظومه شمسی گرفته تا دورترین کهکشان‌های قابل رویت کیهان اولیه و هر چیزی بین آنها را بررسی خواهد کرد. شاید جیمز وب بتواند به اکتشافات جدید و غیرمنتظره‌ای دست یابد و به بشر کمک کرده تا منشأ جهان و جایگاه خود را در آن درک کند.

این تلسکوپ قرار است در روز چهارشنبه، 22 دسامبر (اول دی ماه) به فضا پرتاب شود.

منبع: Scitechdaily

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *