“سفینهی نسل” یک فضاپیمای فرضی است که برای سفرهای طولانی مدت بین ستارهای طراحی شده است که بهطور بالقوه برای قرن ها ادامه خواهد داشت. این طرح مفهومی شامل یک خدمه اولیه است که در کشتی زندگی کرده، تولید مثل میکنند، میمیرند و فرزندانشان به سفر ادامه میدهند.
در این مطلب از وبسایت اِروتِک، تقویم سال ۱۴۰۳ هجری شمسی، مناسبت ها و روزهای تعطیل (تعطیلات رسمی)، رویدادهای نجومی، تاریخ و ساعت لحظه ای ارائه شده است.
هرسال، اپل، سامسونگ، گوگل و بسیاری از شرکتهای دیگر گوشیهای هوشمند جدید عرضه میکنند. به برخی از این گوشیها «پرچمدار (Flagship)» میگویند. این واژه پیشینهای طولانی دارد، اما معنای اصلی آن چیست؟ برای آشنایی بیشتر با این واژه جدیداً پرکاربرد با اِروتِک همراه باشید.
شیائومی کوله پشتی میجیا (MIJIA) را راهی بازار کرد. این محصول جدید از یک طراحی بسیار سبک بهره میبرد و تنها ۰٫۵ کیلوگرم وزن دارد. برای آشنایی بیشتر با ویژگیهای کوله پشتی میجیا، با اِروتِک همراه باشید.
محققان به درک جدید و شگفت انگیزی در مورد نحوهی برقراری ارتباط فیلها با یکدیگر دست یافتهاند، آنها دریافتند که گروهی از فیلهای نر به صورت هارمونیک یکی پس از دیگری صدای غرشی تولید میکنند تا نشان دهند که زمان آن فرا رسیده است که همه به حرکتشان ادامه دهند.
در حالیکه بیشتر قطبنماها دارای سوزنی هستند که به جهت شمال اشاره میکند، قطبنمای Truest North (درستترین شمال) کمی متفاوت است. سوزن اصلی آن همیشه به مکانی که شما انتخاب کردهاید اشاره میکند، در حالیکه سوزن ثانویه فاصلهی شما تا آن مکان را نشان میدهد.
فیلهای وحشی یک توانایی نادر در میان حیوانات را نشان دادهاند: ارتباط با دیگران در دایره اجتماعی خود با استفاده از «نامهای» فردی. پژوهشی جدید نشان میدهد که ارتباط انسانمانند آنها ممکن است به معنای توانایی فیلها در تفکر پیچیده باشد.
کمپانی اپل با درآمدزایی سالانه میلیاردها دلاری خود به یکی از شرکتهای برتر جهان در حوزه تکنولوژی تبدیل شده است. به همین دلیل بیایید به بررسی حقایقی جالب در مورد این شرکت پیشرو بپردازیم. با اِروتِک همراه باشید.
آیا میدانستید که وایفای توسط یک دانشمند استرالیایی که بر روی اثبات نظریه تبخیر سیاهچالهها و امواج رادیویی تابشی استیون هاوکینگ مطالعه میکرد اختراع شده است. برای اطلاع از جزییات بیشتر با اِروتِک همراه باشید.
در این مطلب انواع وضعیتهایی که ممکن است ما را ناگزیر از شکایت از وبسایتهای مختلف نماید و نحوه شکایت از آنها را در قالب موارد ذیل در این نوشته بررسی خواهیم کرد.
“اِروتِک” از یک لحظه شروع شد! لحظهای که قرار بود مثل بقیه بگذرد اما این بار زمان در این لحظه برای ما متوقف شد. بیخود نیست که میگویند نیاز مادر اختراع است! شاید اگر شرایط بهگونهای دیگر رقم میخورد اصلاً اِروتِک تاسیس نمیشد!
اپل واچ بار دیگر توانست جان فرد یک فرد سالمند را در بریتانیا نجات دهد. برای اطلاع از جزئیات این حادثه و نقش ساعت هوشمند اپل در آن، با اِروتِک همراه باشید.
از پیتزا گرفته تا خودرو، شمشیر نوری لوک اسکای واکر فیلم جنگ ستارگان و حتی DNA انسان، به نظر شما چه اجسامی تاکنون به فضا پرتاب شدهاند؟! برای پاسخ به این سوال جذاب، با اِروتِک همراه باشید.
تسهیلات «پشتوانه» ویپاد؛ ترابانک پاسارگاد 25 میلیون تومانی شد. با اینکه مدت زیادی از ارائه تسهیلات پشتوانه نمیگذرد، اما بهدلیل استقبال گسترده مشتریان ویپاد، سقف این تسهیلات بهطور پیاپی افزایش یافته است.
گروهی از محققان دانشگاه آمستردام در پژوهش اخیرا خود، یک نظریه قدیمی در رابطه با “پرتاب سکه” را مطالعه کردند. اما آیا بنا به باور ما، احتمال فرود آمدن سکه روی “شیر” یا “خط” یکسان است؟ خیر! اما چرا؟ در بررسی این پژوهش با اِروتِک همراه باشید.
به تازگی، گروهی از مصرشناسان به رهبری دکتر محمد اسماعیل خالد توانستند تا ضمن مرمت بخشهای آسیب دیده هرم ساحورع، از اسرار این هرم شگفتانگیز باستانی پردهبرداری کنند. برای بررسی بیشتر این اکتشاف کهن از دنیای مصر باستان، با اِروتِک همراه باشید.
جهان همواره در حال تغییر است و همان طور که میدانید، پس از وقوع رویداد کرتاسه-پالئوژن، حیات اغلب جاندارانی که روی کره زمین میزیستند، به خطر افتاد. اما گیاهان گل دار چگونه از این رویداد فاجعهبار گریختند و توانستند تا میلیونها سال پس از وقوع این رخداد، همچنان بر طبیعت غالب بمانند؟ با اِروتِک همراه باشید.
دیرینهشناسان دو گونه جدید از تیرانوسوروس رکس مربوط به اواخر دوران کرتاسه، یا همان دوره پیش از نابودی دایناسورها ناشی از برخورد سیارک عظیم را در مراکش کشف کردند.
محققان با بررسی یک دی ان ای موجود در یک آجر با قدمت 2900 سال، به اطلاعات مهمی در رابطه با نحوه زیست گیاهان و حیوانات در بازه زمانی سالهای 869 تا 879 پیش از میلاد مسیح دست یافتند. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با اِروتِک همراه باشید.
در کشف تازه جمعی از ساکنان جزیره انگلسی در کشور ولز، 15 عدد سکه طلا متعلق به دوران “عصر آهن” به دست آمده است. اما، این سکهها چه مشخصات ظاهریای دارند و به چه علتی قبایل عصر آهن از این نوع سکهها استفاده میکردند؟ با اِروتِک همراه باشید.
کپیبرداری از مطالب سایت تنها با ذکر منبع و لینک به مطلب موردنظر امکانپذیر است.
کپیبرداری از مطالب سایت تنها با ذکر منبع و لینک به مطلب موردنظر امکانپذیر است.