یک پاوربانک معمولی نمیتواند یک لپتاپ را شارژ کند، اما این پاوربانکهای قابل حمل با قابلیت Power Delivery این کار را انجام میدهند.
پاوربانکهای لپتاپ برای زمانی که امکان استفاده از برق را ندارید، بسیار مفید هستند.
هنگام جستجوی پاوربانک برای شارژ لپتاپ یا کنسول، باید دو نکته را در نظر داشته باشید: آیا میتواند قدرت کافی برای شارژ دستگاه من را تامین کند و آیا ظرفیت باتری آنقدر بالا هست که به باتری قدرت معقولی بدهد یا نه؟!
لپتاپها و کنسولها از طریق پورت USB استاندارد شارژ نمیشوند: شما نیاز به یک USB مجهز به قابلیت Power Delivery دارید. این دستگاهها میتوانند تا 100 وات خروجی داشتهاند، اما میزان نیاز شما بستگی به میزان قدرت مورد نیاز دستگاه شما دارد.
در اینجا سه پاوربانک با قابلیت Power Delivery را برای شما معرفی میکنیم؛
1- Anker PowerCore+ 26800mAh 45W؛ بهترین پک
قیمت: 129.99 دلار
پاوربانک +Anker PowerCore، یک پاوربانک با توان 45 وات و قابلیت PD با ظرفیت باتری فوقالعاده 26800 میلیآمپر ساعتی است که به همراه شارژر 60 واتی PowerPort Atom III USB-C و قابلیت PD عرضه میشود و فوقالعاده ارزشمند است.
Atom III به عنوان یک شارژر اصلی جایگزین برای لپتاپ شما و همچنین برای شارژ مجدد پاوربانک مفید است (و پاوربانک را تنها در عرض چهار ساعت شارژ میکند که برای پاوربانکی با این ظرفیت باورنکردنی است). البته اگر از قبل یکی از آنها را دارید، احتمالاً دیگر نیازی به خرید یکی دیگر نیست.
طراحی پاوربانک آنکر معمولی است اما نمیتوان ایراد خاصی هم از آن گرفت. همانطور که انتظار میرفت، این دستگاه، مستطیلی شکل آجری و فوقالعاده بزرگ و سنگین (180x80x24 میلیمتر و 580 گرم) است، اما بدنه فلزی و لبههای کاملاً گرد آن باعث میشود حالت ملایمتری به خود بگیرد.
بدون شک +PowerCore خوب ساخته شده است و مانند یک محصول ماندگار به نظر میرسد. همچنین دارای کیف حمل مشبک و کابل USB-C است که حمل همه لوازم جانبی لازم برای شارژ لپتاپ را برای شما آسانتر میکند.
ما تاکنون فقط از شارژ کردن لپتاپ صحبت کردهایم، اما مطمئناً +Anker PowerCore توان کافی برای شارژ همزمان لپتاپ، گوشی و تبلت شما دارد. دو درگاه USB با اندازه استاندارد و خروجی 15 واتی، از قابلیت PowerIQ پشتیبانی میکنند که در اصل، نوع دستگاه را برای ارائه شارژ بهینه تشخیص میدهد. در همین حال، پورت USB-C هم ورودی و هم خروجی است و میتواند تا 45 وات را تحویل دهد یا بپذیرد.
2- Zendure X6؛ بهترین عملکرد
قیمت: 119.97 دلار
پاوربانک Zendure X6 دارای قابلیتهای بیشتری است از جمله اینکه هنگام اتصال به لپتاپ به عنوان هاب USB نیز عمل میکند. همچنین دارای یک نمایشگر LCD است که میزان دقیق توان دستگاه را نشان میدهد و چهار خروجی USB با اندازه استاندارد نیز وجود دارد که یکی از آنها با Quick Charge 3.0 سازگار است.
از لحاظ ظاهری کمی متفاوت از پاوربانکهای قبلی Zendure است، اما علیرغم طراحی نرمتر آن همچنان سخت و مقاوم است. برای آرامش خاطر نیز، این دستگاه با 24 ماه گارانتی سازنده ارائه میشود.
مثل تمام پاوربانکهای Zendure، این دستگاه نیز، از ویژگیهای شارژ پشت سر هم، حالت استندبای باورنکردنی شش ماهه، راندمان بالای 80 درصد و فناوری +Zen بهره میبرد که میتواند شارژ بهینه را برای دستگاه شما ارائه دهد.
هاب USB در دو خروجی با اندازه استاندارد پشتیبانی شده و انتقال داده را با سرعت حداکثر 480 مگابایت بر ثانیه ارائه میدهد. هر چهار خروجی USB نیز میتوانند دستگاههای دیگر را شارژ کنند، یکی با توان 18 وات و سه تای دیگر با قدرت 12 وات و حداکثر توان خروجی 45 واتی را به اشتراک میگذارد.
3- Chargeasap Flash 2.0؛ بهترین گزینه برای شارژ چندین دستگاه
قیمت: 249 دلار
این جانور، یک پاور بانک است. از باتریهای کامپوزیت گرافن پاناسونیک استفاده میکند که Chargeasap میگوید در محصولات تسلا نیز استفاده میشود. آنها بدون گرم شدن زیاد شارژ سریع میشوند و می توانند تا 2000 بار شارژ را تحمل کنند، بنابراین تنها اشکال آن قیمت است که دو برابر محصولات قبلی است!
با این حال، فقط کافی است به امکانات عجیب این پاوربانک توجه کنید: یک درگاه USB-C با خروجی 100 وات برای شارژ مکبوک یا یک لپ تاپ دیگر با قابلیت USB-C، یک درگاه USB-C دوم با 60 وات و دو درگاه USB-A که از سوپرشارژ 22.5 واتی هواوی، 18 واتی QC 3.0، شارژ سریع اپل و 40 واتی Oppo/OnePlus Super VOOC پشتیبانی میکنند.
در قسمت بالایی نیز، یک پد شارژ بیسیم 10 واتی قرار دارد که تلفنهای سازگار با Qi و همچنین هدفونهایی مانند ایرپادز را شارژ کرده و حتی به لطف یک سیمپیچ اختصاصی 2.5 واتی، اپل واچ شما را شارژ میکند.
با چهار پورت و یک پد بیسیم، میتوانید پنج دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید!
وقتی ظرفیت 20000 میلیآمپر ساعتی پاوربانک تمام شود، Chargeasap Flash 2.0 تنها در 35 دقیقه تا 80 درصد شارژ میشود و شارژ کامل آن تنها 70 دقیقه طول میکشد. هرچند فرض بر این است که شما دارای یک شارژر USB-C مناسب با قدرت 100 وات هستید و البته در جعبه هیچ شارژری ارائه نمیشود!
شارژرهای کمتوان نیز آن را شارژ میکنند، اما نه با سرعت زیاد. وزن این دستگاه آلومینیومی 500 گرم است، دارای یک کیف مشبک و دو سال گارانتی میباشد.
انتظار میرود راندمان این دستگاه حدود 70 باشد، که به معنی ظرفیت قابل استفاده 14000 میلیآمپر ساعتی است. این مقدار برای شارژ یک آیفون برای پنج بار یا یک لپتاپ Huawei Matebook X Pro از صفر تا حدود 85 درصد کافی است. اما ای کاش ظرفیت این پاوربانک با توجه به قیمت آن، کمی بالاتر بود.
چقدر قدرت نیاز دارم؟
برای این کار نیاز است مشخصات شارژر دیواری را که برای شارژ دستگاه در خانه استفاده میکنید بررسی کنید. در حالت ایدهآل شما باید به دنبال یک رقم در وات باشید، اما ممکن است این عدد را بر حسب آمپر و ولت بیان کرده باشند، که با ضرب آنها در همدیگر میتوانید مقدار وات را به دست آورید. اگر نتوانستید آن اعداد را پیدا کنید، بهتر به سایت سازنده مراجعه کرده یا دفترچههای همراه لپتاپ را بررسی کنید.
اگر لپتاپ یا کنسول شما از طریق کابل اختصاصی و نه از طریق USB-C شارژ میشود، همچنان میتوانید لپ تاپ خود را با استفاده از پاوربانک شارژ کنید، اما باید پاوربانکی را انتخاب کنید که دارای پریز AC باشد تا با استفاده از آن بتوانید لپتاپ خود را به صورت فیزیکی به آن متصل کنید. در این حالت، پاور بانک به سادگی وارد عمل میشود تا به عنوان پریز برق دیواری شما عمل کند.
منبع: Techadvisor