۱۰ روش که ناخواسته تجربه اندرویدی خود را خراب می‌کنید

۱۰ اشتباه رایج که ناخواسته تجربه اندرویدی شما را خراب می‌کند!

اشتراک‌گذاری:

شاید با بیشتر ویژگی‌های گوشی اندرویدی خود آشنا باشید، اما جنبه‌هایی وجود دارند که ممکن است به‌طور کامل از آنها بهره نبرید. از تنظیمات نادیده گرفته‌شده گرفته تا عادت‌های روزمره، این اشتباهات رایج می‌تواند کل تجربه اندرویدی شما را تضعیف کنند. برای آشنایی با ۱۰ اشتباه رایج که ناخواسته تجربه اندرویدی شما را خراب می‌کند با اِروتِک همراه باشید.

۱. عدم استفاده از ویژگی‌های تشخیص چهره (Face Unlock) و بازگشایی گسترده (Extend Unlock)

اگرچه اکثر گوشی‌های اندرویدی دارای حسگرهای اثر انگشت قابل اعتماد در صفحه نمایش هستند، اما رد کردن قابلیت تشخیص چهره می‌تواند به معنای از دست دادن راحتی بیشتر باشد. تشخیص چهره به اندازه باز کردن قفل با اثر انگشت ایمن است و زمانی‌که به دلیل خیس یا مشغول بودن دست‌ها یا حتی هنگام پوشیدن دستکش نمی‌توانید از حسگر اثر انگشت استفاده کنید، بسیار مفید است.

بازگشایی توسعه‌یافته یا گسترده (که قبلاً به عنوان قفل هوشمند شناخته می‌شد)، یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که باید آن را فعال کنید. این ویژگی دستگاه شما را در محیط‌های مورد اعتماد، مانند خانه، هنگام نگه داشتن تلفن یا اتصال به دستگاه‌هایی مانند ساعت هوشمند یا خودرو، باز نگه می‌دارد. این امر نیاز به باز کردن مداوم قفل تلفن را هر زمان که می‌خواهید با آن تعامل داشته باشید، از بین می‌برد.

۲. بسنده کردن به نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی نمایشگر

حتی اگر برای یک دستگاه اندرویدی پرچمدار هزینه کرده باشید، صفحه‌نمایش گوشی شما احتمالاً هنوز روی نرخ تازه‌سازی پیش‌فرض ۶۰ هرتز تنظیم شده است که عمدتاً برای صرفه‌جویی در مصرف باتری است. در حالی‌که این ممکن است کاربردی به‌نظر برسد، شما در حال از دست دادن یک تجربه روان‌تر و نرم‌تر هستید، چیزی که ممکن است برای آن هزینه اضافی پرداخت کرده باشید!

اسکرول، بازی کردن یا کشیدن انگشت در برنامه‌ها در ۹۰ هرتز یا ۱۲۰ هرتز در مقایسه با ۶۰ هرتز پیش‌فرض، بسیار روان‌تر و پاسخگوتر به نظر می‌رسد. اگر دستگاه شما از نرخ تازه‌سازی بالاتری پشتیبانی می‌کند، حتماً آن را فعال کنید، به خصوص در طول فعالیت‌های سریع مانند بازی، تا از تمام امکانات گوشی اندرویدی خود به طور کامل لذت ببرید.

۳. عدم استفاده از برنامه‌های دوگانه یا کلون کردن برنامه‌ها

آیا اغلب بین چندین حساب واتساپ، فیس‌بوک یا اینستاگرام جابجا می‌شوید؟ با پشتیبانی اکثر گوشی‌های اندرویدی از برنامه‌های دوگانه (یا شبیه‌سازی برنامه)، دیگر نیازی به این کار ندارید.

آموزش نصب دو برنامه مشابه (کلون کردن) در اندروید

شما می‌توانید از ویژگی برنامه‌های دوگانه گوشی خود برای نصب دو نمونه جداگانه از یک برنامه استفاده کنید. این ویژگی به ویژه اگر حساب‌های شخصی و کاری را مدیریت می‌کنید، مفید است. اگر یک گوشی سامسونگ، شیائومی یا وان‌پلاس دارید، گزینه تکثیر برنامه در برنامه تنظیمات است. دیگر تولیدکنندگان ممکن است برای انجام این کار به برنامه‌های شخص ثالث تکیه کنند.

۴. نادیده گرفتن ویژگی‌های محافظت از باتری

با افزایش سن باتری گوشی اندرویدی شما، توانایی آن در نگه داشتن شارژ کاهش می‌یابد. با این حال، فعال کردن ویژگی‌های محافظت از باتری می‌تواند به کاهش سرعت این روند کمک کند. انجام این کار تضمین می‌کند که گوشی شما پس از رسیدن به ۸۰ درصد شارژ، متوقف می‌شود و از شارژ بیش از حد جلوگیری می‌کند و سلامت باتری را طولانی‌تر می‌کند.

شارژ تطبیقی یکی دیگر از ویژگی‌های مفید برای کسانی است که تمایل دارند گوشی‌های خود را شب‌ها به برق بزنند. این قابلیت، الگوهای استفاده شما را تجزیه و تحلیل می‌کند و به آرامی گوشی شما را از ۸۰٪ به ۱۰۰٪ شارژ کرده و شارژ کامل را درست قبل از اینکه معمولاً دستگاه خود را از برق جدا کنید، تضمین می‌کند.

۵. عدم استفاده از تنظیمات رفاه دیجیتال (Digital Wellbeing)

اگر اغلب خود را در حال گشت و گذار بی‌هدف یا انجام فعالیت‌های غیرمفید در گوشی می‌بینید، تنظیم رفاه دیجیتال می‌تواند به شما کمک کند. این ویژگی داخلی به شما امکان می‌دهد زمان صفحه نمایش خود را پیگیری و محدود کنید، تایمرهای برنامه را تنظیم کرده و حالت تمرکز را برای به حداقل رساندن حواس‌پرتی‌ها فعال کنید.

روزانه چقدر و از کدام برنامه‌ها در گوشی خود استفاده می‌کنیم؟

همچنین این قابلیت شامل یک حالت خواب مفید است که به‌طور خودکار حالت خاکستری را روشن کرده و همه اعلان‌ها، هشدارها و تماس‌ها را بی‌صدا می‌کند. علاوه بر این، اگر والدینی هستید که یک گوشی یا تبلت اندرویدی را برای فرزندان خود تنظیم می‌کنید، رفاه دیجیتال گزینه‌های کنترل والدین را برای تنظیم محدودیت‌ها و مدیریت مؤثر زمان صفحه نمایش فرزندتان ارائه می‌دهد.

۶. عدم تنظیم آهنگ‌های زنگ و صداهای اعلان شخصی

اختصاص آهنگ‌های زنگ منحصر‌به‌فرد به مخاطبین مورد علاقه خود راهی آسان برای شناسایی تماس گیرنده بدون حتی نگاهی به صفحه است. این ممکن است یک تغییر جزئی به‌نظر برسد، اما شخصی کردن آهنگ‌های زنگ برای افراد کلیدی مانند همسر، رئیس یا مخاطبین مکرر می‌تواند زمانی‌که تلفن شما در جیب یا اتاق دیگری قرار دارد، مفید باشد.

آموزش تنظیم یک صدای خاص نوتیفیکیشن برای هر برنامه!

به همین ترتیب، می‌توانید هشدارهای اعلان را برای برنامه‌ها سفارشی کنید. به این ترتیب، وقتی یک اعلان می‌رسد، می‌توانید به راحتی تشخیص دهید که آیا این یک پیام مهم است که نیاز به توجه فوری دارد یا یک هشدار اینستاگرام کمتر فوری که می‌تواند صبر کند.

۷. استفاده از طرح‌بندی پیش‌فرض تنظیمات سریع

شما احتمالاً چندین بار در روز از پنل تنظیمات سریع استفاده می‌کنید، پس چرا آن را برای مطابقت بهتر با نیازهای خود بهینه نکنید؟ می‌توانید میانبرهایی را برای ویژگی‌های پرکاربرد خود اضافه کنید و آنها را فقط با یک کشیدن انگشت در دسترس‌تر کنید.

به عنوان مثال، می‌توانید دکمه یادداشت جدید را برای یادداشت‌برداری سریع ایده‌ها، کنترل از راه دور تلویزیون برای کنترل تلویزیون خود یا دکمه اسکن کد QR برای اسکن آسان اضافه کنید. حتی می‌توانید این دکمه‌ها را دوباره مرتب کنید تا ویژگی‌هایی را که بیشتر به آنها دسترسی دارید، در اولویت قرار دهید تا در زمان صرفه‌جویی کرده و از کشیدن بیش از حد جلوگیری کنید.

۸. فعال نکردن تاریخچه اعلان‌ها

به‌طور پیش‌فرض، گوشی اندرویدی شما فقط اعلان‌های اخیر را نشان می‌دهد و پس از پاک کردن آنها، ناپدید می‌شوند. با این حال، فعال کردن ویژگی تاریخچه اعلان‌ها می‌تواند به بررسی اعلان‌های گذشته کمک کند، حتی اگر رد شده باشند.

چگونه تاریخچه اعلان‌ها را در گوشی اندرویدی خود بررسی کنیم؟

این می‌تواند یک نجات‌دهنده باشد اگر به‌طور تصادفی یک هشدار مهم را بدون خواندن آن رد کنید. علاوه بر این، می‌تواند به شما در مشاهده پیام‌های حذف‌شده واتساپ که فرستنده ممکن است آنها را حذف کرده باشد، کمک کند.

۹. از دست دادن حالت تقسیم صفحه و PiP

اگر یک ویژگی چندوظیفه‌ای مفید وجود داشته باشد که اندروید ارائه می‌دهد اما آیفون فاقد آن است، حالت تقسیم صفحه است. این ویژگی به شما امکان می‌دهد از صفحه‌نمایش بزرگ گوشی خود نهایت استفاده را ببرید و از دو برنامه به طور همزمان استفاده کنید. برای مثال، می‌توانید از این برای بررسی تقویم خود در حین یادداشت‌برداری یا خواندن مقاله در حین پیامک دادن به کسی استفاده کنید.

به‌طور مشابه، برخی از برنامه‌ها از حالت تصویر در تصویر (PiP) نیز پشتیبانی می‌کنند که به شما امکان می‌دهد محتوا را در یک پنجره کوچک و قابل تغییر اندازه در حین استفاده از برنامه‌های دیگر تماشا کنید. به این ترتیب، می‌توانید ویدیوهای یوتیوب را تماشا کنید یا هنگام استفاده از برنامه‌های دیگر در تلفن خود، از پیمایش Google Maps مطلع باشید.

۱۰. عدم استفاده از منوی گزینه‌های توسعه‌دهنده

اگرچه منوی گزینه‌های توسعه‌دهنده در اندروید برای کاربران عادی در نظر گرفته نشده است، اما ارزش کاوش را دارد. این منوی پنهان شامل چندین ویژگی مفید است که می‌تواند به‌طور قابل توجهی تجربه کلی شما را بهبود بخشد.

به عنوان مثال، اگر گوشی اندرویدی شما قدیمی‌تر است و احساس کندی می‌کند، تنظیم مقیاس انیمیشن می‌تواند باعث شود که پاسخگوتر باشد. گزینه Force Dark Mode همچنین به شما امکان می‌دهد حالت تاریک را در تقریباً همه برنامه‌ها، حتی آنهایی که به‌طور بومی از آن پشتیبانی نمی‌کنند، فعال کنید.

۱۰ گزینه و ترفند پنهان اندروید که بهتر است امتحان کنید!

اینها فقط چند نمونه هستند، اما چندین گزینه دیگر توسعه‌دهنده وجود دارد که ارزش بررسی در اندروید شما را دارند.

از آنجایی‌که بیشتر ویژگی‌های ذکرشده در بالا به طور پیش‌فرض در دستگاه‌های اندرویدی فعال نیستند، اغلب نادیده گرفته می‌شوند. با این حال، اختصاص لحظه‌ای برای فعال کردن آنها می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی تجربه اندرویدی شما را بهبود بخشد. بنابراین، حتماً آنها را امتحان کنید!

منبع: Makeuseof

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *