به عصر 'باتری‌های بزرگ' اندروید خوش آمدید!

به عصر ‘باتری‌های بزرگ’ اندروید خوش آمدید!

اشتراک‌گذاری:

اگر شما نیز نسل قدیم گوشی‌ها را دیده باشید یادتان می‌آمد روزگاری را که اگر می‌توانستید با یک بار شارژ کردن گوشی، یک روز کامل از آن استفاده کنید، خوش‌شانس بودید! سپس عمر باتری یک روز کامل فرا رسید، اما کاربران باز هم بیشتر می‌خواستند. هدف این است که گوشی‌هایی با باتری‌های آنقدر بزرگ تولید شوند که کاربران بتوانند یک یا دو شب شارژ کردن را فراموش کنند و باز هم روز بعد، گوشی‌شان برای استفاده‌ی کامل روشن بماند!

سال‌های 2025-2026 عصر جدیدی را برای گوشی‌های هوشمند رقم خواهند زد. بگذارید آن را “عصر باتری‌های بزرگ” بنامیم، چرا که پس از سال‌ها که ظرفیت باتری‌ها در حدود 5000 میلی‌آمپر ساعت متوقف شده بود، اکنون به محدوده 7000-8000 میلی‌آمپر ساعت خواهد رسید. همین امروز درباره خط تولید جدید گوشی‌های “پاور” آنر به شما گفتیم که شایعه شده است که یکی از مدل‌های این برند، اولین گوشی هوشمند با باتری 8000 میلی‌آمپر ساعتی خواهد بود. بر اساس گفته‌های اکانت افشاگری “دیجیتال چت استیشن” که این پیام را در ویبو منتشر کرد، تا پایان امسال، اکثر گوشی‌های پرچمدار اندرویدی به باتری 7000 میلی‌آمپر ساعتی مجهز خواهند شد!

دیجیتال چت استیشن اضافه می‌کند که این گوشی‌های اندرویدی رده بالا، حداکثر به 7500 میلی‌آمپر ساعت خواهند رسید. در حال حاضر گوشی “رد مجیک 10 پرو” با باتری 7050 میلی‌آمپر ساعتی موجود است. شایعات حاکی از آن است که گوشی “وان پلاس 14” به باتری 7000 میلی‌آمپر ساعتی مجهز خواهد شد که جهشی بزرگ از باتری 6000 میلی‌آمپر ساعتی مورد استفاده در وان پلاس 13 است.

طبق ترجمه گوگل از پست ویبو، سیستم‌های باتری جدید از شارژ سیمی 100 واتی و شارژ بی‌سیم 50-80 واتی پشتیبانی خواهند کرد. شارژ سریع‌تر با توجه به ظرفیت‌های بزرگ‌تر باتری‌ها اهمیت پیدا می‌کند، وگرنه باید بخش زیادی از روز را منتظر شارژ شدن کامل باتری بزرگ گوشی‌تان باشید. دیجیتال چت استیشن اشاره می‌کند که باتری‌های 8000 میلی‌آمپر ساعتی ابتدا در مدل‌های میان‌رده اندروید و سپس در گوشی‌های پرچمدار استفاده خواهند شد. او پیش‌بینی می‌کند که گوشی‌های رده بالای اندرویدی تا پایان امسال به 7500 میلی‌آمپر ساعت برسند.

اوایل این ماه اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه سامسونگ در حال بررسی انتقال محل نگهداری قلم S Pen گوشی گلکسی S26 اولترا به یک سیستم مغناطیسی است که به بدنه گوشی متصل می‌شود. حذف جایگاه قلم دیجیتال می‌تواند فضای داخلی را برای سامسونگ فراهم کند تا ظرفیت باتری گوشی را به 7000 میلی‌آمپر ساعت برساند و صدای منتقدان را که هر سال از ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعتی باتری مدل‌های گلکسی S اولترا شکایت می‌کنند، خاموش کند.

بخشی از افزایش ظرفیت باتری‌های گوشی‌های هوشمند، ناشی از تغییر از سلول‌های لیتیوم-یون به باتری‌های سیلیکون-کربن است. این امر به دلیل استفاده از سیلیکون در باتری‌های جدید است که می‌تواند انرژی بیشتری را در همان اندازه فیزیکی نسبت به سلول‌های فعلی که از گرافیت استفاده می‌کنند، ذخیره کند. در نتیجه، تولیدکنندگان می‌توانند گوشی‌های خود را با باتری‌های با ظرفیت بسیار بالا، بدون نیاز به ضخیم‌تر یا سنگین‌تر کردن دستگاه‌هایشان، پر کنند.

منبع: Phonearena

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *