چه اتفاقی می‌افتد اگر یک درایو USB را بدون جداسازی ایمن خارج کنیم؟

چه اتفاقی می‌افتد اگر یک درایو USB را بدون جداسازی ایمن خارج کنیم؟

اشتراک‌گذاری:

مهم نیست چقدر در مراقبت از دستگاه‌های ذخیره‌سازی خارجی خود کوشا باشید، احتمالاً برای شما هم پیش آمده است که عجله داشتید و درایو USB خود را بدون اینکه آن را به صورت ایمن جدا کنید، بیرون کشیدید. از طرف دیگر، شاید شما هم مثل خیلی از افراد باشید که اصلاً به بیرون کشیدن ایمن آن فکر نمی‌کنند. به محض اینکه کارتان با درایو USB تمام می‌شود، آن را بیرون می‌کشید و به کارتان می‌رسید. به هر حال، بیشتر ما نمی‌خواهیم وقتمان را صرف گشتن در منوها یا تنظیمات برای پیدا کردن گزینه بیرون کشیدن کنیم، مخصوصاً وقتی به نظر می‌رسد بدون آن همه‌چیز خوب کار می‌کند. اما چه اتفاقی می‌افتد اگر یک درایو USB را بدون جداسازی ایمن خارج کنیم؟ برای پاسخ به این سوال با اِروتِک همراه باشید.

به هر گروهی که تعلق دارید، مهم است بدانید که عملکرد بیرون کشیدن ایمن بی‌دلیل وجود ندارد چراکه این امکان را به ما می‌دهد تا یک درایو USB را به طور ایمن از رایانه یا دستگاه دیگر جدا کنیم.

هرچقدر هم که جدا کردن درایو USB بدون بیرون کشیدن ایمن در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، گاهی اوقات می‌تواند مشکلات واقعی ایجاد کند، از جمله خراب شدن داده‌ها و خطاهای سیستم فایل. همانطور که محافظت از درایو USB با رمز عبور می‌تواند به حفظ امنیت داده‌های شما کمک کند، بیرون کشیدن ایمن آن به روش صحیح، فایل‌های شما را از آسیب محافظت می‌کند. در حالی‌که ویندوز یک محافظ داخلی به نام «حذف سریع» دارد که خطر را کاهش می‌دهد، اما این روش کاملاً بی‌عیب نیست، به خصوص اگر فعالانه در حال انتقال یا نوشتن فایل‌ها روی درایو USB خود باشید. macOS گزینه مشابه‌ای ندارد، که این موضوع باعث می‌شود رد کردن مرحله بیرون کشیدن ایمن خطرناک‌تر هم باشد، زیرا ممکن است فرآیندهای پس‌زمینه یا حافظه‌نهان نوشتن هنوز در حال انجام باشند وقتی شما سعی می‌کنید درایو را جدا کنید.

چه اتفاقی می‌افتد اگر یک درایو USB را بدون جداسازی ایمن خارج کنیم؟

جدا کردن زودهنگام درایو USB می‌تواند به فایل‌های شما آسیب برساند و باعث مشکلات عملکردی شود!

شاید از قبل بدانید که می‌توانید از درایو USB برای کارهای بسیار بیشتری از ذخیره فایل‌ها استفاده کنید، اما مهم نیست چگونه از آن استفاده می‌کنید، جدا کردن زودهنگام آن همچنان می‌تواند داده‌های شما را در معرض خطر قرار دهد. دلیلش این است که وقتی فایل‌ها را در یک درایو USB کپی می‌کنید، حتی اگر به نظر برسد پس از ناپدید شدن نوار پیشرفت، انتقال کامل شده است، همیشه اینطور نیست. بیشتر سیستم‌های عامل از فرآیندی به نام «حافظه‌نهان نوشتن» استفاده می‌کنند تا داده‌ها را به طور موقت در حافظه نگه دارند قبل از اینکه روی درایو USB نوشته شوند.

اگر قبل از اتمام این فرآیند، درایو USB خود را جدا کنید، ممکن است با فایل‌های خراب، داده‌های از دست رفته یا حتی یک سیستم فایل آسیب دیده مواجه شوید. اگر این اتفاق بیفتد، ممکن است نتوانید از فایل‌ها استفاده کنید. همچنین ممکن است متوجه شوید که درایو دفعه بعد که سعی می‌کنید از آن استفاده کنید، به درستی کار نمی‌کند. ویندوز یک استثنا در این قاعده است. مشکل دیگری که ممکن است در صورت عدم بیرون کشیدن ایمن درایو USB خود تجربه کنید، عدم شناسایی آن توسط دستگاه‌های دیگر است، که می‌تواند دسترسی به فایل‌های شما در جای دیگر را دشوار یا حتی غیرممکن کند.

چه تصمیم گرفته باشید با ویندوز 10 بمانید و چه به ویندوز 11 ارتقا داده باشید، می‌توانید تنظیمات «حذف سریع» را فعال کنید تا حافظه‌نهان نوشتن را غیرفعال کنید، که به شما امکان می‌دهد درایو USB خود را بدون بیرون کشیدن ایمن جدا کنید. به خاطر داشته باشید که در macOS، معادل «حذف سریع» وجود ندارد، بنابراین باید مطمئن شوید که هر بار از عملکرد بیرون کشیدن ایمن استفاده می‌کنید تا مطمئن شوید تمام فرآیندهای پس‌زمینه قبل از جدا کردن درایو شما به پایان رسیده‌اند.

منبع: Slashgear

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *